Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ..!!



Thoureios
17.02.2014
Καταπέλτης προς όλους ήταν ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός στο πρωϊνάδικο του SKAY απευθυνόμενος στους βουλευτές που θέλουν να ασχοληθούν με τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Εν μπορούν το πρωί να είναι βουλευτές και να ψηφίζουν νόμους το απόγευμα σαν σύμβουλοι  στην τοπική αυτοδιοίκηση να μην μπορούν η να μην θέλουν να τους εφαρμόσουν.

Από την άλλη, τόνισε ο Σγουρός, ότι  αν θέλουν να αναμετρηθούν στην τοπική αυτοδιοίκηση για την οποία σκώπτονται, ας τολμήσουν να παραιτηθούν από βουλευτές η από άλλα αξιώματα και ας έρθουν ως απλοί πολίτες και όχι καβατζομένοι με θέσεις, οπότε και να χάσουν δεν του πολυενδιαφέρει.

Από την εκπομπή στο SKAY  σε ότι αφορά την συμμετοχή του στην «εκχώρηση» του Αστέρα της Βουλιαγμένης, ανάφερε ότι η δουλειά του ήταν να εγκρίνει τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις από την επένδυση και όχι η εκχώρηση την ευθύνη της οποίας ας την αναζητήσουν στους αρμοδίους.
Ανήκω στον Λαό της Αττικής και όχι στα κόμματα, είπε τονίζοντας ότι στην περιφέρεια εργάζομαι από τις 7 το πρωί  και συνεργάζομαι και με τους 66 δήμους άριστα χωρίς κομματικές διακρίσεις πράγμα που μπορείτε να το διαπιστώσετε εύκολα.

Σε ερώτηση αν θα κατέβει και πάλι στην Περιφέρεια, είπε ότι σε λίγες μέρες θα παρουσιάσει στον λαό της Αττικής τον απολογισμό του και το πρόγραμμα του και αν πάρει την έγκριση από τον λαό θα κατέβει, αν όχι θα πάει σπίτι του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου