Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

“εγκλήματα λόγου”…

Τις τελευταίες ημέρες ο Ε. Βενιζέλος σχετικά με το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο, αναφέρθηκε στον κολασμό των “εγκλημάτων λόγου” ενώ σε κάποια κομματική του σύσκεψη κόμπασε πως “χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση”.
Πώς καταντήσαμε ένας αριβίστας αποκόμματος ίσου ή μικρότερου του 3%, να ηγείται της ελληνικής κυβέρνησης και να εμπλέκει την χώρα μας σε αδιαφανείς μεθοδεύσεις και συνεργασίες ( π.χ. αναγνώριση Κόσοβου, πολεμικές απειλές κατά της Συρίας, αναγνώριση του τουρκοκυπριακού “κράτους ως διαπραγματευτή με την Ελλάδα); Πώς αυτός που έχει μεθοδεύσει τη μαφιόζικη “βουλευτική ασυλία”, που χορήγησε 100 εκατομμύρια του ελληνικού δημοσίου στον φυλακισμένο Λ.Λαυρεντιάδη και με νόμο στη συνέχεια “αμνήστευσε” τον εαυτό του, να γίνεται κατήγορος “εγκλημάτων λόγου”;

Η αλαζονική εξουσιολαγνεία του Α.Σαμαρά και της αυλής του είναι ηθικοί αυτουργοί, ως προστάτες αυτού του ακραίου ανθέλληνα, πραγματικού αρχιφασίστα κακούργου.
Ο ίδιος ο Βενιζέλος κατανοεί πάρα πολύ καλά πως η κακή κατάληξή του είναι προδιαγεγραμμένη, όσο και αν βλάψει την χώρα όπου γεννήθηκε και τον λαό που σιχαμερά εκμεταλλεύτηκε. Το ίδιο γνωρίζουν και όσοι τώρα έτσι χυδαία κυνικά χρησιμοποιούν.
Νίκος Καραβαζάκης.
 http://vimasaronikou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: