Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζουν να διαρρέουν σενάρια για ΧΑ και ΠτΔ οι "εγκέφαλοι" της ΝΔ με την ελπίδα να αρπάξουν ψηφοφόρους

Μόλις χθες σας είχαμε πει "διαρροές από το Μαξίμου και τον φιλοκυβερνητικό τύπο υποστηρίζουν ότι η ΧΑ θα στηρίξει Στ.Δήμα για να μην έρθουν "οι κομμουνιστές στην εξουσία"! Η απελπισία τους έχει οδηγήσει να λένε
πράγματα που πρέπει να έχουν πυρετό για να τα πουν."

Και σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, "απέρριψε το ενδεχόμενο να δεχθεί η ΝΔ στήριξη από τη Χρυσή Αυγή για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας"!

«Δεν δεχόμαστε στήριξη από εγκληματική οργάνωση» δήλωσε στο Mega το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Την ΧΑ την ρώτησαν; Ή μάλλον θα τους επιτρέψουν να πουν την άποψή τους για τα σενάρια που διακινούν πίσω από την πλάτη τους και ενώ επτά πρωτοκλασσάτοι βουλευτές του κόμματος είναι στη φυλακή;

Αμέσως μετά μαθαίνουμε ότι την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα στην τρίτη ψηφοφορία στην περίπτωση που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πουν «ναι» στον κυβερνητικό υποψήφιο, διευκρίνισε σήμερα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης προέβλεψε πως και άλλοι βουλευτές της ΝΔ θα κάνουν το ίδιο στην περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή επιχειρεί τη νομιμοποίησή της μέσα από την διαδικασία εκλογής του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ούτε να το συζητάτε. Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο σε περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή... Κι αν χρειάζεται και εμού συμπεριλαμβανομένου... Εγώ αρνούμαι να συμπράξω σε εκλογή Προέδρου με τη Χρυσή Αυγή.Εγώ δεν πρόκειται να συμπράξω με τη δική μου ψήφο στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής μέσα από την προεδρική εκλογή. Θα πω “παρών” και δεν θα το κάνω μόνο εγώ», σημείωσε.

Ο ίδιος εκτίμησε πως στην περίπτωση που οι πρώτοι βουλευτές της Χ.Α. ψηφίσουν Στ. Δήμα θα υπάρξει άμεση αντίδραση επισήμως από την Νέα Δημοκρατία, ώστε να μην εκλεγεί Πρόεδρος και οι βουλευτές να ψηφίσουν «παρών».

Λοιπόν κάποιοι "εγκέφαλοι" στη ΝΔ διακινούν αυ΄το οτ ευφάνταστο σενάριο μέ ένα απλό σκοπό.Ξέρουν ότι έρχονται εκλογές, και ξέρουν ότι στις εκλογές δεν θα τους σώσουν οι δημοσκοπήσεις του "γλυκού νερού", συνεπώς τι πιο απλό να εμφανίσουν την ΧΑ σε συνδιαλλαγή μαζί τους για να απογοητέυσουν ψηφοφόρους και να οτυς επιστρέψουν στο νεοδημοκρατικό "μαντρί"

Άλλωστε ξέρουν ότι οι βουλευτές της ΧΑ δεν μπορούν να ανατπαντήσουν γιατί τα κανάλια δεν θα παίξουν την όποια απάντηση, σε συνδυασμό με την "ρετσινιά" ελπίζουν ότι θα αρπάξουν απογοητευμένους εκ της τηλεοράσεως ψηφοφόρους.

Μόνο που κάνουν ένα λάθος. Οι Έλληνε ςέχουν μάθει πια, τα επικοινωνιακά παιχνίδια, και επειδή πεινάνε τους είναι αδιάφορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: