Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή αποκαλύπτει παράνομο διορισμό από Γεωργιάδη με συστατική Παπαδόπουλου ! ! ! !


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΥΓΕΙΑ: Ο Γιώργος, οι ‘’κηπουροί του’’ και η Δι@ύγεια
Παρουσιάζει ο Ν Βράχος
(..)Είναι απίθανη η αντίφαση πώς μία χώρα όπως η Ελλάδα κάνει ταυτόχρονα πρωταθλητισμό στον πελατειασμό και τη διαφάνεια. Είναι χαρακτηριστική του διαχωρισμού 2 διαφορετικών κόσμων, που βρίσκονται σε μία διαρκή σύγκρουση και η εξέλιξη αυτής θα ορίσει το μέλλον της Ελλάδας στο χωροχρόνο. Σε αυτή τη μάχη, το πρόγραμμα Δι@ύγεια αποτελεί την κορωνίδα της διαφάνειας και η σθεναρή υποστήριξή του είναι καθήκον κάθε ενεργού πολίτη που πιστεύει στην αξιοκρατία, την ισότητα, την ελευθερία.
Το πρόγραμμα Δι@ύγεια αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και εθνική πρωτοπορία. Σε περίπτωση που αυτό διαδοθεί, θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση στον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που σαφώς δεν εξυπηρετεί τους διαχρονικά ασκούντες διοίκηση, οι οποίοι, επί τούτου του θέματος, υπηρετούν με συνέπεια μία αμφίδρομων ιδεολογικών συμφερόντων ομερτά. Aς δοκιιμάσουμε, λοιπόν.
σ.σ.: Το πρόγραμμα Δι@ύγεια ,του Γιάννη Ραγκούση, κόστισε στο κράτος περίπου 50.000 €, καθώς δημιουργήθηκε από ομάδα εργαζομένων που συμμετείχαν με υπαλληλική σχέση στην προηγούμενη κυβέρνηση αλλά και μόνιμων υπαλλήλων. Το συνολικό ποσό αφορά στις υπερωρίες τους και μόνο, καθώς το concept υλοποιήθηκε ως μία in source επιλογή. Στους συντελεστές του προγράμματος, οι οποίοι είναι και οι αφανείς ήρωες, αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
865 .000 προσλήψεις -οι μισές εκτός ΑΣΕΠ- στο Δημόσιο στα χρόνια του Νέρωνα Καραμανλή και του ΑΥΛΑΡΧΗ Παυλόπουλου.
Από τα ΝΕΑ

Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη...

...του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.

Ενδεικτικό είναι πως μόνο μέσα σε ένα έτος, το 2008 πραγματοποίησε 112.716 νέες προσλήψεις, ενώ και στο πρώτο εξάμηνο του 2009 πρόλαβε να εγκρίνει άλλες 65.061 θέσεις. Συγκριτικά μάλιστα με το αντίστοιχο διάστημα του πρώτου εξαμήνου του 2008, παρατηρήθηκε αύξηση 35,2% στον αριθμό των προσλήψεων.

Η αντίστροφη πορεία της μείωσης του προσωπικού στο Δημόσιο άρχισε μετά τις εκλογές του 2009. Μέσα σε ένα χρόνο, δηλαδή στα τέλη Δεκεμβρίου, στο Δημόσιο απασχολούνταν 108.000 λιγότεροι υπάλληλοι σε σχέση με το 2009, καθώς είχαν απομακρυνθεί 35.000 μόνιμοι υπάλληλοι, 51.000 συμβασιούχοι και 22.000 απασχολούμενοι με προγράμματα Stage. Το ψαλίδι στον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων συνεχίστηκε και το 2011 με αποχώρηση άλλων 90.000 εργαζομένων.

Σχόλιο : Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θεωρούν τον άθλιο Καραμανλή «εθνικό κεφάλαιο» για τη χώρα, πιστεύοντας μάλιστα ότι για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ του...1980!

Ανώνυμος είπε...

Προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω στενού συνεργάτη του υπουργού Εσωτερικών

Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε αποδεκτή την παραίτηση του συνεργάτη του


Αθήνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του υπουργού Εσωτερικών Πρoκόπη Παυλόπουλου, Θανάσης Χούπης, αναλάμβανε διαδικασίες για προσλήψεις στο Δημόσιο.
Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο Θανάσης Χούπης αναλάμβανε επ αμοιβή και μέσω εταιρείας που είχε συστήσει, να διαμορφώνει τους όρους προκήρυξης, αλλά και την αξιολόγησης αιτήσεων, για προσλήψεις στο Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, στο στενό συνεργάτη του υπουργού Εσωτερικών ανέθεσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να διαμορφώσει τους όρους διαγωνισμού, καθώς και την αξιολόγηση των αιτήσεων για την πρόσληψη περίπου 600 ατόμων, έναντι αμοιβής 23.000 ευρώ.
Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι δεν γνώριζε την «παράλληλη» δραστηριότητα του συνεργάτη του και για τον λόγο αυτό αποδέχθηκε την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του υπουργείου.
Μιλώντας στα Νέα, ο υπουργός Εσωτερικών παραδέχθηκε ότι είχε συνεργάτη του τον κ. Χούπη από το 1996, αλλά, όπως είπε, «ποτέ δεν του είχε δημιουργήσει την παραμικρή υπόνοια για άλλες πλην των καθηκόντων του δραστηριότητες».
O ίδιος ο κ. Χούπης δήλωσε ότι «όσα έκανε τα έκανε για να συμπληρώνει το εισόδημά του, και τίποτε περισσότερο», επιχειρώντας να διασκεδάσει τις πολιτικές προεκτάσεις του θέματος.
Με ανακοίνωση του, την Πέμπτη, ο κ. Χούπης διαψεύδει ότι μετέχει σε εταιρεία που που ασχολείται με προσλήψεις ή αξιολόγηση προσωπικού, τονίζοντας ότι παραιτήθηκε ώστε να μη συνεχιστούν «οι άδικες επιθέσεις σε βάρος ενός υπουργού που βρίσκεται στο στόχαστρο της διαπλοκής».

Ανώνυμος είπε...

Συγκεκριμένα, στο στενό συνεργάτη του υπουργού Εσωτερικών ανέθεσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να διαμορφώσει τους όρους διαγωνισμού, καθώς και την αξιολόγηση των αιτήσεων για την πρόσληψη περίπου 600 ατόμων, έναντι αμοιβής 23.000 ευρώ.