Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015 - Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ


Αθήνα 12-9-2015
Σε αυτό που όλοι έχετε ορίσει ως ζητούμενο της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης, θα επιχειρήσω να παραθέσω για προβληματισμό και τα παρακάτω:
Για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την αριστερή πολιτική σε όλους τους επί μέρους τομείς της κοινωνίας, πρέπει να έχουμε ισχυρή οικονομία, με διαθέσιμα οικονομικά.

Για να κρατήσουμε τα δημόσια οικονομικά μας στο ταμείο, ώστε να είναι διαθέσιμα για τις δίκαιες αριστερές πολιτικές, πρέπει να φροντίσουμε να μην χάνονται άσκοπα, από την μεγαλύτερη τρύπα του ταμείου, που είναι η αδιαφάνεια, η διαπλοκή και η διαφθορά. Τη τρύπα αυτή, πρέπει με κάθε τρόπο να την κλείσουμε άμεσα, για να μείνουν τα οικονομικά στο ταμείο.
|Ποιος είναι ικανότερος να φροντίσει για το κλείσιμο της μεγαλύτερης αυτής τρύπας του ταμείου, που έχει ανοίξει το τέρας της αδιαφάνειας, της διαπλοκής και της διαφθοράς πολεμώντας και σκοτώνοντας το; Αυτοί που σαράντα χρόνια τώρα το γέννησαν, το φρόντισαν και το μεγάλωσαν και θέλουν να το κρατήσουν στη ζωή, επειδή τους προστατεύει να τρέφονται από τη τρύπα αυτή, ή εκείνος που δεν έχει καμία σχέση μαζί του, γνωρίζοντας ότι είναι το τέρας που κατατρώει την κοινωνία; Η απάντηση στο ερώτημα νομίζω ότι είναι αυτονόητη.
Πρέπει λοιπόν να στοιχιθούμε δίπλα του, με τη ψήφο μας και να βοηθήσουμε ώστε να τελειώνουμε με το τέρας, που όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή, για τη δική τους πλουσιοπάροχη διαβίωση. Είναι δύσκολος ο αγώνας και για αυτόν και για εμάς, αλλά απαραίτητος. Ας τον βοηθήσουμε. Είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε με δικαιοσύνη και ελευθερία.
Άρα το ζητούμενο των εκλογών είναι να κατανοήσουμε, ότι υπάρχουν αυτοί (η κάστα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που δημιούργησαν το τέρας της διαπλοκής της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, το οποίο φροντίζουν και θέλουν να το στηρίξουν, επειδή περνάνε καλά μαζί του σε βάρος του λαού. Να κατανοήσουμε επίσης ότι υπάρχουν και αυτοί (ΚΚΕ-ΛΑΕ-ΠΟΤΑΜΙ), που κοιτάζουν το τέρας και απλώς διαμαρτύρονται. Και τέλος να κατανοήσουμε ότι υπάρχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, που το έβαλε απέναντι, το έχει αναλύσει και θέλει να το εξουδετερώσει πολεμώντας το, έχοντας δείξει τη βούληση του για αυτό.
Είναι αυτονόητο, ότι ο θάνατος του τέρατος της διαπλοκής, της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, είναι η αρχή της ανάκαμψης και της ανάπτυξης της οικονομίας, προς όφελος του λαού. Αυτό μπορεί σίγουρα να επιτευχθεί, μόνον από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την βοήθεια όλων των πολιτών που δεν βρίσκονται στην κάστα των βολεμένων. Ας τον βοηθήσουμε λοιπόν, σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, τόσο με τη ψήφο μας, η οποία θα τον συνοδεύει με τη δύναμη και την αξία της ψυχής και της λογικής μας, όσο και με την ενεργή συμμετοχή μας στους κοινωνικούς αγώνες, για την ανάκαμψη της χώρας με δικαιοσύνη και ελευθερία.
                                                                                               ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: