Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

"Το φυσάει και δεν κρυώνει" ο Αδωνις με το εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του!

Το "φυσάει και δεν κρυώνει" ο τηλε - μαϊντανός Αδωνις Γεωργιάδης το χουνέρι που του επιφύλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Στην Κουμουνδούρου λοιπόν αποφάσισαν όχι απλά να μη συμμετέχουν σε κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, αλλά το εμπάργκο να επεκταθεί και κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπστοσύνης. Οταν λοιπόν ο Αδωνις λάβει το λόγο για να τοποθετηθεί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απλά θα απέχουν της τοποθέτησής του!

Ταμπλάς ήρθε στον Αδωνι η απόφαση αυτή. Τώρα πως θα συνεχίσει να πετάει τα "μαργαριτάρια" τύπου "θα πάρω τα λεφτά μου από τις τράπεζες αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση" χωρίς κάνενας από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται απέναντι του; 
Μιλώντας μάλιστα  στο ραδιόφωνο του Alpha ο Αδωνις εξαπέλυσε μύδρους κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αυτήν της την απόφαση.
«Στην αξιωματική αντιπολίτευση έχουν κάποιο θέμα με την πραγματική άσκηση της δημοκρατίας», ανέφερε για να συμπληρώσει λίγο μετά ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση,όταν διαφωνεί με κάποιον εντόνως, προσπαθεί να τον φιμώσει,σας φαίνεται δημοκρατικό». Μάλλον δεν έχεις καταλάβει, δεν προσπαθεί να φιμώσει κανένας, εσένα δεν θέλει να ακούει, είναι τόσο απλό!
Λίγο μετά ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για σταλινικό παρελθόν.
«Το σταλινικό παρελθόν πολλών εξ” αυτών παραμένει πολύ έντονο μέσα τους (για αξιωματική αντιπολίτευση)» και υποστήριξε ότι η επιλογή του προϋπολογισμού ήταν προσωπική του επιλογή.
«Μας ετέθη το ερώτημα να διαλέξουμε και εγώ διάλεξα τον προϋπολογισμό, ήταν προσωπική μου επιλογή», τόνισε ο κ. Γεωγιάδης.
Ξύδι, Αδωνί, ξύδι!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;
Είναι δυνατόν να είναι τόσο γραφικός ο Καμμένος; Eιναι δυνατόν να υπάρχουν ηλίθιοι που να συγκινούνται από τους παρακάτω γραφικούς εως βλακείας στίχους του ύμνου των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

Οι στίχοι του νέου ύμνου είναι οι εξής:

"Κάτι παιδιά με μια Σημαία
τρέξαν να πουν παντού τα νέα
Βγάλανε άσσο απ το μανίκι
πως ο Βαρδάρης φέρνει Νίκη!
Τρία παιδιά 'π την Ελευσίνα
την παρατήσαν τη ρουτίνα
Φέραν στο Σύνταγμα φιρμάνι
χαμός στη Κρήτη και στη Μάνη!
ΡΕΦΡΕΝ
Ξύπνα!...για να στολίσουμε
το σπίτι μας το πατρικό
Ξύπνα!...να τραγουδήσουμε
για το ξημέρωμα στον ουρανό
Τρέξε!...για να γιορτάσουμε
στους δρόμους που άνοιξαν για μας,
Τρέξε!...για να φωνάξουμε,
"Γεια σου Ανεξάρτητη Ελλάς!!!"
Ξεκίνησαν απ τον Περαία
φτάσανε μες τη Καλλιθέα
Στο Φάληρο, στο Περιστέρι,
ξεσηκωμός σ όλα τα μέρη
Μες στο χορό και οι Κυκλάδες
τα Δωδεκάνησα (οι) Σποράδες,
της Εφτανήσου τα στολίδια,
Νίκης μηνύματα όλα ίδια..."

AΠΑΝΤΗΣΗ Μαντζουράνα στο κατώφλι γάιδαρος στο παραθύρι τι ωραία που είναι η Λεβαδιά χωρίς καμία αιτία…(Κόπανοι)…

Πέμπτη, Μαΐου 24, 2012

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ‘’ΙΛΙΑΤΟΡΑ’’
‘’ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΑΣ?’’ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΄Η ΤΗΣ ΟΦΣΟΡ?
Παιχνίδι φοροφυγάδων και υποκριτών
Αποδείχθηκε ότι η off shore εταιρεία ανήκει στον πατέρα του Πάνου Καμμένου
Δικαιωμένος από την αντιδικία του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τις δηλώσεις του σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London».
Σύμφωνα με όσα δέχονται οι δικαστές στην αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη:
Το επίδικο σκάφος ήταν μέχρι το 2009 στην ιδιοκτησία εξωχώριας εταιρείας με την επωνυμία Cass Corporation Limited, με έδρα στη νήσο Μαν, που χαρακτηρίζεται ως «φορολογικός παράδεισος».
Αποδείχθηκε ότι το σκάφος ανήκε στην εξωχώρια εταιρεία, με εκπρόσωπό της τον πατέρα του ενάγοντος, προέδρου των ΑΝΕΛ, Ηλία Καμμένο.
Ο Πάνος Καμμένος αποδείχθηκε ότι ήταν πλοίαρχος – κυβερνήτης του σκάφους και όχι κύριος αυτού σύμφωνα με δελτίο κίνησης πλοίου αναψυχής. Το δε σκάφος δηλώθηκε από τον πατέρα του, πρώτη φορά το 2010 (για την οικονομική χρήση του 2009), ο οποίος κατέβαλε και την έκτακτη εισφορά, που είχε θεσπιστεί εκείνη τη χρονική περίοδο.
Το δικαστήριο ωστόσο, αποτίμησε διαφορετικά χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο υπουργός Υγείας στον αντίδικό του, υποχρεώνοντάς τον να του καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ η πρόεδρος είχε τη γνώμη ότι η αποζημίωση πρέπει να είναι 100.000 ευρώ.
Νέος πόλεμος στο twitter
«Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς “ψεύτης”, “κλέφτης”, “Τσοχατζόπουλος”. Εντάξει δεν είναι…», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.


Ανώνυμος είπε...

ΚΛΑΙΩ !! Δικαστική δικαίωση Άδωνι για κότερο Καμμένου! «Το σκάφος είναι σε offshore και σκίπερ είναι ο Καμμένος»

Φυσικά ο Καμμένος και τα παραγαλάκια του θα μείνουν μόνο στα 15.000 πρόστιμο στον Άδωνι για μπινελίκια, αλλά η ουσία είναι ότι το δικαστήριο αποδέχθηκε ότι το σκάφος είναι σε offshore, ανήκει στον πατέρα Καμμένο και το βολτάριζε ο Πανάρας... γιαυτά μούγγα τα παπαγαλάκια...

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αθώωσε τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη μετά από την αγωγή που του είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για το υπερπολυτελές γιοτ «Iliatoras», καθώς η off shore εταιρεία ανήκει πράγματι στον πατέρα του και τον καταδίκασε σε πρόστιμο 15.000 ευρώ για ύβρεις εναντίον του κ. Καμμένου.

Συγκεκριμένα οι δικαστές στην απόφαση τους αναφέρουν πως το σκάφος ανήκε σε off shore εταιρεία, όπως είχε πει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα στην απόφαση γράφεται πως «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με επίσημες δηλώσεις του ανέφερε ότι ανήκει από το έτος 1993 στον πατέρα του.

Ως εκ τούτου δεν είναι παράλογο να συμπεράνει κανείς ότι και οι μετοχές της Cass Corporation της ιδιοκτήτριας του «Iliatoras» σύμφωνα με τα έγγραφα από το μητρώο σκαφών της Μεγάλης Βρετανίας ήταν στην κατοχή του».

Και οι παραδοχές στο όσα είχε πει ο κ.Γεωργιάδης και για τα οποία κατέθεσε αγωγή ο κ.Καμμένος δεν σταματούν εκεί, αφού στην απόφαση γίνεται λόγος και για αχυρανθρώπους που εμφάνιζε η Cass για να κρύβει τους κατόχους.

«Το 2000 η έδρα της Cass μεταφέρεται από το Douglas στο γειτονικό Arbory και πάλι στη Νήσο Μαν. Η μετακίνηση αυτή οφείλεται προφανώς στην αλλαγή των διευθυντών που αδιαμφισβήτητα ήταν από τους πλέον δραστήριους αχυρανθρώπους παγκοσμίως.... Εκείνη την περίοδο αναφέρεται πλέον μόνο η ύπαρξη των 2.000 ανωνύμων μετοχών. Στις οικονομικές καταστάσεις του ιδίου έτους δεν αναγράφεται ότι η Cass έχει ως αντικείμενο την «κατοχή σκάφους αναψυχής», παρά μόνο ότι είναι εν υπνώσει. Ωστόσο το σκάφος παρέμβενε στην κατοχή της, όπως θα αποκαλυπτόταν δύο χρόνια αργότερα με την υποβολή των οικονομικών καταστάσεων για την περίοδο 2001-2002...».

Στη συνέχεια της απόφασης αναφέρεται πως ο Πάνος Καμμένος είναι ο καπετάνιος /σκίπερ του σκάφους.

«Τότε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Cass αναγγέλλει ως οφείλει ''προς όποιον ενδιαφέρεται'' ότι ο Ηλίας Καμμένος είναι ''director'' (διευθυντής) του σκάφους με αρμοδιότητα επί των προμηθειών, επισκευών, σχέσεων με τις Αρχές, αλλά και χρήστης του σκάφους , ο δε Παναγιώτης Καμμένος είναι ''captain/skipper'' (καπετάνιος/σκίπερ) του σκάφους».

Επιπλέον στην απόφαση αναφέρεται και η έκθεση του εκτιμητή Δημήτρη Ρούσου, ο οποίος επισκέφθηκε το σκάφος προκειμένου να προχωρήσει στην εκτίμηση της πραγματικής του αξίας και όπως ανέφερε ο ίδιος ''στο σκάφος με ο υποδέχθηκε ο κύριος Παναγιώτης Καμμένος, owner (σ.σ. ιδιοκτήτης)''».

Νέος πόλεμος στο twitter

«Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς "ψεύτης", "κλέφτης", "Τσοχατζόπουλος". Εντάξει δεν είναι...», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο twitter

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις Ευρωεκλογές η Ζωή Γεωργαντά

Κανείς δεν πάει χαμένος σε αυτή τη χώρα πόσο μάλλον όταν έχει συμβάλει καθοριστικά στην εδραίωση των διαφόρων εθνικών μύθων μας και φυσικά καταριέται από όπου σταθεί και βρεθεί το Μνημόνιο.

Η κ. Ζωή Γεωργαντά θα είναι υποψήφια με τους Ανεξάρτητες Έλληνες του Πάνου Καμμένου, του ανθρώπου που διαχρονικά έχει χτίσει την καριέρα του κατηγορώντας για απίθανα πράγματα τους πολιτικούς του αντιπάλους, στους οποίους στη συνέχεια ζητάει συγγνώμη μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

Κάπως έτσι, η Ζωή Γεωργαντά θα είναι υποψήφια για το Ευρωκοινοβούλιο, το οποίο με πρόσφατο ψήφισμα του απέρριψε κατηγορηματικά τις διάφορες ανοησίες που η ίδια υποστήριζε περί φουσκώματος του ελλείμματος το 2009.

Μένει να δούμε αν στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα συμπεριληφθεί και η Ελένη Λουκά.