Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Τσίπρας: Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Τη στρατηγική προσέγγισης των πιο μετριοπαθών ομάδων του εκλογικού σώματος συνεχίζει ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να απομακρύνει τυχόν ανησυχίες για το μέλλον του τόπου από μια μελλοντική έλευση του
ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, μετά από επικράτηση στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί συνέντευξη στη “Real News”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
“Δεν έχουν σίγουρους τους 151 για τη ΔΕΗ, έχουν τους 180 για τον Πρόεδρο;

Ο λαός στις ευρωεκλογές απεφάνθη. Αποδοκίμασε την Κυβέρνηση.

Τελεία και παύλα. Εκλογή “κατεψυγμένου” Προέδρου σημαίνει συνέχιση και ολοκλήρωση της καταστροφής.

Δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψουμε σε εκβιασμούς και να βάλουμε την υπογραφή μας σε λεόντειες συμφωνίες και μνημόνια.

Θα εκπλαγούν ευχάριστα πολλοί από τη σύνθεση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ”, τονίζει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”.

ysterografa.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τσίπρα,
Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ακούγατε τη φωνή της λογικής επίκλησης του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του εθνικού κινδύνου της πατρίδας μας, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" λόγω ελλείψεως εσόδων! αφού , αντί βοήθειας και συμπαράστασης, μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες!
Δεν Πληρώνω,
έλεγαν οι ορδές των φοροφυγάδων του Κολωνακίου, όταν μάθαμε ότι δήλωναν 500 !!! ευρώ το μήνα εισόδημα, όταν τα μηνιαία έξοδα του γραφείου υπερέβαιναν κατά πολύ τις 2.000 ευρώ.
Δεν πληρώνω ,
έλεγαν οι ξενοκίνητες ορδές των πολλαπλώς και ειδικώς(γρηγορόσημο) αμειβόμενων ΡΟΖ υπαλλήλων του δημοσίου και των ΔΕΚΟ. Αυτών που έβγαιναν σχεδόν στη σύνταξη, χωρίς να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ούτε τη φάτσα τους.

‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»» !!!
σημαίνει άμεση μείωση των εσόδων, άμεση αποσυναρμολόγηση του κρατικού συνδετικού ιστού, άμεση υπονόμευση της δημοκρατίας.
Δεν πληρώνω σημαίνει , κατάλυση κάθε έννοιας έννομης τάξης, και οδηγεί το πολίτευμα και την Ελλάδα σε επικίνδυνους αντιδημοκρατικούς ατραπούς.
Δεν πληρώνω σημαίνει,
ότι το κράτος στερείται ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ εσόδων, και το αποτέλεσμα οδηγεί σε νέο δανεισμό και υπερδιόγκωση του χρέους και του ελλείμματος.
Σας υπενθυμίζω κύριοι, ότι οι απεργίες, οι διαδηλώσεις , οι ΤΑΧΙ πορείες, οι φορτηγο-αποκλεισμοί η λιμανο-πειρατεία, οι απεργίες, γιατρών, δικηγόρων, υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ. και σχεδόν του συνόλου των ΔΥ, ήταν σχεδόν πάντα τη «κοινή συναινέσει όλων των …εραστών της πολυθρόνας», επί ΔΥΟ και πλέον ΧΡΟΝΙΑ!!
Και ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της ‘’δικιά σας’’( προτρεπτικής) αντεθνικής συμβολής υπόδειξης και καθοδήγησης , που υπήρξε μία από τις δυνάμεις που ενήργησαν όλες μαζί, ώστε να επιτευχθεί η συνισταμένη της οικονομικής κατάρρευσης των εσόδων, ώστε να «φανεί σαν αδυναμία Παπανδρέου, κακό σχέδιο, αποτυχημένη εφαρμογή, ώστε να μπούμε στα μνημόνια που τόσο επεδίωκαν οι Ευρωπαίοι που σας καθοδηγούσαν και σας έδιναν εντολές.

Σήμερα οι Έλληνες υποφέρουνε, ευτελίζονται , πεινούν και αυτοκτονούν γιατί ΕΣΕΙΣ! τους ‘’πουλήσατε’’ σαν άλλοι πειρατές στα διεθνή κέντρα των εντολοδόχων σας.
Σήμερα , σαν πολιτικές πόρνες διαλογής, όπως ομολογούν δημοσίως , πολλοί συνάδελφοί σας, εκτελείτε αναντίρρητα όλες τις σκληρές και απάνθρωπες εντολές των τοκογλύφων αφεντικών σας, για να σας χορηγήσουν την επόμενη δόση αντεθνικών ναρκωτικών, προκειμένου να σας επιτρέψουν να καθίσετε για λίγο ακόμη , στις..πολυθρόνες σας.