Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΠΑΝΟΥΣΗΣ: Κουβέλη, μην το κάνεις... !!!

«Μην το κάνεις. Φοβάμαι ότι η συγκυρία θα λειτουργήσει αναδρομικά εναντίον σου, δηλαδή στην ιστορία θα...
γραφτείς λάθος...». Αυτό θα έλεγε στον Φώτη Κουβέλη ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης
Πανούσης, όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον REAL FM και τον Αιμίλιο Λιάτσο, αναφερόμενος στα σενάρια που θέλουν τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ να προτείνεται από την κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου της δημοκρατίας.
Και πρόσθεσε ο κ. Πανούσης: «Αυτό αν έπρεπε να γίνει θα έπρεπε να προετοιμαστεί και από το κόμμα και αλλιώς εδώ κι έναν χρόνο. Μην το κάνεις τώρα έτσι. Θα βρεθείς ξεκρέμαστος και από το κόμμα σε μεγάλο βαθμό και από αυτά που έχεις πει ο ίδιος. Διότι πρέπει να εξηγήσεις γιατί λες 10 φορές δεν είμαι υποψήφιος και την 11η λες είμαι. Μην το κάνεις θα ήταν η άποψή μου».

Στην ερώτηση αν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ο κ. Πανούσης απάντησε: «Τα φαινόμενα αυτό δείχνουν. Το “οριστική” σημαίνει ότι η κοινή γνώμη, οι βουλευτές, θα αντιδράσουν με έναν θετικό τρόπο και θα προχωρήσουν σε μία επίσημη υποψηφιότητα και μετά θα αρχίσουν να μετράνε κουκιά ή ξέρω κι εγώ ψήφους. Αν αντίθετα υπάρξει μία αντίδραση, όχι εναντίον του προσώπου του κ. Κουβέλη, διότι θέλω να είμαι σαφής σε αυτό, εναντίον του πολιτικού ρόλου που θα μπορούσε να παίξει ίσως αυτό οδηγήσει σε μία αναθεώρηση των πραγμάτων. Δεν μπορώ να ξέρω την έκβαση της ιστορίας».

Και σημείωσε ο κ. Πανούσης: «Εκλέγεται πρόεδρος της Δημοκρατίας. Την άλλη ημέρα φέρνει η κυβέρνηση ένα νομοσχέδιο, εμείς είμαστε αντιπολίτευση, το καταψηφίζουμε, θα γελάνε οι άλλοι και θα λένε εσείς στηρίξατε την κυβέρνηση για να μείνει ακόμη 1,5 χρόνο και τώρα καταψηφίζετε τα νομοσχέδιά της; Και όχι μόνο αυτό. Μετά αυτό το νομοσχέδιο που καταψήφισε το κόμμα του Κουβέλη θα το υπογράφει ο κ. Κουβέλης με την νέα του ιδιότητα ως πρόεδρος της δημοκρατίας. Αυτό είναι πολιτική γελοιογραφία».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!
Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει και αυτός! οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο πολυεκατομμυριούχος, όπως λένε, Πάνος Καμμένος.
«Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.
ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!

Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν;

Με τι θα ασχολούνται;

Ανώνυμος είπε...

Παρλαπίπας δημαγωγός χειρίστου είδους…

Ο Καμμένος, βεβαίως κάνει τη δουλειά του. Αυτός είναι ο ρόλος του: Να υπνωτίζει τους απελπισμένους αφελείς με ασυνάρτητες παρλαπίπες δημαγωγίας και ηχηρές «πατριωτικές» λέξεις…
Πιο θλιβερός και αποκρουστικός είναι ο ρόλος εκείνων που υποδύονται τη λεοντή της «ανεξάρτητης» και «μαχητικής» Ενημέρωσης, ο ρόλος κάποιων ιστολογίων που το παίζουν «πατριωτικά», αντικαθεστωτικά, συχνά και «επαναστατικά». Ιστολόγια που έχουν μετατραπεί σε Γραφείο Τύπου του Καμμένου, σε «κλακαδόρους» του, σε κυνικά «βαποράκια» τα οποία κυκλοφορούν, με λιβανωτούς και ανυπόφορες υμνολογίες, κάθε «κοτσάνα» και πυροτέχνημα του Καμμένου…

Κάθε δημαγωγικό πυροτέχνημα του Καμμένου ανάγεται σε μεγάλη και ηρωική πολιτική πράξη