Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ



 
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
 Τα μηνύματα που εκπέμπουν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 1973 είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Ενάντια στις λογικές της καπηλείας ή της ισοπέδωσης των αγώνων του λαού, η Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τιμά την παλλαϊκή εκείνη εξέγερση. Μέσα στο Πολυτεχνείο συγκεντρώθηκαν πολίτες από κάθε κοινωνική τάξη, με διαφορετικές ιδεολογικές αναφορές, αλλά με την ίδια δίψα για αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος και στόχο την επιστροφή στη νομιμότητα.

Απέναντι σε πολιτικές που απεργάζονται τη συντριβή του κοινωνικού ιστού, το διχασμό στην ελληνική κοινωνία και τελικά το κέρδος του ξένου παράγοντα και των εγχώριων υπαλλήλων του εις βάρος του ελληνικού λαού, η απάντησή μας είναι μία, σταθερή και αταλάντευτη: ενότητα, αντίσταση, αντίδραση. Για να εισέλθει ξανά η Ελλάδα στον ίσιο δρόμο της νομιμότητας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της κοινωνικής ηρεμίας. Η Δημοκρατία είναι ενέργεια, αυτό πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ
    Ο ‘’ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ’’, ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ
    Αφού δεν μπόρεσε να συλλάβει και να ταυτίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο σούπερ μαν της στρογγυλής ..γής του στομάχου του, ή της μεγάλης κοιλίας, το ''γύρισε'' στην ειδικότητα που έχει αποκτήσει είκοσι(20) τόσα χρόνια στη βουλή.
    Στους τσελεμεντέδες!
    Αρέσκεται ο Πάνος των κάτω,τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια, να απασχολείται με κάτι εκτός από την..ηλιοθεραπεία.
    Ετσι έγινε " ΣΟΥΣΙ -ΜΑΣΤΕΡ" !
    Πάρτε μια..γεύση, έστω και αν δεν συμμετέχει από ..πρώτο χέρι.

    [[Φτιάχνοντας το πρώτο σούσι , χωρίς να ρωτήσεις τον Πάνο ]]
    ==============================
    (…)* Μην ξεχνάς πως το ρύζι, ειδικά στο σούσι θέλει πολύ καλό ξέπλυμα με κρύο τρεχούμενο νερό, πριν το βράσεις.
    * Κόψε τα λαχανικά σου και το ψάρι σε λεπτές λωρίδες.
    * Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στο είδος του ψαριού, με το δημοφιλέστερες να περιλαμβάνουν τόνο, καβούρι, γαρίδες ή και σολωμό .
    * Το τύλιγμα του σούσι θέλει υπομονή κι εξάσκηση! Για να το πετύχεις φρόντισε να μην παραγεμίζεις με πολύ ρύζι, ψάρι και λαχανικά. Για αρχή, προτίμησε να κάνεις μικρότερα σε μήκος ρολάκια , κόβοντας το κάθε φύλλο νόρι σε δύο κομμάτια. Τέλος, για να κλείσει καλά το ρολάκι , βρέξε λίγο τις άκρες του φικιού (νόρι ) ώστε να σφραγίσει καλύτερα το σούσι σου.
    * Το σούσι σερβίρεται σχεδόν πάντα με σάλτσα σόγιας, γουασάμπι και τζίντζερ.
    ΥΓ.
    Αν και τόσο ‘’ηλιολάγνος’’ ο Πάνος, ελπίζουμε να αντιληφθεί ότι η συνταγή , δεν αποτελεί κρυπτογραφημένο …μήνυμα για τους εξωγήινους του ‘’Αραράτ’’ της Αρμενίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή