Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Ποιοί τρέμουν λοιπόν το βαθύ λαρύγγι του Μαρτίνη;

imageΈχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να πέσει ο Μαρτίνης στα μαλακά.

Άχνα για την σύλληψη οι εφημεριδες των νταβατζήδων. Γαργάρα κάτι μεγαλοδημοσιογράφοι, παρότι το σκανδαλο αυτό θα έπαιζε επι εβδομάδες πρωτοσελιδο σε οποία πολιτισμένη χώρα. Και στην οικονομική αλλά και την ηθική του διάσταση. Φανταστείτε, μιζαδόρος «καλός σαμαριτης», στην πλάτη αγνών εθελοντών.

Και όμως, δεν κρατούν ουτε τα προσχήματα. Εμείς λοιπόν οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στην δικαιοσυνη ώστε να διερευνήσει τους ακόλουθους «τομείς» που τρέμουν πραγματικά μήπως και ο Μαρτίνης ανοίξει το στόμα του.

  1. Ποιοι μεγαλογιατροί έπαιρναν τεράστιους μισθούς; Μιλάμε για μισθούς πέραν κάθε φαντασίας.

  2. Ποιοι χειρίζοντουσαν τον τύπο και τις δημόσιες σχεσεις; Πόσα εκατομμυρια δόθηκαν σε δημοσιογράφους, διαφημιστικές και εταιρειες ωστε να εξασφαλιστεί η σιωπή που στην περίπτωση μας συνιστά συνέργεια;

  3. Ποιοι μεγαλόσχημοι και επώνυμοι νοσηλεύοντουσαν δωρεαν στην πλάτη του δύστυχου φορολογούμενου που δεν ειχε ουτε τα φαρμακα του;

Ας διερευνήσει λοιπόν η Ελληνική δικαιοσύνη τα όργια και ειναι βέβαιον οτι θα βρει λαυράκια αλλά και πολλά – πολλά λεφτά. Από τα λαμογια επιστήμονες και δημοσιογράφους αλλά και τους ευυπόληπτους τζαμπατζήδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου