Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

4 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ – Πανικός στο Μαξίμου από τις κρυφές δημοσκοπήσεις

kalpiΠάνω από 4 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ αυτή την περίοδο, σύμφωνα με τις τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι κ.κ. Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος.
Στο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» τονίζεται ότι τα ευρήματα των μυστικών δημοσκοπήσεων του Νοεμβρίου έχουν πανικοβάλλει τις ηγεσίες των κυβερνητικών κομμάτων. Κι αυτό καθώς εκτός από το μεγάλο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες να είναι μπροστά και στο κρίσιμο μέγεθος της παράστασης νίκης.

Αρνητικά για τα δύο κόμματα της κυβέρνησης θεωρούνται επίσης, τόσο η αύξηση του αιτήματος για εκλογές (πάντως οι κρίσεις υπέρ των πρόωρων εκλογών υπολείπονται των αρνητικών), όσο και η σημαντική κάμψη της δημοτικότητας Σαμαρά και Βενιζέλου, με ταυτόχρονη άνοδο του Αλέξη Τσίπρα. Ένα ακόμη ράπισμα για την δικομματική κυβέρνηση δίνεται από το μόλις 20% εκείνων που δηλώνουν ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση.
Οι συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις καταγράφουν σημαντική κάμψη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο δεν ισχύει για την Χρυσή Αυγή, που παρά τα όσα έχουν συμβεί τελευταία, αντέχει δημοσκοπικά και φέρεται να κινείται πέριξ του διψήφιου ποσοστού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου