Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πληρωμένες Δημοσκοπήσεις: "Σαρώνει" ο ... Γ.Καμίνης! - Πώς βγάζουν "1ο" τον εκλεκτό του Τ.Σόρος

Θα μπορούσε να είναι ένα καλό ανέκδοτο αν δεν ήταν μια εξόφθλαμη προσπάθεια κύκλων τύπου Τζόρτζ Σόρος να δείξουν οτι ο ... νυν δήμαρχος Γιώργος Καμίνης έχει ρεύμα και προηγείται ΟΛΩΝ των υποψηφίων για την δημαρχία της Αθήνας.

Μέσα σε 24 ώρες τρεις κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις δείχνουν τον "πουλέν" του Γιώργου Παπανδρέου με ένα...
άκρως συζητήσιμο έργο στο δήμο της Αθήνας (για να μην χρησιμοποιηθεί κάποια βαριά εκφραση) να ... προηγείται και με διαφορά των συνυποψηφίων του! Και με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Λαϊκό Σύνδεσμο να εξαφανίζονται από τον χάρτη, ειδικά ο πρώτος!

Έτσι, σε μία εκλογική περιφέρεια (A'Αθηνών) που ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστά της τάξης του 30-35% ο υποψήφιός του ΣΥΡΙΖΑ (συμπαθης και αξιόλογος για τα δεδομένα του ΣΥΡΙΖΑ), με το ζόρι φτάνει το 9-11%, ενώ οι υποψήφιοι της ΝΔ με τη ΝΔ να κινείται στις δημοσκοπήσεις της ΑΆθηνών στο 25% κερδίζουν αθροιστικά ακριβώς (!) 25-27%.

Από εκεί και πέρα ο υποψήφιος του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης με τον Λαϊκό Σύνδεσμο στην Α'Αθηνών να φτάνει το 15% σε όλες τις δημοσκοπήσεις με το ζόρι φτάνει το 11% και από εκεί και πέρα οι άλλοι υποψήφιοι συγκεντρώνουν ακριβώς τα ποσοστά των κομμάτων τους.

Δηλαδή: Οι υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ και Λαϊκού Συνδέσμου, κατά τις "φωτισμένες" εταιρείες δημοσκοπήσεων, δεν τους προτιμούν ούτε οι ψηφοφόροι των κομμάτων τους οι οποίοι προτιμούν τον ... Γιώργο Καμίνη!

Γελοίο; Οχι, αν η πληρωμή των δημοσκοπήσεων γίνεται τοις μετρητοίς και η ανάγκη να φανεί ότι έχει ρεύμα ο Καμίνης είναι ζωτικής σημασίας για το σύστημα...

Σημειώνουμε ότι ο Γ.Καμίνης υποστηρίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που και ο δύο μαζί, στις μετρήσεις της Α'Αθηνών συγκεντρώνουν 9%!

Εν τούτοις στηρίζεται και προβάλλεται σκανδαλωδώς από όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Περίεργο; Καθόλου αν γνωρίζει κανείς πώς κινείται το σύστημα προώθησης υποψηφίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων του Τζορτζ Σόρος.

Ας δούμε λοιπόν τι δίνουν οι δημερινές δημοσκοπήσεις:

Στη δημοσκόπηση της MRB (του οποίου ο ιδιοκτήτης αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα) για την Real News o Γιώργος Καμίνης έρχεται πρώτος με 20% και ακολουθούν Άρης Σπηλιωτόπουλος 13,4%, Νικήτας Κακλαμάνης 12,4%, Ηλίας Κασιδιάρης 11%, Γαβριήλ Σακελλαρίδης 9,6%, Βασίλης Καπερνάρος 6,4%, Νίκος Σοφιανός 6,2% και Γρηγόρης Βαλλιανάτος με 1,7%.

Στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο νυν δήμαρχος Αθήνας κερδίζει τους τέσσερις πιθανούς αντιπάλους του: Τον Α. Σπηλιωτόπουλο με 36,7% έναντι 30%, τον Ν. Κακλαμάνη με 35,6% έναντι 31,7%, τον Γ. Σακελλαρίδη με 37% έναντι 23% και τον Η. Κασιδιάρη με 51,3% έναντι 21,4%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για το Πρώτο Θέμα, ο Γ.Καμίνης καταλαμβάνει την πρωτιά με ποσοστό 18,4%. Ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 13,1%, ακολουθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης με 12,1% ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,8%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 10,7%, ο Νίκος Σοφιανός με 4,7%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 4,3% και ο Γιώργος Αμυράς με 2,6%.

Προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη για τη δημαρχία της Αθήνας, με ποσοστό 20%, δείχνει και η δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis, που είδε την Παρασκευή το φως της δημοσιότητας.

Και μπορεί να διερωτηθεί ο καλόπιστος πολίτης: "Εστω ότι θέλουν να στηρίξουν Καμίνη οι εταιρείες δημοσκοπήσεων γιατί "τα παίρνουν" (υπόθεση εργασίας όχι πραγματικότητα), είναι δυνατόν να εκτίθενται τόσο πολύ και να βγάζουν τέτοια αποτελέσματα ενώ ο εκλεκτός τους έρχεται μεταξύ της τέταρτης και της έκτης θέσης; Σε 90 ημέρες πώς θα εμφανιστούν και πώς θα απολογηθούν στους πολίτες; δεν θα εξαφανιστεί η αξιοπιστία τους;"

Μα, έχουν γίνει και χειρότερα και καμία από τις εταιρείες δεν σταμάτησε να κάνει εν συνεχεία επίδειξη θράσους:

Να θυμηθούμε τις έδινε η Μetron Analysis πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012, σε δημοσκόπηση της εφημερίδας "Ημερησία" στις 13 Απριλίου 2012:

    ΝΔ: 24,3%
    ΠΑΣΟΚ: 15,4%
    ΚΚΕ: 10,9%
    Ανεξάρτητοι Έλληνες: 9,6%
    ΣΥΡΙΖΑ: 9,5%
    ΔΗΜ.ΑΡ.: 8%
    Χρυσή Αυγή: 5,5%
    Οικολόγοι Πράσινοι: 4,4%
    ΛΑΟΣ: 4,2%
    Δημοκρατική Συμμαχία: 2,1%
    Άλλο Κόμμα: 5,3%

Τι έλαβε, τελικά το κάθε κόμμα στις εκλογές: Η ΝΔ 18,85%, ΣΥΡΙΖΑ,16,78%, ΠΑΣΟΚ 13,18%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,60%, ΚΚΕ με 8,48%, Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή 7%, Δημοκρατική Αριστερά 6,11%. Εκτός Βουλής οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,93%, ο ΛΑΟΣ με 2,90% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,55%.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι όπως και πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012, ΜΟΝΟ για ΣΥΡΙΖΑ και Λαϊκό Σύνδεσμο είχαν αποτύχει θεαματικά να προβλέψουν το ποσοστό τους ΟΛΕΣ οι εταιρείες, έτσι και τώρα ΜΟΝΟ οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και του Λαϊκού Σύνδεσμου απέχουν εντυπωσιακά (ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ) από το ποσοστό του κόμματος ακόμα και από τις δημοσκοπήσεις των ίδιων εταιρειών για την Α'Αθηνών.

Αλλά για τις δημοσκοπήσεις και την "χρεοκοπία" τους, θα επανέλθουμε...

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ, ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ !...
    Όσο κι αν δεν του φαινότανε ο Καμίνης έβαλε τα γυαλιά σ΄ όλους τους παρλαπίπες της πολιτικής, που όλο λόγια είναι κι όταν έρχεται η κρίσιμη στιγμή "κλάνουν πατάτες" !
    Η συμμορία των φασιστόμουτρων βρήκε το μάστορά της κι έφαγε πόρτα στο Σύνταγμα, επιχειρώντας να κάνει μιαν ακόμα, αηδιαστική φασιστική και ρατσιστική, φιέστα.
    Μπράβο, ρε δήμαρχε, δε σου τόχα, αλλά καλά έκανες και με διέψευσες !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καμίνης , θα σας ρίξει στο "καμίνι"
    Κάνατε μεγάλο ΛΑΘΟΣ που τα βάλατε μαζί του. Ο Νόμος θα εφαρμοσθεί και εσείς θα πάτε ξεβράκωτοι στο ίδιο ΚΕΛΙ με πολλούς Πακιστανούς, ώστε να νιώσετε τι σημαίνει "σχοινοκαθαρτήρας".
    Θα καθαρίσουν και οι αμυγδαλές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μήνυση του Καμίνη στον Γερμενή

    Μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή κατέθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων...
    Γιώργος Καμίνης. Ο διευθυντής του νομικού τμήματος του Δήμου Αθηναίων προσήλθε στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση.

    Ο κ. Καμίνης ζητά την άσκηση ποινικής δίωξης και την παραδειγματική τιμωρία του βουλευτή για αξιόποινες πράξεις, για έργω εξύβρισης, για απρόκλητη επίθεση και απόπειρα σωματικών βλάβων.

    Σύμφωνα με το δήμαρχο Αθηναίων ο κ. Γερμενής οπλοφορούσε και έκανε κίνηση να βγάλει το όπλο που είχε στην τσέπη.

    "Τα μέλη της φρουράς μου τον απομώνοσαν σ' ένα παρακείμενο χώρο, όπου στη προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν με σκοπό να τον οδηγήσουν εκτός κτιρίου , ο μηνυόμενος έπιασε τη λαβή του όπλου που έφερε μαζί του , αλλά τα μέλη της προσωπικής μου φρουράς τον απέτρεψαν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση", αναφέρει χαρρακτηριστικά στην μήνυση ο κ. Καμίνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΑΡΝΙΑ !...

    Η ολομέτωπη σύγκρουση του δημάρχου Αθηναίων με τη Χρυσή Αυγή, μόνο καλό μπορεί να προκαλέσει. Επιτέλους, κάποιος ύψωσε ανάστημα απέναντι στα μαυροφορεμένα τάγματα και έδειξε στους υπόλοιπους πού βρίσκεται το μέτωπο της μάχης η οποία πρέπει να απασχολήσει την κοινωνία μας. Οι αντιδράσεις, επίσης, έδειξαν πού στέκει το κάθε κόμμα.

    Ετσι, μετά το χθεσινό τσούγκρισμα στο Σύνταγμα (και αργότερα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου), οφείλουμε όλοι να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να πορευθούμε αναλόγως.

    Παίρνοντας ξεκάθαρη θέση, υπερασπιζόμενος τους θεσμούς και τους νόμους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του ως δήμαρχος όλων των Αθηναίων, ο Γιώργος Καμίνης προκάλεσε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής να αποκαλύψουν το μέγεθος της υποκρισίας τους: οι θιασώτες του νόμου και της τάξης απέδειξαν πάλι ότι τα λόγια τους είναι προκάλυμμα, ότι στην πράξη λατρεύουν την αυθαιρεσία και τη βία. Χθες, όμως, είχαν απέναντί τους ισχυρό θεσμό, όχι κάποιον ανυπεράσπιστο άνθρωπο σε σοκάκι.

    Ετσι, η φασαρία, οι απειλές, το βίαιο ξέσπασμα στελεχών της Χρυσής Αυγής οδήγησαν όχι στην επικράτηση του τρόμου, αλλά στην καταδίκη και τη δημόσια έκθεση μιας απροκάλυπτης εγκληματικής νοοτροπίας. Ισως αποδειχθεί ότι η απόφαση του κ. Καμίνη να θέσει κόκκινη γραμμή στο Σύνταγμα, απαγορεύοντας στη Χρυσή Αυγή να μοιράσει πασχαλινά τρόφιμα «μόνο σε Ελληνες», ήταν παρακινδυνευμένη, ότι θα ενισχύσει την εικόνα του ηρωικού εθνικού κόμματος που μάχεται το «σύστημα» και τον «δήμαρχο των λαθρομεταναστών και της παγκοσμιοποίησης».

    Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι η Χρυσή Αυγή θέλησε να καπηλευθεί τη χριστιανική γιορτή για λόγους επικοινωνιακούς – για να κάνει επίδειξη πατριωτισμού στο κέντρο της πρωτεύουσας (παρότι άνθρωποι στον πυρήνα του κόμματος απεχθάνονται τον Χριστιανισμό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμίνης Αυτά είναι τα 4 βασικά σημεία της τετραετίας μου
    =========================
    Παραθέτω το σημερινό σχόλιο του δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη στο Facebook:

    Μιλώντας τις προάλλες στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ρωτήθηκα τι αφήνει η "τετραετία Καμίνη" στην πρωτεύουσα. Κατά την άποψή μου, αφήνει κυρίως παρεμβάσεις σε τέσσερα βασικά σημεία.

    Πρώτη είναι η εξυγίανση του Δήμου και των οικονομικών του. Ο Δήμος της Αθήνας είναι για τρίτη φορά πλεονασματικός -κι αν το είχε καταφέρει αυτό η χώρα, θα ήμασταν σε πολύ διαφορετική κατάσταση.

    Δεύτερο το μεγάλο κοινωνικό έργο που κάνουμε, στηρίζοντας συστηματικά, σε καθημερινή βάση, 20.000 πολίτες.

    Τρίτο σημείο η απορρόφηση του ΕΣΠΑ, των ευρωπαϊκών πόρων -τα 120 εκατομμύρια που φέραμε στην Αθήνα, για έργα υποδομής αλλά και για να δημιουργήσουμε δουλειές στην πόλη, θέσεις εργασίας μέσα από την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

    Τέταρτο σημείο η λειτουργία με απόλυτη διαφάνεια και κοινωνική λογοδοσία.

    Σχόλιο : Οι επίδοξοι αντίπαλοι λογικά θα πρέπει να προσπαθήσουν να αποδομήσουν τα 4 αυτά σημεία. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή