Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Β. Κόκκινος (τ. πρόεδρος του Αρείου Πάγου): Διώξτε ποινικά τον πρωθυπουργό!

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ… 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ…!!! Όπως πάντα βαρυσήμαντο το άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα “Αξία”. Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού γιά την .....
οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι…
«εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του… Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Για δε την παραπομπή του δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών πού μπορούν να ζητήσουν… την άσκηση… ποινικής δίωξης …!!! Είναι πολύ ενδιαφέρον και κάνοντας κλικ επάνω στην φωτό έχετε την άνεση να το διαβάσετε…


 http://anti-ntp.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ !!!
    Ο κ. Κόκκινος ζητά την ποινική δίωξη Παπανδρέου γιατί δεν ‘’δέχτηκε’’ τα 20 ΔΙΣ. από τον..ΠΟΥΤΙΝ !!!
    Την ποινική δίωξη Παπανδρέου ζητά ο Βασίλης Κόκκινος

    Την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού, ζητά ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος, με βαρυσήμαντο άρθρο του στην εφημερίδα "Αξία". Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Για δε την παραπομπή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών της αντιπολίτευσης πού μπορούν να ζητήσουν... την άσκηση ποινικής δίωξης!
    ΥΓ.
    Σήμερα έχει τον αντρισμό να ζητήσει συγγνώμη, για το κακό που έκανε στην πατρίδα μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "27 Σεπτεμβρίου 1989", ... το παρασκήνιο της πρωτοφανούς πολιτικής μεθόδευσης, με στόχο την πολιτική, ηθική και φυσική εξόντωση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
    ¨Η ΔΙΚΗ του Ανδρέα Παπανδρέου – 20 χρόνια μετά την παραπομπή¨
    Πως ο Μητσοτάκης έστησε τη σκευωρία κατά του Ανδρέα, μία από τις μελανότερες σελίδες στη μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας και το παρασκήνιο της πολιτικής μεθόδευσης για την εξόντωση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

    «Κατηγορώ τους κατηγόρους μου ότι διαστρέβλωσαν με πολιτική ιδιοτέλεια την έννοια της κάθαρσης, για να μπορέσουν έτσι να οργανώσουν αυτόβουλα τον πολιτικό μου διωγμό... Κατηγορώ τους κατηγόρους μου ότι εξοβελίζουν τον πολιτικό διάλογο και με στόχο το κομματικό όφελος θεσμοποιούν αδίστακτα τη συκοφαντία...

    «Ειλικρινά λυπάμαι που σε λίγο καιρό οι σημερινοί μου κατήγοροι θα φέρουν πολιτικά και ιστορικά το στίγμα του συκοφάντη... Η παλινόρθωση μίας ρεβανσιστικής και μονεταριστικής και εξαρτημένης Δεξιάς δεν πρόκειται να επιτευχθεί».
    Τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, απευθυνόμενα στους πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι την ίδια μέρα τον παρέπεμπαν στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, σημάδεψαν ανεξίτηλα τη θυελλώδη συνεδρίαση της Βουλής στις 27 Σεπτεμβρίου 1989 και σφράγισαν την πολιτική του απάντηση στους εμπνευστές του «βρόμικου 89».

    Είκοσι χρόνια μετά τη μέρα εκείνη, η οποία στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού καταγράφηκε ως μία από τις πιο μελανές σελίδες της μεταπολιτευτικής ιστορίας του τόπου, ένα βιβλίο – ντοκουμέντο φέρνει στο φως το παρασκήνιο της πρωτοφανούς πολιτικής μεθόδευσης, με στόχο την πολιτική, ηθική και φυσική εξόντωση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι έρχομαι στα του Ειδικού Δικαστηρίου.
    =====================
    Απετέλεσε όνειδος η συμπεριφορά του στο Ειδικό Δικαστήριο. Του κακοφάνηκε το ξεσκέπασμα της σκευωρίας, καθώς και η αποτυχία ¬ σε συνεργασία με τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης ¬ να υποδεχθούν τον Κοσκωτά, φιλοξενούμενο σε «σουίτα» του κτιρίου της Αστυνομίας να καταθέσει και να ξαναφύγει για την Αμερική. Είπε σε συνέντευξή του σχετικά με τη δίκη της ντροπής, ή κατά το «χρονικό της ντροπής» (όπως είπε ο Κ. Μητσοτάκης) ότι «ο κ. Γιαννόπουλος με πολέμησε λυσσαλέα για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα το οποίον επετεύχθη».
    Κατά παράβαση του Κώδικα Δικονομίας επέτρεψε την τηλεόραση στην αίθουσα του δικαστηρίου για να μας συντρίψουν και του βγήκε μπούμερανγκ, διότι δόθηκε η ευκαιρία να συγκροτήσει κάθε πολίτης, άντρας και γυναίκα δική του δικανική πεποίθηση της αθωότητας του προέδρου μας Ανδρέα Παπανδρέου. Μας πήγατε σε δίκη, κ. Κόκκινε, για να μας διαλύσετε. Και αποτύχατε. Αποτυχίαν οικτράν υπέστητε. Φέροντάς μας ο Λαός και πάλι στην εξουσία με 47% τον Οκτώβριο 1993, το πόσο βοηθήσατε σε τούτο δεν περιγράφεται.
    Και να κλείσω επί του παρόντος, κ. Διευθυντά, το παρόν για τον κ. Κόκκινο με το του λαού: «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμον δεν εκράτεις».
    Και με τις Ευχαριστίες μου για τη φιλοξενία.
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ...Διερωτώμαι μήπως έχει χαθεί το αίσθημα της ηθικής ευθύνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή