Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρασε και το "αντιρατσιστικό" - Σε διωγμό 'Ελληνες το γένος και ετεροφυλόφιλοι από σήμερα...

Πέρασε από τη Βουλή το δήθεν"αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο, στην ουσία βαθιά ρατσιστικό για τους Ελληνες πολίτες και τους ετεροφιλόφιλους μετά και τις ονομαστικές ψηφοφορίες που ζήτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής επί των τριών πρώτων άρθρων.

Από σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι και οι Έλληνες θα βρίσκονται υπό διωγμό, αφού δεν έχουν δικαίωμα ούτε οι μεν ούτε οι δε να επικρίνουν την εισβολή....
λαθρομετανάστων (εφεξής θα καλούνται "παράτυποι μετανάστες") στην χώρα, ούτε να επικρίνουν τις ομοφυλοφιλικές θέσεις και την προπαγάνδισή τους. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Χριστιανισμός στην Αποκάλυψη του Ιωάννου τασσεται σαφώς κατά της ομοφυλοφιλίας...

Όπως αναμενόταν υπήρχαν διαφοροποιήσεις εντός των κομμάτων, ιδιαίτερα για το άρθρο 2 που αφορούσε στις γενοκτονίες. Τις προηγούμενες ημέρες είχε ανοίξει συζήτηση για το αν θα πρέπει να ποινικοποιείται ή όχι η άρνηση των γενοκτονιών.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 2, που αναφέρεται στην ποινικοποίηση της άρνησης των Γενοκτονιών, ενώ η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει να ακολουθηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, εκτός του άρθρου 2, για τα άρθρα 1 και 3. Το άρθρο 1 αφορά τη δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους, ενώ το άρθρο 3 την τέλεση αδικημάτων μέσω Διαδικτύου.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 99 βουλευτές. Για το 1ο άρθρο ψήφισαν "ναι" 58, 10 "όχι" και 31 "παρών". Για το επίμαχο άρθρο 2, 54 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ, 42 κατά και 3 δήλωσαν "παρών". Τέλος για το άρθρο 3, 60 βουλευτές ψήφισαν "ναι", 10 "όχι" και 29 παρών.
 

3 σχόλια:

  1. Ο αντιρατσιστικός νόμος του Παπαδόπουλου
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΙΑΣ.
    ==========================
    Δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας κατά του Βουλευτή Αγρινίου για τις πράξεις της Χρυσής Αυγής στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου με τέσσερις κατηγορίες να βαραίνουν τον Μπαρμπαρούση και να τίθεται σε ισχύ για πρώτη φορά ο νόμος 927/1979 περί φυλετικών διακρίσεων.
    Μετά την άρση της ασυλίας του βουλευτή ο εισαγγελέας ταυτοποίησε τη ''φασιστική και ρατσιστική'' δράση του κόμματος στο πρόσωπο του Κώστα Μπαρμαρούση και του απήγγειλε τις εξής κατηγορίες:
    Παράνομη βία
    Απρόκλητη φθορά
    Αντιποίηση αρχής
    Παραβίαση του νόμου 927/1979 περί φυλετικών διακρίσεων
    Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο εφόδου της Χρυσής Αυγής είχε βρεθεί σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και ζητούσε χαρτιά νομιμότητας από αλλοδαπούς προχωρώντας σε
    Ο αντιρατσιστικός νόμος του Παπαδόπουλου!
    ========================
    Ο νόμος 927/1979 επικυρώνει, ουσιαστικά, το νομοθετικό διάταγμα 494/1970 με το οποίο, εν μέσω δικτατορίας, το ελληνικό κράτος υιοθετεί τη διεθνή σύμβαση για κατάργηση πάσης φύσεως φυλετικών διακρίσεων.
    Το άρθρο 1 του νόμου αναφέρει χαρακτηριστικά :
    «Οστις δημοσίως, είτε προφορικώς είτε δια γραπτών κειμένων ή εικονογραφήσεων ή παντός ετέρου μέσου, εκ προθέσεως προτρέπει εις πράξεις ή ενεργείας δυναμένας να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βίαν κατά προσώπων ή ομάδων προσώπων εκ μόνου του λόγου της φυλετικής ή εθνικής καταγωγής του ή θρησκεύματος, τιμωρείται με φυλάκισιν μέχρι δυο ετών ή με χρηματική ποινήν ή και δι' αμφοτέρων των ποινών τούτων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΕΣ !!!
    Δηλαδή, μόνο οι ανώμαλοι, και οι κτηνοβάτες γίνονται μέλη. Αυτά τα γράφει στο βιβλίο του ο πρώην αντιπρόεδρος ΚΟΥΤΣΟΥΜΒΡΗΣ. Δηλαδή ο Μιχαλολιάκος έχει μαζέψει δίπλα του ΜΟΝΟ σχεδόν ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ.
    Ζητά μισογύνηδες και ανώμαλους στα εγκληματικά του σχέδια.
    Ζητά ‘’άνδρες’’ με στριγκάκια και με φερμουάρ στο πίσω μέρος του παντελονιού…
    Κι αυτά τα ΖΩΑ!!! Μας ‘’συμβουλεύουν’’ τι να κάνουμε.
    Υποφέρουμε από ΤΡΑΒΕΣΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ …ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

    Κατά Παναγιώταρο «ούτε τα παιδιά του Μπαρμπαρούση,βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χ.Α. είναι Έλληνες»
    «Δεν είναι Έλληνας. Για να είσαι Έλληνας πρέπει και οι δύο γονείς να είναι Έλληνες», υποστήριξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αναφερόμενος στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

    Συμπέρασμα: Ούτε τα παιδιά του Κ. Μπαρμπαρούση είναι Έλληνες, καθώς ο επίσης βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι παντρεμένος με Μεξικάνα...
    Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στα γραφεία του κόμματος, με τους δύο βουλευτές της Xρυσής Aυγής να πιάνονται στα χέρια, μετά την δήλωση βόμβα του Η. Παναγιώταρου στο extra 3, ότι τα παιδιά από αλλοδαπή μητέρα, δεν μπορούν να λέγονται Έλληνες.

    «Δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην ιδεολογία μας» τόνισε με νόημα ο Ηλίας Παναγιώταρος.

    «Όπως ο Σχορτσιανίτης με την αφρικανή μάνα δεν είναι Έλληνας, έτσι και τα παιδιά του Μπαρμπαρούση από Μεξικάνα μητέρα, δεν είναι Έλληνες»

    Ο Κ. Μπαρμπαρούσης σε έξαλλη κατάσταση έφυγε τρέχοντας από τα γραφεία του κόμματος και κατευθύνθηκε στην πρεσβεία του Μεξικού, όπου και ζήτησε πολιτικό άσυλο. Venceremos amigo Barbarousi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή