Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..!!


Αθήνα 11/11/2013
Το σίγουρο είναι ότι αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα θα «φάει» άλλες δυο με τρείς κυβερνήσεις το επόμενο διάστημα και η πρώτη θα είναι του Α.  ΣΑΜΑΡΑ.
Του Αθανασόπουλου Περικλή
Το επόμενο εξάμηνο που έρχεται θα ληφθούν τα τελικά και χειρότερα μέτρα σε βάρους του Ελληνικού λαού αφού θα ολοκληρωθούν αυτά που έχουν αναλάβει οι δοσίλογοι στην χώρα μας, δηλαδή την τελική εκχώρηση του ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου της Ελλάδας καθώς και  την ιδιωτικοποίηση της παιδείας, της υγείας, και της ασφάλισης των Ελλήνων πολιτών.
Τι ακριβώς πέτυχε ο ΤΣΙΠΡΑΣ με το χτεσινό αποτέλεσμα στη βουλή;

Υπέβαλε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης ξερώντας ότι δεν θα ψηφιστεί, απλά και μόνο για να μην αναγκαστεί να την κάνει τον Ιούνιο του 2014, τότε που η αγανάκτηση του κόσμου θα ξεχειλίσει και αφού ο Σαμαράς  θα έχει  «ολοκληρώσει το έργο του»  θα θελήσει να αποχωρίσει. 

Δηλαδή θα προτιμούσε ο Σαμαράς η πρόταση να γινόταν τον Ιούνιο για να «έπεφτε, και ενώ  από την μία θα  χρέωνε την « πτώση» σε κάποιους δήθεν αντάρτες και αποστάτες,  αυτός θα την έβγαζε καθαρή και  θα «έδειχνε» τον ΣΥΡΙΖΑ σαν κύριο υπεύθυνο.

Έξυπνα ο Τσίπρας με αυτή την πρόταση «καθάρισε» για μελλοντικά το πεδίο υπολογίζοντας ότι θα  εισπράξει σημαντικό  μερίδιο  από την αγανάκτηση του λαού προσδοκώντας σε μία καθαρή εκλογική νίκη γιατί όχι ακόμα και με αυτοδυναμία.

Από την άλλη ο Σαμαράς, αφού θα έχει εκπληρώσει τον σκοπό για τον οποίο ήρθε στην πρωθυπουργία, δηλαδή την ολοκλήρωση των υπογραφών της δανειακής σύμβασης και των μνημονίων, την εκχώρηση του ορυκτού  πλούτου, της δημόσιας περιουσίας,  υπογράφοντας και το 4ο μνημόνιο μέσα στον Μάιο του 2014 για την τραπεζοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας , θα αποχωρίσει χαίροντας εκτίμησης αυτών που του ανέθεσαν το «έργο».

Η συνέχεια του έργου θα φέρει τον Τσίπρα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ να αποτελέσει τον κεντροαριστερό εκλογικό πόλο και να γίνει μέρος του δικομματικού συστήματος αναπληρώνοντας το κενό από το διαλυμένο  πλέον ΠΑΣΟΚ.

Σε διαφορετική περίπτωση με μια «ανανεωμένη» Χρυσή Αυγή θα  σημειώσει ραγδαία φθορά και  η ιστορία θα επαναληφθεί για άλλη μια φορά όπως το 1965 με την ΕΔΑ, οπότε αφού θα έχει αλλάξει ρούχα το παλιό δικομματικό σύστημα θα ξαναέρθει σαν σωτήρας για να ξανασώσει τον Ελληνικό λαό. 

Αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας έχουν ξανασυμβεί αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο και είναι πολύ γνωστά στους «παίχτες» γιατί σήμερα γίνονται με αριστοτεχνικό τρόπο  από τους «γόνους»  των παλιών παιχτών….!!!!

Η διαφορετικότητα του Τσίπρα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν έχει στις τάξεις του «δεμένους» πολιτικούς και αυτό ίσως είναι το βασικό του όπλο σε μία επιβολή δικαιότερης αναδιανομής του πλούτου της χώρας, πράγμα που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έδωσε ψωμί στον λαό την περίοδο του 1980-1990 και ας αφήσουμε τα παραμύθια ότι το έκανε με δανεικά.




1 σχόλιο:

  1. Ο ΛΑΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ‘’ΠΛΗΡΩΝΕΙ’’!
    Γιατί ΜΟΝΟ αυτός είπε την αλήθεια και ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Προκαλούν και δήθεν αναρωτιούνται, οι κάθε λογίς νοικιασμένοι ή, κομματικά εμπαθείς κονδυλοφόροι και ..λοιπές γραφίδες, γιατί ο κόσμος δεν αντιδρά, όπως θα ήθελαν, στα εφιαλτικά και γενοκτονικά μέτρα που εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση της υποτέλειας και της αναισθησίας.
    Γιατί ο λαός μας, δεν υπακούει στις προσκλήσεις των κάθε λογίς τυχάρπαστων αρχηγίσκων, να κατέβει και να διαδηλώσει εναντίον της κυβέρνησης?
    Ποιοι είναι αυτοί οι συνέταιροι της ‘’πάλης για την εξουσία’’, που θυμούνται το λαό μόνο όταν πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν σαν προσωπικό εφαλτήριο πολιτικής διάσωσης ή αναρρίχησης ?
    Ξεχνούν βέβαια να μας θυμίσουν ποια ήταν η στάση και η συμπεριφορά, όλων αυτών των πληρωμένων γραφιάδων, πριν τρία χρόνια, τότε που μια άλλη κυβέρνηση αγωνιζόταν μόνη της να μην πτωχεύσουμε και παράλληλα να ληφθούν όσο το δυνατόν πιο ‘’χαμηλά βάρη φοροδοτικής ισότητας’’, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.
    Ξεχνούν πως χαρακτήριζαν και τα μέτρα και τους κυβερνώντες, με μόνο σκοπό να πέσει η κυβέρνηση και ΟΧΙ ! να σωθεί η χώρα. Και δυστυχώς τα κατάφεραν και τα δύο. Και η κυβέρνηση έπεσε και η οικονομία βούλιαξε και οι Έλληνες αυτοκτονούν και έχουν χάσει το μυαλό τους και το χαμόγελό τους.

    Όμως, όλοι αυτοί, που δήθεν ενδιαφέρονται, έχουν ‘’δηλωμένα αποτυπώματα γραφής και αξίας’’. Τους ξέρουμε σχεδόν όλοι, όσοι ασχολούμαστε λίγο στο διαδίκτυο και ποιοι είναι και τι επιδιώκουν.
    Ζητούν δηλαδή σήμερα να μας ‘’σώσουν’’ αυτοί που χθες μας έριξαν στο γκρεμό και στην εξαθλίωση; Και δεν ντρέπονται οι πατριδοκάπηλοι και οι μυαλοφυγόδικοι ;
    Σε λίγο, θα ‘’τρίβουν τα μάτια τους’’ όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα για μία ακόμη φορά, αλλά τώρα από τα εσωτερικά ‘’ΠΥΡΑΝΧΑΣ’’ που επί τρία χρόνια μας ήπιαν το αίμα. Από τους παρ΄όλίγον εκτελεστές του.
    Από τους συνειδητούς δολοφόνους της προσωπικής μας ευτυχίας.
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου είναι δυνατό να πείσει, να συγκινήσει, να ξεσηκώσει τούτο το λαό, γιατί είναι ο ΜΟΝΟΣ ! που δεν του είπε ψέματα.
    Και ο λαός το είδε, το έμαθε, το ένοιωσε στο πετσί του.
    ΜΟΝΟ το Γιώργο εμπιστεύεται, γιατί είναι αποδεδειγμένα ΕΝΤΙΜΟΣ !!
    Γιατί ΜΟΝΟ αυτός είπε την αλήθεια και ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ….???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή