Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΖΩΗ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
18/4/2015
Τον τελευταίο καιρό η πρόεδρος της Βουλής κ. ΖΩΗ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ από την μία βάζει τάξη στην λειτουργία της Βουλής και φρόντισε να μεταδίδονται σχεδόν τα πάντα από το κανάλι τη βουλής και σε καθημερινή βάση παρακολουθούμε πολλαπλές αποκαλύψεις, από την άλλη έχει ξεκινήσει την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου η οποία θα αποκαλύψει πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε για:
  •   το πόσα πήραμε;
  •   πότε τα πήραμε;
  •  από ποιόν τα πήραμε;
  •  ποιος τα πήρε; και
  •   που ξοδεύτηκαν;
Η Ευρωβουλευτής ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση της Επιτροπής κάνοντάς την Διεθνή, φροντίζοντας για την συμμετοχή διεθνών προσωπικοτήτων και θεσμικών φορέων , η οποία μην ξεχνάμε ότι από το 2012 είχε ζητήσει από τον « Όλοι μαζί τα φάγαμε» ανεκδιήγητο Θ. ΠΑΓΚΑΛΟ, τον λογαριασμό ώστε να πληρώσει αυτό που  της αναλογεί, πράγμα που αποτέλεσε και τον λόγο για τον οποίο έφυγε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και ξεκίνησε την συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ .
Οι δύο αυτές γυναίκες σήμερα πήραν πάνω τους το τεράστιο βάρος  για να ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό  για τα πεπραγμένα  των προηγουμένων κυβερνήσεων και να βάλουν ένα τέλος στη διασπάθιση του Δημόσιου χρήματος και περιουσίας.
Αυτό που πρέπει όμως να γίνει κατανοητό και είναι το σοβαρό της υπόθεσης του λογιστικού ελέγχου, είναι ότι τα αποτελέσματα της Επιτροπής θα εκθέσουν τόσο τα ντόπια όσο και τα ξένα συμφέροντα, αλλά κυρίως την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα η οποία κερδοσκοπούσε σε βάρος της Ελληνικής Οικονομίας.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Β. ΣΟΪΜΠΛΕ πέρα από Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, είναι και άριστος γνώστης τον Νομικών θεμάτων ως Δικηγόρος και έχει στήσει πολύ καλά το «πνίξιμο» της Ελλάδας κάτω από Διεθνείς Συμβάσεις.
Η απάντηση που του ετοιμάζουν οι δύο Ελληνίδες πολιτικοί θα έρθει μέσα από αποφάσεις διεθνών φόρουμ, ακόμα και από τον ΟΗΕ, για το χρέος της Ελλάδας, το οποίο θα διαχωριστεί σε πραγματικό η μη, πράγμα που θα δώσει την δυνατότητα στην Ελλάδα να σύρει στα δικαστήρια την Ε.Κ.Τ. για πολλά χρόνια παγώνοντας στην κυριολεξία την αποπληρωμή  του χρέους ως μη δεδικασμένο.
Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν είναι απλά πράγματα αφού ανοίγουν μέτωπο με το Ευρωπαϊκό και ντόπιο κατεστημένο το οποίο ενόψει της απειλής έχει επιστρατεύσει όλα τα μέσα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προσπαθώντας να ανακόψει τις εξελίξεις.
Η μοναδική δυνατότητα για να ανακοπεί η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και να διατηρηθεί η ΝΔ στα πράγματα, είναι να χρησιμοποιεί τόσο την απειλή για καταστροφή της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον εκφοβισμό και εκβιασμό του Ελληνικού λαού όσο και την απαξίωση παραγόντων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην αρχή ξεκίνησαν με την απαξίωση του Ελληνα Υπουργού εξωτερικών Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, αργότερα με τον ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ, συνεχίζουν με την ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, αυτές τις μέρες ζητούν την παραίτηση του ΠΑΝΟΥΣΗ…. και έπεται συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: