Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΜΑΧΗ ΔΕΝΔΙΑ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…!!!


Του Αθανασόπουλου Περικλή

Για να  δούμε και μια άλλη διάσταση στις άμεσες πρωτοβουλίες του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. ΔΕΝΔΙΑ, οι οποίες στην ουσία σηματοδοτούν και την υποψηφιότητα του  στο Δήμο της Αθήνας.( ας θυμηθούμε τον Σερίφη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ με την 17 Νοέμβρη).

Όλοι γνωρίζαμε ότι μέχρι σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με βασικό στηριχτή τον κ. ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ εμφανιζόταν σαν τον φορέα που στην ουσία φρόντιζε τους Αθηναίους πολίτες και ειδικά του κέντρου για να νοιώθουν μια ασφάλεια κάποιας δήθεν απειλής από τους λαθρομετανάστες.


Τις τελευταίες μέρες γίνεται γνωστό ότι το Μνημονιακό Σύστημα θα κατεβάσει για υποψήφιο Δήμαρχο της Αθήνας  απέναντι στον κ. ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ τον κ. ΔΕΝΔΙΑ.

Οκ. ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ σε δημόσιες δηλώσεις του αναφέρει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κερδίσει τους δύο μεγάλους Δήμους της Ελλάδας, δηλαδή Αθήνας και Θεσσαλονίκης πράγμα που το θεωρεί σχεδόν βέβαιο.

Από την άλλη το Μνημονιακό Σύστημα χρειάζεται έναν υποψήφιο που πρέπει  να πείσει τον Αθηναϊκό Λαό ότι μπορεί να νοιώθει ασφαλής και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον κ. ΔΕΝΔΙΑ.

Η αλήθεια είναι ότι η δολοφονία του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ήρθε σαν  βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ για να πετύχει:
  •  Την ενοχοποίηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με αποτέλεσμα την μείωση των ποσοστών της
  • Την αύξηση της δημοτικότητας του κ. ΔΕΝΔΙΑ και την μείωση του ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ.
  •  Τον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού λαού από τα ουσιαστικά προβλήματα  που τον απασχολούν και από τις αποφάσεις που παίρνονται αυτές τις μέρες.
  •  Τέλος, τον φόβο στον Ελληνικό λαό, ότι στην περίπτωση που σκεφτεί να κοιτάξει προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κινδυνεύει να βρεθεί τυλιγμένος σε μια κόλλα χαρτί.
Από την άλλη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που παρουσιάζεται σαν ένα φιλολαϊκό κίνημα, με τις ενέργειες της,   σε πολιτικοϊδεολογικό επίπεδο, δεν μας πείθει ότι μπορεί να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα της Ελλάδας και του Έλληνα πολίτη.

Αυτές τις μέρες ομως που από την μία διαλύεται πλήρως η μεσαία τάξη και τα χρέη της Ελλάδας συνεχώς φουσκώνουν, και από την άλλη διαλύεται το κράτος και ο κοινωνικός ιστός  του λαού μας, τα μεν συστημικά ΜΜΕ με τα παπαγαλάκια τους ,καλύπτουν τους πραγματικούς σκοπούς του ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ αποπροσανατολίζοντας και παραμυθιάζοντας τον κόσμο, η δε κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της εκποίησης της χώρας και της πακιστανοποίησης του Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: