Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

«ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ»…Ο THOMSEN ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ !!!



Thoureios
Σε «αναγνώριση» των αγώνων του Πολυτεχνείου θα προβεί ο επικεφαλής της ΤΡΟΪΚΑ κ. ΤΟΜΣΕΝ με την «απόφαση» του να καταθέσει στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου.
Σημαντική είναι η συνοδεία του που θα αποτελείται από τους « αγωνιστές» της απελευθέρωσης των λαών ντόπιους παράγοντες και σημερινούς βοηθούς του, αξιότιμους κ.κ  ΜΑΣΑΡΑ,ΤΣΟΥΡΝΑΡΑ,ΡΒΟΥΤΣΗ, ΤΣΑΪΚΟΥΡΑ, και γενικά όλους τους σημερινούς προστάτες του Ελληνικού λαού, χωρίς βέβαια να λείψει και ο ηγεμόνας της Αθήνας κ. ΜΑΚΙΝΗΣ.


Το στεφάνι θα το επιμεληθούν τα συνδικαλιστικά όργανα της χώρας τα οποία θα παρασταθούν δημιουργώντας διάδρομο τιμής στον ΤΟΜΣΕΝ στο χώρο του Πολυτεχνείου χειροκροτώντας τον την στιγμή της κατάθεσης, με επικεφαλής τον  αρχηγό  τους κ.κ. ΝΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ.

Απαίτηση του κ. ΤΟΜΣΕΝ είναι τα μεγάφωνα να μην παιανίζουν τον εθνικό μας ύμνο αλλά τον νέο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΜΝΟ που από πληροφορίες είναι  παραλλαγή της «βάστιγκας» του ΧΙΤΛΕΡ.  

Επίσης απαίτηση του κ. ΤΟΜΣΕΝ είναι να μην υπάρχει άλλος κόσμος γύρω γιατί θα πρέπει να ευρίσκεται η στην δουλειά του η στο σπίτι του για λόγους οικονομίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!
Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
Ο Π Καμμένος γόνος ,δισεκατομμυριούχων ,που ασχολείται με την πολιτική ,κυρίως για να δώσει κάποιο ενδιαφέρον νόημα στην ζωή του, παίζοντας στην κυριολεξία ,τον χωρίς όρια επαναστάτη ,και κατήγορο ,στην αρχή κατά του ΠΑΣΟΚ ,για σκάνδαλα ,που τα ανακάλυπταν προέβαλλαν τα ελεύθερα blogs, όπως ισχυρίστηκε στην δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου και μετά εναντίον των πάντων , και χωρίς ίχνος ντροπής αποκαλύπτει μία ακόμη αλήθεια που δεν ξέραμε:
«Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
Πόση πολιτική αθλιότητα , πόση υποκρισία, πόσο εμπαιγμό, πόση πολιτική απάτη, κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’! Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει; ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!
Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει και αυτός! οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
«Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.
ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.

Ανώνυμος είπε...

Η πολιτική ρότα ένος μυαλοφυγόδικου …
Εταιρεία Ελίντα Α.Ε
Αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ
Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του και τα γράμματα που έμαθε
1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη.
Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει.
Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε.
Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.
Ποιος άραγε, θα κάνει το ίδιο λάθος, να ξαναστείλει τον Πάνο στη Βουλή ???
Υπάρχουν ακόμα μαζοχιστές μυαλοφυγόδικοι?