Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Αποκάλυψη: Η ομιλία ενός νεκρού που θα άλλαζε την ιστορία και ένας όρκος “τιμής” που κάλυψε την ιστορική ατιμία.

…σε μια σκηνή ακάθαρτη και οι πιο μικροί άνθρωποι μπορούν να παίξουν τους πιο μεγάλους ρόλους.

Αύγουστος 1995. Ο τότε Αρχηγός της ΕΥΠ, Ναύαρχος κ. Βασιλικόπουλος, παραδίδει έναν φάκελλο στον Ανδρέα Παπανδρέου. Μέσα στον φάκελλο υπήρχε ένας χάρτης.

“Πρόεδρε, Αμερικανικος δορυφόρος εντόπισε μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου...
και υδρογονανθράκων στο Αιγαίο”.
Η σημείωση εκτείνετο από την Κάρπαθο εως την Γαύδο και συμπεριλάμβανε μία “ασήμαντη” περιοχή όπου λίγο αργότερα έμελλε να γίνει διάσημη: Τις βραχονησίδες “Ίμια”.”Προάγγελος γεγονότων, πρέπει να οργανωθούμε” ήταν η αντίδραση του Ανδρέα. “Εάν εμείς το μαθαίνουμε τώρα, οι Τούρκοι το γνωρίζουν εδώ και εβδομάδες” συμπλήρωσε.

Μέσα στον φάκελλο επίσης υπήρχαν έγγραφα που αφορούσαν τον τότε υπουργό βιομηχανίας, Κώστα Σημίτη.

Λίγες ημέρες μετά, στο πλαίσιο της 60ης Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο τότε Υπουργός Εξωτερικών Κάρολος Παπούλιας συναντώνται με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Αντρέι Κόζιρεφ. Το θέμα της συνάντησης ήταν η κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης (!!!). Ανακοινώθηκε ότι τα δυο μέρη έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία, όμως η έναρξη των έργων είναι θέμα των κατασκευαστικών εταιρειών.

Στην ομιλία του στην ΔΕΘ, ο Ανδρέας Παπανδρέου κάνει λόγο για επερχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Αυτή η αναφορά πεφτει σαν κεραυνός εν αιθρία αφού οι σχέσεις των δύο χωρών διένυαν μία από τις ομαλότερες περιόδους της ιστορίας εκείνη την περίοδο.

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Ανδρέας Παπανδρέου, καρατομεί τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος υποβάλλει την παραίτηση του και από το εκτελεστικό γραφείο στις 11 Σεπτεμβρίου.

Λίγους μήνες μετά, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 1996 ο Ανδρέας Παπανδρέου συντάσσει την επιστολή παραίτησης του μέσα στο Ωνάσειο όπου νοσηλευόταν, υπό καθεστών πιέσεων, μεταξύ των οποίων και της επιμονής του γιού του, Γεωργίου τότε υπουργού παιδείας. Ενδεικτικά τα σχόλια κάποιων “ξένων”: “Μετά την επανεκλογή του, το 1993, κατηγορείται πως αναγορεύθηκε σε «πρωταθλητή της εθνικιστικής αδιαλλαξίας και της “υπεράσπισης του ελληνισμού και της ορθοδοξίας”!! Εθνικιστές Τάσο μου, εθνικιστές.

Αντικαταστάτης του εκλέχθηκε εσπευσμένα από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στις 18 Ιανουαρίου του 1996 ο …Κώστας Σημίτης!

Λίγες ημέρες μετά, σαν έτοιμοι από καιρό οι Τούρκοι ξεκινούν το θερμό επεισόδιο στα Ίμια. Λες και γνώριζαν την έλευση του “δυναμικού” Σημίτη, ώστε να ξεκινήσουν την ενέργεια που οδήγησε στην δημιουργία γκρίζων ζωνών στην περιοχή που όπως είδαμε, οι “ευχαριστούμε την κυβέρνηση τους” ΗΠΑ γνώριζαν για το κοίτασμα. Να γιατί δεν μιλούν για ΑΟΖ στο Αιγαίο…

Ο Ανδρέας Παπανδρέου έδινε την μάχη για τη ζωή, την οποία κέρδισε προσωρινά στις 22 Μαρτίου του 1996. Οι γκρίζες ζώνες ήταν ήδη γεγονός, ο ανεκδιήγητος Μπέρνς είχε δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζουν (οι ΗΠΑ) Ελληνική κυριαρχία στα “Καρντάκ”. Ο Γεράσιμος Αρσένης δηλώνει σιβυλλικά: ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα στείλει το μήνυμά του όταν έρθει η ώρα, αναφερόμενος στην πρόσφατη εθνική απώλεια.

Το 4ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ήταν αυτό που θα έκρινε την διαδοχή στην ηγεσία του κόμματος. Εκεί ο λόγος του Ανδρέα Παπανδρέου, θα ήταν καταλυτικός για τις εξελίξεις. Είχαμε μπει στον Ιούνιο. Στο τέλος του μήνα θα κρινόταν η τύχη του κόμματος και όπως δείχνουν τα σημερινά γεγονότα, ολόκληρης της χώρας.

Ο Ανδρέας έχει αποφασίσει να μιλήσει και να αποτρέψει αυτό που εξύφαιναν οι “σύμμαχοι”. Κλίντον και Γερμανοί χέρι – χέρι από τότε, όπως και τώρα. Καλεί τον Αντώνη Λιβάνη στο σπίτι του στην Εκάλη για να γίνει το σκαρίφημα και να συγκεντρωθούν τα στοιχεία πάνω στα οποία θα γινόταν η ομιλία που θα άλλαζε τον ρου της ιστορίας. Είναι 22 Ιουνίου του 1996.

8 το απόγευμα,  ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει ολοκληρώσει την ομιλία και ο Νίκος Αθανασάκης την έχει δακτυλογραφήσει στον υπολογιστή του σπιτιού της Εκάλης, ο Λιβάνης έχει ήδη αποχωρήσει. Στο σπίτι παρέμειναν ο Νίκος Αθανασάκης και ο Τηλέμαχος Χυτήρης όπου συνέφαγαν, τους οποίους ο Ανδρέας Παπανδρέου χαιρέτησε δια χειραψίας (!) όταν το δείπνο ολοκληρώθηκε.

http://www.hitiris.gr/images/news/estia-08.jpgΉταν μία πύρινη ομιλία. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από τα “Bullet Points” του προσχεδίου. Μία ομιλία με τρανταχτές αποκαλύψεις, μία κατάθεση ζωής που θα άλλαζε το πολιτικό κατεστημένο, μέρος του οποίου ήταν για δεκαετίες και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Μα κυρίως, ήταν μία ομιλία για το μέλλον της χώρας και όσων το επιβουλεύοντο. Φανταστείτε έναν Ανδρέα υποβασταζόμενο στο συνέδριο να αποκάλυπτε σχέδιο εκποίησης της χώρας κατονομάζοντας συνεργάτες εντός του κινήματος…

Εκεί λοιπόν, επενέβει η μοίρα που έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι. 8 η ώρα το απόγευμα η ομιλία είναι έτοιμη. Ο Ανδρέας Παπανδρέου κοιμόταν, ο Νίκος Αθανασάκης με τον Τηλέμαχο Χυτήρη καθόντουσαν στην βεράντα της βίλας παρότι η ώρα ήταν περασμένη, προφανώς μαγεμένοι από την όμορφη καλοκαιρινή νύχτα.

1 τα ξημερώματα, βγαίνει η νοσοκόμα που παρακολουθούσε τον πρόεδρο και τους ανακοινώνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Αμέσως καλούν τον Κρεμαστινό που καταφτάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως ήταν ήδη αργά. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν νεκρός.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη αναφέρει : ” Περί ώραν 1,30 ο πρόεδρος Ανδρέας Παπανδρέου αιφνιδίως αισθάνθηκε δυσφορία και ανέπτυξε κοιλιακή ταχυκαρδία, η οποία εντός δύο λεπτών εξελίχθηκε σε ηλεκτρομηχανικό διαχωρισμό. Εγένετο παρατεταμένη προσπάθεια ανανήψεως. Η γενική εικόνα και τα εργαστηριακά ευρήματα, είναι συμβατά με οξύισχαμικό επεισόδιο, το οποίο τελικώς επέφερε και το θάνατο, στις 2,30 το πρωϊ Κυριακής 23 Ιουνίου 1996″.

Ο Νίκος Αθανασάκης, έτρεξε στον υπολογιστή για να περισώσει όπως θεωρήθηκε αυτή την ιστορική ομιλία – ντοκουμέντο. Έκανε ένα αντίγραφο και (προφανώς από λάθος λόγω της έντασης των γεγονότων) διέγραψε το αρχείο από τον σκληρό δίσκο.

Το συνέδριο έγινε στις 30 Ιουνίου όπου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξελέγει ο Κώστας Σημίτης. Η ομιλία αυτή, δεν διαβάστηκε ποτέ, παρ’ ότι προοριζόταν για το συνέδριο.

Λίγους μήνες αργότερα, η χήρα του Ανδρέα, η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, αναζήτησε αυτό το ιστορικό ντοκουμέντο. Προσπαθησε να επικοινωνήσει με τον μέχρι πρότινος “ευνοούμενο” Νίκο Αθανασάκη, αλλά δεν στάθηκε δυνατόν να τον βρει. Επικοινώνησε τότε με τον Τηλέμαχο Χυτήρη. Του ζήτησε να της βρει την ομιλία.

http://content-aka.feed.gr/filesystem/images/20070914/low/assets_LARGE_t_420_125510.JPGΔύο ημέρες μετά τον ξαναπήρε στο τηλέφωνο αφού δεν είχε ανταπόκριση. Ο στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου της είπε τότε ότι δεν ήταν δυνατόν να της δώσει την ομιλία, διότι αυτός και ο Νίκος Αθανασάκης είχαν πάρει “όρκο τιμής” να μην την αποκαλύψουν ποτέ.

Έτσι λοιπον, η ιστορία σκέπασε με ένα πέπλο μυστηρίου αυτή την ομιλία, την τελευταία πολιτική πράξη ενός μεγάλου ηγέτη. Μία ομιλία που σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, εάν την εκφωνούσε υποβασταζόμενος ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο συνεδριο, θα έκανε τον συμπαθή Σίμο Δανιηλίδη (που πρόσφατα επανήλθε στην επικαιρότητα) να μην φασκελώνει απλώς τον Κώστα Σημίτη. Μία ομιλία που ακόμα και με απλή ανάγνωση, θα άλλαζε την ροή της ιστορίας.

Έτσι λοιπόν, διαμορφώθηκε η νεώτερη Ελλάδα, αυτή που σήμερα στέκεται απαξιωμένη, σαν στιμένη λεμονόκουπα στον Γερμανικό στίφτη με Αμερικάνικες πινελιές. Οι Παπανδρεϊκοί ηττήθηκαν κατά κράτος και το σύστημα Σημίτη επικράτησε με τις γνωστές συνέπειες.

Ο Αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, έμελλε να επανενεργοποιηθεί από τον Κώστα Καραμανλή και να μπει στις καλένδες από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Τα ναυπηγεία που με εντολή Παπανδρέου το 1995 δεν εκποιήθηκαν αλλά εδόθηκαν στην ΕΤΒΑ και τους εργαζομένους, έμελλε να Γερμανοποιηθούν παράγοντας υποβρύχια που γέρνουν. Με λίγες κόκκινες πινελιές από το αίμα του Περατικού.

Ο φλογερός αντιπαπανδρεϊκός Τάσος Μαντέλης, δεν διάβασε ποτέ την επιστολή – κόλαφο σε βάρος του Ανδρέα Παπανδρέου την οποία είχε ετοιμάσει για να στηρίξει την εκλογή Σημίτη. Έβγαλε το άχτι του υπογράφοντας συμφωνίες με την Siemens και πρωτοστατώντας στην γκριζοποίηση του Αιγαίου μέσω της νέας δομής του ΝΑΤΟ.

Η νέα εποχή είχε φτάσει. Οι άνθρωποι του προέδρου παραγκωνίστηκαν μέχρις ενός. Όλοι;

Όχι. Οι δύο στενότεροι συνεργάτες του, ο Νίκος Αθανασάκης και ο Τηλέμαχος Χυτήρης ήταν οι μόνοι που αξιοποιήθηκαν από το σύστημα Σημίτη. Μαζί του και ο Πέτρος Λάμπρου, ο “ταμίας” του Ανδρέα. Ήταν οι μόνοι που απέλαβαν “τιμές” από το νέο καθεστώς.

Τι οξύμωρο… Αυτοί με τον “όρκο τιμής” και αυτός με τα αργύρια. Άλλωστε, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να καθορίζει ο ίδιος την “τιμή” του.

…όχι όμως και το τίμημα.

Ολυμπία

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφού έμαθε 'ότι στο Αιγαίο υπήρχαν πετρέλαια , τι τον ήθελε τον αγωγό Μπουργκάτς Αλεξανδρούπολη? για να πουλάει πετρέλαια στη Ρωσία?
Σκέψου , ανακαλύπτεις νερό στο χωράφι σου και αντί να κάνεις γεώτρηση να το βγάλεις , κάνεις συμφωνία με έναν άλλο που έχει νερό δικό του σε ένα πιο μακρυνό χωράφι , να κάνεις αγωγό για να το φέρεις στο χωράφι σου.
Οι ρωσόφιλοι πολιτικοί , με πρώτο διδάξαντα τον Ανδρέα , εγκλώβισαν την χώρα μας σε καταστάσεις , ώστε να είναι εξαρτημένη ενεργειακά από την Ρωσία και να παίζει το παιχνίδι της , ως προβοκάτορας στην Ευρώπη.
Ξυπνήστε ρεεεεεεεε
η Ρωσόφιλη πολιτική μας καταστρέφει!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΤΡΕΛΑ ΓΕΛΙΑ
- Πάγκαλος: Ήθελε ο άνθρωπος να γίνει πολιτικός
- Είχε κάνει αίτηση και στο Πασόκ, αλλά ήταν ...γκάου και τον διώξαμε!
ΟΛΑ τα νουμερα στην πιατσα.....
Τη βούλησή του να κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, το 1990, ο Πάννος Καμμένος αποκάλυψε... ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM.
«Το 1990, στις «μεσαίες» εκλογές, είχαμε κάνει μια επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Ήταν ο Παρασκευάς Αυγερινός, ο Παντελής Οικονόμου και εγώ.
Κάποια στιγμή, ο Οικονόμου, που ήταν τότε στη νεολαία, ήρθε και μου είπε ότι υπάρχει ένας νέος που λέγεται Καμμένος, από τη γνωστή οικογένεια με τα αυτοκίνητα, και θέλει να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

Και θα μπορούσε μάλιστα να συμβάλλει αισθητά και στον οικονομικό αγώνα του κόμματος. Φαντάζομαι ναι (θα μας στήριζε οικονομικά η οικογένειά του)», ανέφερε και συνέχισε:
«Εγώ είδα ότι αυτό το παιδί απείχε πάρα πολύ από την άκρη της άκρας Δεξιάς και δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.
Το είπα στον Οικονόμου, ο οποίος το απεδέχθη και έτσι δεν ευτύχησε η διαμεσολάβηση και δεν εισπράξαμε και τα χρήματα που θα μας έδινε ο Καμμένος.
Μετά, νομίζω, έβαλε υποψηφιότητα με τη Ν.Δ. και δεν βγήκε στις πρώτες εκλογές, αλλά στις επόμενες.
Ήθελε πάση θυσία να πολιτευτεί, αλλά δεν θα μπορούσα να έχω ως υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κάποιον που είχε μια φρασεολογία περίπου της σημερινής Χρυσής Αυγής».

ΣΧΟΛΙΟ: Θα απορεί κάποιος, με όσα αποκαλύπτονται, άμα δεν γνωρίζει από κοντά τον Πάνο. Αυτό το κακομαθημένο και μισοαγράμματο σχολιαρούδι των ιδιωτικών στραβοτηρίων, δήλωνε, σύμφωνα με συζητήσεις φίλων του, μετά την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΟΥΦΑ στο στρατό επι Πασοκ, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο πολιτικός με τα ανθρώπινα συναισθήματα που τον συγκίνησαν. ‘’Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός της σύγχρονης Έλλάδας’’, φαίνεται ότι έλεγε συνεχώς. Και η αποπομπή του από το χώρο του Πασόκ, έγινε φαίνεται η αιτία, που τον μετέβαλε σε ΑΝΤΙΑΝΔΡΕΪΚΟ ‘’ τρομοκράτη’’ !
Το γεγονός όμως ότι ‘’πούλησε’’ όλους όσους τον εμπιστεύθηκαν, αρχηγούς κομμάτων, αποδεικνύει, ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με το εξωπέταγμα που του έκανε, διέσωσε το Πασοκ από έναν αγράμματο ‘’ιδεολόγο’’ βανδαλιστή της θεωρίας, ‘’ο εαυτός μου και εγώ’’.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑ@@@ΚΙΑ ΣΠΑΕΙ...ΑΡΧ@@@@ΔΙΑ!!
Τότε, σαν υποψήφιος ..πρωθυπουργός ΔΗΛΩΝΕ!!
(…)«Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε και η παραπάνω φράση σηματοδοτεί μείζονα γεωστρατηγική στροφή στις αγοράς των BRICS. Συνεργάτες του υποστήριζαν ότι "Χώρες όπως η Ρωσία ή η Κίνα παρακαλάνε να μας δανειοδοτήσουν
και να αποκτήσουν προνομιακή πρόσβαση στην ευρωπαϊκή αγορά"...
«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», επισήμανε ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.
Τα παραπάνω είναι άκρως σημαντικά και δείχνουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη επεξεργασία επιμέρους ζητημάτων, ενώ φαίνεται ότι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κτυπάνε ακόμα και την πρωτιά, καθώς στελέχη τους θεωρούν ότι "Η πτώση της ΝΔ θα συνεχιστεί όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ενώ για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να υπερβεί τα ποσοστά που παρουσιάζει τώρα."...
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΑΝΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ(ΕΥΤΥΧΩΣ)….

Ανώνυμος είπε...

*Η μεγαλύτερη πολιτική βρωμιά και απάτη του,
ήταν το χαρτί που έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και στη συνέχεια, χωρίς επίγνωση, ντροπή και φιλότιμο το αναίρεσε και άφησε σαφείς και βρώμικους υπαινιγμούς ότι η προεδρία της Δημοκρατίας αποπειράθηκε να βλάψει πολιτικά τον πιο βαμμένο πολιτικό !!!
*Ήθελε να γίνει ..υπουργός Εθνικής Άμυνας ο πολιτικός παιδοβούβαλος.
Για σκεφτείτε θράσος !!!!!
*Μετά την ‘’επιτυχή’’ ταύτιση του Ανδρέα Παπανδρέου με την 17 Νοέμβρη, λογικά θα έπρεπε να αυτοκαθαιρείται πλέον της πολιτικής και να ασχοληθεί ειδικά με την κτηνοτροφία των βοοειδών.
*Μετά την απιστία( βουλευτική ασυλία)
για το κλείσιμο της εταιρείας Ελίντα Α.Ε ( ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ) συνετέλεσε ακούσια(;) για την εμφάνιση της ΖΗΜΕΝΣ
*Μετά την καταδικαστική απόφαση για συκοφαντία, παραπληροφόρηση και ΑΝΑΝΤΡΙΑ κατά του Αντρίκου Παπανδρέου, θα έπρεπε λογικά, να έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ! Αυτός όμως ο πολιτικός τετράποδος και άμυαλος, όχι μόνο δεν ‘’εξαφανίστηκε’’, αλλά ανέβασε και στο διαδίκτυο δελτίου τύπου που γράφει ότι …αθωώθηκε και τιμωρήθηκε ο αντίδικος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός της σύγχρονης Έλλάδας’’,

Θα απορεί κάποιος, με όσα αποκαλύπτονται, άμα δεν γνωρίζει από κοντά τον Πάνο. Αυτό το κακομαθημένο και μισοαγράμματο σχολιαρούδι των ιδιωτικών στραβοτηρίων, δήλωνε, σύμφωνα με συζητήσεις φίλων του, μετά την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΟΥΦΑ στο στρατό επι Πασοκ, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο πολιτικός με τα ανθρώπινα συναισθήματα που τον συγκίνησαν. ‘’Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός της σύγχρονης Έλλάδας’’, φαίνεται ότι έλεγε συνεχώς. Και η αποπομπή του από το χώρο του Πασόκ, έγινε φαίνεται η αιτία, που τον μετέβαλε σε ΑΝΤΙΑΝΔΡΕΪΚΟ ‘’ τρομοκράτη’’ !
Το γεγονός όμως ότι ‘’πούλησε’’ όλους όσους τον εμπιστεύθηκαν, αρχηγούς κομμάτων, αποδεικνύει, ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με το εξωπέταγμα που του έκανε, διέσωσε το Πασοκ από έναν αγράμματο ‘’ιδεολόγο’’ βανδαλιστή της θεωρίας, ‘’ο εαυτός μου και εγώ’’.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ '' ΦΥΓΕ ΓΚΑΟΥ-ΓΚΑΟΥ'' ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο Πάνος έχει περάσει στο μητσοτακικό στρατόπεδο.
Η ροπή του προς τα παρασυστήματα έχει εκδηλωθεί. Πηγές με γνώση της εποχής τον τοποθετούν στο δίκτυο Γρυλλάκη. Ο τότε «στρατηγός» πρωταγωνιστεί στο μητσοτακικό παρακράτος - που εκδηλώνεται παντού. Κοριοί, «παράλληλες» πρωτοβουλίες για το Σκοπιανό και επιτήρηση της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού. Το σύστημα Γρυλλάκη είναι σε υπόγεια αντιπαράθεση με άλλα κομμάτια του μητσοτακικού στερεώματος - όπως οι κομματικοί Σγαρδέλης και Μπεχράκης, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ανώνυμος είπε...

Θάνος Μωραΐτης : «Ακροδεξιός τυχοδιώκτης ο Καμμένος»
Θάνος Μωραΐτης : «Ακροδεξιός τυχοδιώκτης ο Καμμένος»
Αναρτηθηκε στις 29 Οκτωβρίου 2013,
Δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραΐτη στην ιστοσελίδα του και στα προφίλ του στα social media, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις Καμμένου για το ΠΑΣΟΚ:
Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος.Έστησε μια καριέρα με συκοφαντίες και ψέματα κατηγορώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη και τολμά σήμερα να τον επικαλείται πολιτικά. Το θέμα δεν είναι ο Καμμένος γιατί απλά …αυτός είναι ο Καμμένος.Τι γίνεται με αυτούς όμως που θέλουν να αυτοτοποθετούνται στο προοδευτικό τόξο και παράλληλα να είναι συνομιλητές αυτών των απίθανων ακροδεξιών;

Παπαδόπουλος: Χρυσαυγίτες με πολιτικά οι ΑΝΕΛ
Δημοσιεύθηκε: 07 Απριλίου 2014, 11:50 ,
«Χρυσαυγίτες με πολιτικά» χαρακτήρισε τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο υποψήφιος ευρωβουλετής της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε απαξιωτικά για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τη βουλευτή του κόμματος, Ραχήλ Μακρή.
Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την «ώσμωση» και τις σχέσεις του με τα στελέχη των ΑΝΕΛ.
«Έχει τεράστια ευθύνη και ο ΣΥΡΙΖΑ για την ώσμωση με τους ΑΝΕΛ. Αυτοί οι χαριεντισμοί με τον κ. Καμμένο και με την κ. Ραχήλ Μακρή, βλέπουμε για τι πρόσωπα μιλάμε», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ρεπούση: Με απείλησαν ακροδεξιοί - Δεν ξέρω αν ήταν της ΧΑ ή ΑΝΕΛ
========================
Τα φώτα της δημοσιότητας θέλει και πάλι να τραβήξει πάνω της η Μ. Ρεπούση κάνοντας
προκλητικές δηλώσεις.
Φαίνεται πως η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ζήλεψε τη χθεσινή «δόξα» του υποψήφιου ευρωβουλευτή Α. Παπαδόπουλου που είπε τους Ανεξάρτητους Έλληνες «χρυσαυγίτες με πολιτικά».
«Με απείλησαν ακροδεξιοί», κατήγγειλε η κ. Ρεπούση σημειώνοντας, ωστόσο, ότι η ομάδα των μαυροντυμένων που της επιτέθηκε δεν ξεχώριζες αν ήταν «Ανεξάρτητοι Έλληνες ή Χρυσή Αυγή».

Κατά τη διάρκεια χθεσινής της περιοδείας στον Πειραιά η κυρία Ρεπούση, όπως σημειώνει ο Βηματοδότης, αναφερόμενη στην υπόθεση Μπαλτάκου είπε πως «υπάρχουν οριζόντια ρεύματα ανάμεσα στη ΝΔ και στη Χρυσή Αυγή. Και η υπόθεση Μπαλτάκου το αποδεικνύει», προσθέτοντας, όμως, τέτοια ρεύματα υπάρχουν και στους ΑΝΕΛ.


Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο Π ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Καταδικάστηκε ο Π. Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμιση του Αντρ. Παπανδρέου
Σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/06/2013 http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=516263

Τριάντα χιλιάδες ευρώ καλείται να καταβάλλει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου, ενώ για κάθε φορά που θα αναφέρεται στο όνομά του θα πληρώνει επιπλέον 500 ευρώ σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο τον καταδίκασε για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το απόγευμα ο κ. Καμμένος μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου.
Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα του Πάνου Καμμένου αναφέρεται:
«Το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΤΤ. Η αγορά των CDS λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών
Το Τ.Τ. διασφαλίστηκε για τη χρεοκοπία
της... ελληνικής οικονομίας
Η αγορά των CDS λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών και η πώληση με εξασφάλιση του απαραίτητου κέρδους
Την ώρα που στην Ελλάδα κατηγορούν τους κερδοσκόπους του εξωτερικού που έπαιξαν με τα σενάρια πτώχευσης της χώρας μας με τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου, τα credit default swaps (CDS) των ελληνικών ομολόγων, και την ώρα που με αφορμή την οικονομική κατάσταση της χώρας μας συζητείται παγκοσμίως η επιβολή αυστηρότερων κανόνων και ελέγχου της αγοράς των CDS, αποκαλύπτεται πως ελληνική τράπεζα έπαιξε και κέρδισε με CDS.
Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία, αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται σήμερα η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ανώνυμος είπε...

Γεράσιμος Γιακουμάτος για χρηματιστήριο και Καμμένο.

Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β' Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος.
«Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ.
Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».
Ενδιαμέσως όμως ο Καμμένος ζει τον μύθο του στη Σοφοκλέους του 1999-2000.
Ο Μιλτιάδης Εβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος του Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του.
Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει εννέα δισ. δραχμές αέρα.
===================
Ο ίδιος εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ. δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει
‘’ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ..ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ’’????
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Να θυμίσω μερικά πράγματα:
Α) «Ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος φέρεται ως νικητής στο παιχνίδι της Σοφοκλέους. Με αρχικό κεφάλαιο 18,7 εκατ. δρχ. και επενδύοντας επιπλέον 63,8 εκατ. δρχ., βρέθηκε με κέρδη περίπου 614 εκατ. δρχ.
Ο κ. Καμμένος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Από την υπόθεση του Χρηματιστηρίου όχι μόνο έχασα το κεφάλαιο που είχα επενδύσει, αλλά δύο φορές τόσα.
Τα αναφερόμενα ως κέρδη στη δήλωση του “πόθεν έσχες” αφορούν επενδύσεις της πρώην συζύγου μου (σημ.Λασκ.: της βιομηχανίας ΦΑΓΕ). Καμία οικονομική διαχείριση ούτε απολαβή είχα απ’ αυτά τα κέρδη. Απλώς δηλώθηκαν γιατί η δήλωση του “πόθεν έσχες” ήταν κοινή»
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/06/2005).

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ και καμένος….
**Η μεγαλύτερη πολιτική ΓΝΩΣΤΗ βρωμιά και απάτη του, ήταν το χαρτί που έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και στη συνέχεια, χωρίς επίγνωση, ντροπή και φιλότιμο το αναίρεσε και άφησε σαφείς και βρώμικους υπαινιγμούς ότι η προεδρία της Δημοκρατίας αποπειράθηκε να βλάψει πολιτικά τον πιο βαμμένο πολιτικό !!!
***Ήθελε να γίνει ..υπουργός Εθνικής Άμυνας ο πολιτικός παιδοβούβαλος.
Για σκεφτείτε θράσος !!!!!
“Καίει” τον Καμμένο ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής
"Ο ίδιος ο Πρόεδρος μου έδωσε στα χέρια το χαρτί που του παρέδωσε νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε εκπομπή του Extra 3.
Γ Μανώλης Αληθινό το non paper των ΑΝ.ΕΛ. στον Κ. Παπούλια τον Μάιο
Συνεχίζεται η τρικυμία στους κόλπους του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τη μετωπική του Πάνου Καμμένου με τον γραμματέα της ΚΟ, Κ.Μαρκόπουλο, που οδήγησε στην καθαίρεσή του το απόγευμα της Δευτέρας.
Νωρίς το πρωί της Τρίτης, την άμεση αντίδραση του προέδρου του Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσαν οι καταγγελίες του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μανώλη, ο οποίος χαρακτήρισε «λαγό» τον Πάνο Καμμένο, αναφερόμενος στην αποχώρησή του κατά την συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και είπε ότι εκείνος ήταν που έδωσε το non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα μέσα Μαΐου.
«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» κατήγγειλε νωρίτερα ο κ.Μανώλης στον ΣΚΑΪ.

Αποκάλεσε, μάλιστα, «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».

Και πρόσθεσε: «Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σα να λεει στον κόσμο "πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ", μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο, (...) δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λεει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα».

Ο Γιάννης Μανώλης έχει ταχθεί κατά οποιασδήποτε συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έφτασε το UFO από τον Σείριο ξεκινά η επιβίβαση των ΑΕροψεκασμένων...
Ίσως ένα από τα καλύτερα βίντεο που τραβήχτηκε με ερασιτεχνική λήψη... Παρατηρείστε τους δύο εξωγήινους που βρίσκονται δίπλα από τον ιπτάμενο δίσκο! Ζούμ υψηλής ανάλυσης αποδεικνύει ότι πρόκειται για τον Πάνο Καμμένο, έμπειρο κυβερνήτη σκαφών (Ηλιάτορα, Discovery, Atlantis κ.λπ.), ο οποίος χαιρετάει και τους ΑΕροψεκασμένους που περιμένουν να επιβιβαστούν για Σείριο και τη βοηθό του Ραχήλ Μακρή! Δείτε το βίντεο Real UFO With Aliens Caught On Camera

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΜΕΝΟ:
ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑΚΑΜΑΝ
Καλό παιδί ο Πάνος αλλά του αρέσει πολύ να το παίζει Στάκαμαν!
[[Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!"]]

Πιστεύει ότι φωνάζοντας μόνο κατά του μνημονίου ή επαναλαμβάνοντας ραδιοφωνικά συνθήματα λειτουργείς και προεδρεύεις κόμματος.
Εγώ, δεν θα μείνω στο αν είναι γνήσιο ή όχι το non paper στο Προεδρικό. Εγώ έζησα ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα συμπεριλάβω σε βιβλίο. Έβγαλα ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, άκουσα πριν από τις εκλογές ορισμένους "Ανεξάρτητους" να λένε πως αμέσως μετά τις εκλογές θα αρχίσει η ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς.
Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι πως μπορεί να είσαι φίλος του στρατηγού Γρυλλάκη και να έχεις παλαιότερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργαλά (τον προπαγανδιστή της επταετίας) και να λες ότι μπορείς να τα βρεις... με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.
Πως μπορείς να γράφεις βιβλία για την τρομοκρατία με την συνδρομή όπως υποστηρίζει εκείνος (του Γεωργαλά) και ταυτόχρονα να θέλεις να έχεις πολιτική επαφή με ένα χώρο που προηγουμένως έχεις κατηγορήσει ότι πιθανότατα ενέχεται στη δράση της τρομοκρατίας!
Όταν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν έχεις πολιτική έμπνευση και δηλώσεις ότι έχεις μια επιταγή της DELEC έναντι του ορυκτού πλούτου της χώρας, κάποια στιγμή θα φανείς μετέωρος και ελλιποβαρής αν και αρκετά βαρύς.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Γλιτώσαμε!
ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!"
Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις, για τους δρόμους για τα διόδια;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ…ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ και η αλήθεια μας…..
ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….
ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ …ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ !

«Cherie cherie η γιαγιά Δωροθέα έπαθε σοκ!»
αναφώνησε η Εσθήρ απευθυνόμενη στον ευτραφή σύζυγό της. «Παρακολουθεί έκπληκτη μια άλλη...φυλή ανθρώπων, κάποιες περίεργες για την ίδια καταστάσεις!» συνέχισε ακάθεκτη. «Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν,σύμφωνα με την ίδια. Το νησί της, η Ικαρία, αλλάζει μορφή, μου έλεγε στο τηλέφωνο.

Το Γιαλισκάρι μεταμορφώνεται σε...Γκλαμουράρι!» φώναξε ενθουσιασμένη. «Κάθεται η 101 ετών grandmother σου μαζί με τις συνομήλικές της γιαγιάδες-φιλενάδες στην αυλή- αυτές,παιδί μου, είναι η απόλυτη
επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του “ΒΗΜΑgazino” για τους Ικαριώτες,οι οποίοι ζουν περισσότερο από όλους τους Ελληνες- και παρακολουθούν τις Φιλιππινέζες να πηγαινοέρχονται στο σπίτι της κυρίας Ελενας Τζούλη».

Η χαριτωμένη σύζυγος του υφυπουργού κ. Πάνου Καμμένου απολαμβάνει τις διακοπές της στο σπίτι της στην Ικαρία, κατά την προσφιλή της συνήθεια. Οι Φιλιππινέζες πάνε κι έρχονται με τα ψώνια, η ίδια κάνει τις βουτιές της στην πισίνα του super μοντέρνου, αρχιτεκτονικά, γεμάτου με κρυστάλλινα χωρίσματα, σπιτιού της, στο νησί του ανατολικού Αιγαίου, με τα τουρκικά μαχητικά να πετάνε πάνω από το κεφάλι της και οι γιαγιάδες να παρακολουθούν σαν κινηματογραφική ταινία!

«Εξελίξεις! Εξελίξεις! Πρέπει να ειδοποιήσουμε τη γιαγιά ότι καταφθάνει σύντομα εκεί ο πολιτισμός με...άγριες διαθέσεις!» φώναξα. «Με μπικίνι Urbinati, φορέματα Ζac Ρosen,σανδάλια Βalmain, ελικόπτερα και yachts».

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ online

Ανώνυμος είπε...

Παιχνίδι φοροφυγάδων και υποκριτών
Αποδείχθηκε ότι η off shore εταιρεία ανήκει στον πατέρα του Πάνου Καμμένου
Δικαιωμένος από την αντιδικία του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τις δηλώσεις του σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London».
Σύμφωνα με όσα δέχονται οι δικαστές στην αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη:
Το επίδικο σκάφος ήταν μέχρι το 2009 στην ιδιοκτησία εξωχώριας εταιρείας με την επωνυμία Cass Corporation Limited, με έδρα στη νήσο Μαν, που χαρακτηρίζεται ως «φορολογικός παράδεισος».
Αποδείχθηκε ότι το σκάφος ανήκε στην εξωχώρια εταιρεία, με εκπρόσωπό της τον πατέρα του ενάγοντος, προέδρου των ΑΝΕΛ, Ηλία Καμμένο.
Ο Πάνος Καμμένος αποδείχθηκε ότι ήταν πλοίαρχος – κυβερνήτης του σκάφους και όχι κύριος αυτού σύμφωνα με δελτίο κίνησης πλοίου αναψυχής. Το δε σκάφος δηλώθηκε από τον πατέρα του, πρώτη φορά το 2010 (για την οικονομική χρήση του 2009), ο οποίος κατέβαλε και την έκτακτη εισφορά, που είχε θεσπιστεί εκείνη τη χρονική περίοδο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΑΙΩ !! Δικαστική δικαίωση Άδωνι για κότερο Καμμένου! «Το σκάφος είναι σε offshore και σκίπερ είναι ο Καμμένος»

Φυσικά ο Καμμένος και τα παραγαλάκια του θα μείνουν μόνο στα 15.000 πρόστιμο στον Άδωνι για μπινελίκια, αλλά η ουσία είναι ότι το δικαστήριο αποδέχθηκε ότι το σκάφος είναι σε offshore, ανήκει στον πατέρα Καμμένο και το βολτάριζε ο Πανάρας... γιαυτά μούγγα τα παπαγαλάκια...

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αθώωσε τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη μετά από την αγωγή που του είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για το υπερπολυτελές γιοτ «Iliatoras», καθώς η off shore εταιρεία ανήκει πράγματι στον πατέρα του και τον καταδίκασε σε πρόστιμο 15.000 ευρώ για ύβρεις εναντίον του κ. Καμμένου.

Συγκεκριμένα οι δικαστές στην απόφαση τους αναφέρουν πως το σκάφος ανήκε σε off shore εταιρεία, όπως είχε πει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα στην απόφαση γράφεται πως «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με επίσημες δηλώσεις του ανέφερε ότι ανήκει από το έτος 1993 στον πατέρα του.

Ως εκ τούτου δεν είναι παράλογο να συμπεράνει κανείς ότι και οι μετοχές της Cass Corporation της ιδιοκτήτριας του «Iliatoras» σύμφωνα με τα έγγραφα από το μητρώο σκαφών της Μεγάλης Βρετανίας ήταν στην κατοχή του».

Και οι παραδοχές στο όσα είχε πει ο κ.Γεωργιάδης και για τα οποία κατέθεσε αγωγή ο κ.Καμμένος δεν σταματούν εκεί, αφού στην απόφαση γίνεται λόγος και για αχυρανθρώπους που εμφάνιζε η Cass για να κρύβει τους κατόχους.

«Το 2000 η έδρα της Cass μεταφέρεται από το Douglas στο γειτονικό Arbory και πάλι στη Νήσο Μαν. Η μετακίνηση αυτή οφείλεται προφανώς στην αλλαγή των διευθυντών που αδιαμφισβήτητα ήταν από τους πλέον δραστήριους αχυρανθρώπους παγκοσμίως.... Εκείνη την περίοδο αναφέρεται πλέον μόνο η ύπαρξη των 2.000 ανωνύμων μετοχών. Στις οικονομικές καταστάσεις του ιδίου έτους δεν αναγράφεται ότι η Cass έχει ως αντικείμενο την «κατοχή σκάφους αναψυχής», παρά μόνο ότι είναι εν υπνώσει. Ωστόσο το σκάφος παρέμβενε στην κατοχή της, όπως θα αποκαλυπτόταν δύο χρόνια αργότερα με την υποβολή των οικονομικών καταστάσεων για την περίοδο 2001-2002...».

Στη συνέχεια της απόφασης αναφέρεται πως ο Πάνος Καμμένος είναι ο καπετάνιος /σκίπερ του σκάφους.

«Τότε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Cass αναγγέλλει ως οφείλει ''προς όποιον ενδιαφέρεται'' ότι ο Ηλίας Καμμένος είναι ''director'' (διευθυντής) του σκάφους με αρμοδιότητα επί των προμηθειών, επισκευών, σχέσεων με τις Αρχές, αλλά και χρήστης του σκάφους , ο δε Παναγιώτης Καμμένος είναι ''captain/skipper'' (καπετάνιος/σκίπερ) του σκάφους».

Επιπλέον στην απόφαση αναφέρεται και η έκθεση του εκτιμητή Δημήτρη Ρούσου, ο οποίος επισκέφθηκε το σκάφος προκειμένου να προχωρήσει στην εκτίμηση της πραγματικής του αξίας και όπως ανέφερε ο ίδιος ''στο σκάφος με ο υποδέχθηκε ο κύριος Παναγιώτης Καμμένος, owner (σ.σ. ιδιοκτήτης)''».

Ανώνυμος είπε...

Νέος πόλεμος στο twitter
«Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς "ψεύτης", "κλέφτης", "Τσοχατζόπουλος". Εντάξει δεν είναι...», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο twitter

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ: ‘’ Έξω ο Πάνος από την Βουλή’’
Μας αξίζει !!!!!
*Κάθε ψήφος στο Πάνο, είναι ένα καρφί στο φέρετρο της πατρίδας μας, ένα ακόμη θανάσιμο τραύμα στο μέλλον των παιδιών μας.΄Ένα ακόμη εμπόδιο στην πολιτική κάθαρση που πρέπει να επιβληθεί στην πατρίδα μας.
Έξω η ψευτιά και η συκοφαντία ( υπόθεση CDS) από τη βουλή.
Κάθε ψήφος στον Πάνο, είναι προσπάθεια συγκάλυψης της προδοσίας του πολιτικού εγκληματία Καραμανλή. Του ..ανθρώπου, που χωρίς ντροπή και φιλότιμο, διέλυσε την Ελλάδα, οδήγησε τους Έλληνες στη δυστυχία και προκαλεί επαίσχυντα με την μουγκαμάρα του και την αναισθησία του. Μας γράφει στα αρχ@@@α που του λείπουν.

Ανώνυμος είπε...

‘’ Έξω ο Πάνος από την Βουλή’’: Μας αξίζει !!!!!
Κάθε ψήφος στον Πάνο, του δίνει την δυνατότητα να κρυφτεί πίσω από την ασυλία και έτσι να μη μπορούμε να μάθουμε όλα όσα και γνωρίζουμε και βλέπουμε. Κουμπάροι και συνταξιούχοι δικαστές, εμποδίζουν να ριχθεί φως σε όσα κυκλοφορούν από τους ίδιους τους βουλευτές, εις του πιο μεγάλου πολιτικού τζαμπατζή, του γνωστού τσεποκαβουρομάνα.
*Κάθε ΜΑΥΡΗ ! ψήφος στον Πάνο ειδικά, θα αποδείξει ότι πράγματι ,ΘΕΛΟΥΜΕ, ξέρουμε και μπορούμε να προστατεύσουμε την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας από κάθε αγράμματο, τυχάρπαστο, φοροφυγά, συκοφάντη και πολιτικάντη τυχοδιώκτη.

Ανώνυμος είπε...

‘’ Έξω ο Πάνος από την Βουλή’’: Μας αξίζει !!!!!
*Κάθε ψήφος στον Πάνο είναι μια πιθανή αντισυνταγματική απόπειρα διατάραξης και υπονόμευσης του προεδρικού θεσμού και προσώπου και ένα σκαλοπάτι στο συμβιβασμό στην ιδιοτέλεια, στην άθλια πατριδοκαπηλία, στον ηθικοθρησκευτικό εμπαιγμό.
*Κάθε ψήφος στον Πάνο είναι πιθανόν ένα ακόμη απαίσιο ΨΕΜΑ, μια απόπειρα αποδόμησης του Κοινοβουλευτισμού. Ποιος αμφιβάλει ότι ο αγράμματος αυτός πολιτικός θα διστάσει να ‘’βάλει φωτιά’’ στην πολιτικό σύστημα προκειμένου να αποφύγει τον Κορυδαλλό και τις μηνύσεις σε περίπτωση( είναι πλέον σίγουρο) που δεν εκλεγεί βουλευτής??

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: ΜΑΥΡΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ.
**Αναμφισβήτητα σήμερα, ο πιο ΑΧΡΗΣΤΟΣ πολιτικός τυχοδιώκτης, είναι ο Πάνος φλατζοκαμένος . Ο πολιτικός που ‘’τον έκαναν’’ ΜΟΝΟ για τα λεφτά του πατέρα του. Ο πιο αγράμματος αρχηγός κόμματος, που πέρασε από το Ελληνικό κοινοβούλιο. Ο μεγαλύτερος μυθοπλάστης της μεσογείου, πάντα πολιτικός… *Αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος εχθρός κάθε πιθανής ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ!!!
**Αναμφισβήτητα , ο άνθρωπος που ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ τίποτε από την πολιτική εκτός από ‘’μυθολογία’’ στη πράξη !

Ανώνυμος είπε...

Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα δε με το σκεπτικό της απόφασης ο κ. Καμένος δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ούτε καν επικαλέστηκε αυτά που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ενώ «ο ισχυρισμός του ότι ενεργούσε με πεποίθηση αληθείας, πέραν της εγγενούς αοριστίας του, αποδεικνύεται αβάσιμος και κατ΄ ουσίαν». Το ψευδές του ισχυρισμού του «προκύπτει επίσης από το έγγραφο του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με ημερομηνία 16/5/2013, στο οποίο αναφέρεται ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ουδεμία συναλλαγή σε CDS επί ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου είχε με την ενάγουσα εταιρεία JJ Partners είτε κατά το 2009 … είτε οποτεδήποτε άλλοτε».

Δύσκολοι καιροί για … ανέμους.

Ανώνυμος είπε...

‘’Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις’’ ????
Τι να μιλήσεις και τι να πείς γι αυτό το πολιτικό ..καρβουνότρενο που κινείται ΠΑΝΤΑ στις ίδιες μαύρες γραμμές καπνού , με βαγόνια που αγκομαχούν να ακολουθήσουν; Πολιτικός αρχηγός κόμματος ο Πάνος καμένος εντελώς και καθ΄ολοκληρία. Ο πολιτικός που επί είκοσι χρόνια ζει στην κυψέλη και τρώει μέλι αχόρταγα , μέχρι την ώρα που οι εργάτριες θα εξωπετάξουν τους κηφήνες.
Είκοσι χρόνια, ο πολιτικός ψιλικατζής της αερολογίας, απασχολεί τους Έλληνες που τον πληρώνουν συνεχώς περιμένοντας ΤΙ ?????????
Τι πολιτικό θράσος διακατέχει τον αχόρταγο και απαίδευτο εραστής της προσωπικής αυταρέσκειας ; Τι ύφος Ναπολεόντειο λίγο πριν το Βατερλό του, είναι αυτό που παρουσιάζει ο δοτός πολιτικάντης, προκαλώντας και εξοργίζοντας ακόμη και τον ..εαυτόν του(;) όταν προκαλεί, υβρίζει και με ύφος αδιάντροπο δείχνει την ‘’σφραγίδα’’ της βουλευτικής και οικονομικής ασυλίας;
Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάνος στην Ελλάδα; Ας απαντήσει ο ίδιος γιατί εμείς …αγνοούμε τις δυνατότητες και τις..γνώσεις του.
Ξέρουμε μόνο, όπως απεδείχθη ότι συκοφαντεί τους αντιπάλους του προεκλογικά, δικάζεται και τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ –ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ μετεκλογικά, με τα χρήματα που του δίνουμε. Δηλαδή τον πληρώνουμε για να μας παραπληροφορεί και να ‘’νοθεύει’’ έτσι τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ψηφοφόρων;
Δηλαδή τον πληρώνουμε να ‘’κόβει βόλτες΄΄ στο Αιγαίο, με κότερα, ..αγνώστου ιδιοκτησίας και προέλευσης;
Όλοι αυτοί, οι ακρο-μέσο δεξιοί, τόσα χρόνια δεν κυβερνούσαν και δεν κυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αντώνης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αντώνη στην κυβέρνηση;