Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΖΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ…!!!


12.05.2014
Η μάχη για τον Δήμο της Νέας Σμύρνης αρχίζει πλέον να ξεκαθαρίζει και να αλλάζει άρδην η ιστορία του Δήμου σε μια κατεύθυνση για την οποία έθεσε τα θεμέλια την περασμένη τετραετία ο νυν Δήμαρχος ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ.

Στο στρατόπεδο του ΤΖΟΥΛΑΚΗ παρατηρείται μία πρωτοφανή συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ εμπλουτισμένη από δυναμικά στελέχη της ΝΔ, όπως η νεαρή δικηγόρος ΝΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ υποψήφια Βουλευτής με την ΝΔ στην β Αθηνών, η οποία δείχνει μια δυναμική που θυμίζει παλιές εποχές πριν την κρίση.

Ο βασικός αντίπαλος με τον οποίο θα αναμετρηθεί όπως φαίνεται την δεύτερη Κυριακή ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ θα είναι ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΟΣ.

Το διπλό παιγνίδι που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, από την μία να έχει δικό του υποψήφιο τον 38χρονο και άπειρο ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟ, και από την άλλη τον έμπειρο Γ. ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ, δεν έχει πιθανότητες να του βγει γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά.

Μην ξεχνάμε ότι ο Γ. ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ ποτέ δεν μπορούσε να συγκεντρώσει ποσοστό πάνω από 14-16% από μόνος του, αφού πάντα είχε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και  την παρουσία του ιστορικού στελέχους της αριστεράς ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ.

Όταν , κυριαρχούσε το σύστημα ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ στο οποίο μεγάλωσε και γαλουχήθηκε πολιτικά ο ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ, το όφειλε στην ουσιαστική συμμετοχή του ΠΑ.ΣΟ.Κ το οποίο ξεπερνούσε σε ποσοστό το 32% στην περιοχή και του εξασφάλιζε την τελική νίκη.

Να σημειωθεί ότι σήμερα όλα τα παλιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τον έχουν εγκαταλείψει και παλεύει με παλιούς του συνεργάτες.

Σημασία έχει ότι και τα δύο ψηφοδέλτια μαζί ΠΑΝΤΟΥ και ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ , αν συγκεντρώσουν το ποσοστό του 2012 δεν θα ξεπεράσουν το 22-25% πράγμα που σημαίνει ότι αν μοιραστεί θα πάρει ο καθένας περίπου 12-13%.

Αν η ΝΔ συσπειρωθεί στον ΣΤΕΦΟ και του  εξασφαλίσει ένα ποσοστό  πάνω από το 13%  θα είναι την  δεύτερη Κυριακή κόντρα στον ΤΖΟΥΛΑΚΗ οποίος την πρώτη Κυριακή θα είναι σίγουρα πρώτος με ποσοστό πάνω από 30%.


Π.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: