Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ O ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ν. ΦΑΡΑΤΖ...(ΦΩΤΟ & VIDEO)

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΕΧΙΤ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ O Ν.Φάρατζ 
παραιτήθηκε γιατί απειλούσαν την ζωή του

της Μαρίνας Νικολάκη
Ο ηγέτης του κόμματος της Αγγλίας UKIP,  Νάιτζελ Φάρατζ. που είναι ο φόβος και ο τρόμος για την ΕΕ των τραπεζιτών του 4ου Ράιχ, καθώς και φανατικός υπέρμαχος του Βrexit παραιτήθηκε μόλις εχθές από την ηγεσία του UKIP επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή του μετά το δημοψήφισμα στη Βρετανία, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα από την Daily Εxpress. 
Πληροφορίες αναφέρουν πως , ο ίδιος είχε πάει στην αστυνομία πριν από λίγες ημέρες, καταθέτοντας ότι οι απειλές για δολοφονία του, αλλά και εναντίον της οικογένειάς του, είχαν αυξηθεί σημαντικά μετά το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος και την απόφαση των πολιτών για Brexit.
Στο πρόσφατο παρελθόν, ο Ν. Φάρατζ, είχε δεχτεί δολοφονική απόπειρα τον Γενάρη όπως είχε αποκαλύψει η Daily Mail, αφού του είχαν  κάνει σαμποτάζ στα 4 μπουλόνια των τροχών του… αυτοκινήτου του (Volvo V 70). 
Τότε... το  "ατύχημα" έγινε στην γαλλική ύπαιθρο όταν ο Νάιτζελ Φάρατζ επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από τις Βρυξέλλες στην Βρετανία και συγκεκριμένα στο Κεντ όπου βρίσκεται και το σπίτι του.
Μια ρόδα η οποία είχε "λασκαριστεί" χαλάρωσε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προκειμένου να πέσει στα φορτηγά που ερχόντουσαν από το απέναντι ρεύμα ο πρόεδρος του UKIP δρώντας ψύχραιμα και γρήγορα έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στις μπάρες, τις έσπασε και βγήκε εκτός δρόμου.
Στις έρευνες τις αστυνομίας προέκυψε ότι είχαν "ξεβιδωθεί" και οι τέσσερις τροχοί μην αφήνοντας καμιά αμφιβολία ότι επρόκειτο περί απόπειρας δολοφονίας.
"Υπήρχε ένας μεγάλος τομέας έργων πάνω στον αυτοκινητόδρομο με αυτοκίνητα να πηγαίνουν μπρος-πίσω στην ίδια πλευρά, όταν κατάλαβα ότι δεν μπορούσα πλεόν να στρίψω το τιμόνι, κατέβασα ταχύτητα, φρενάρισα  και τότε ένας από τους τροχούς βγήκε! Κατεύθυνα το αυτοκίνητο όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να αποφύγω τα φορτηγά και οτιδήποτε άλλο"
Όταν κατέφθασαν οι αστυνομικές Αρχές είπαν στον Ν.Φάρατζ ότι υπήρξε θύμα κακόβουλης πράξης. "Η γαλλική Αστυνομία εξέτασε το όχημα και είπε κάποιες φορές ένας τροχός μπορεί να λασκάρει, αλλά όχι και οι τέσσερις" είπε ο Ν.Φάρατζ.
Όταν ρωτήθηκε ποιος θεωρεί ότι είναι ο ύποπτος είπε "δεν έχω ιδέα, αλλά με τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η ζωή μου τα τελευταία 2,5 χρόνια τίποτα δεν με εκπλήσσει."
Σημειώνουμε αυτή ήταν η τρίτη απόπειρα δολοφονίας του ευρωβουλευτή που δεν μασάει τα λόγια του…Προηγήθηκαν 2 με πτώση αεροσκάφους και ελικοπτέρου…
Ο Φάρατζ παραιτήθηκε χθες, λέγοντας ότι πέτυχε τον πολιτικό στόχο του «να πάρει τη χώρα του πίσω» και ότι πλέον θέλει και τη ζωή του πίσω.
Ωστόσο, παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς και ότι η πολιτική του καριέρα τού κόστισε σε προσωπικό επίπεδο, πληγώνοντας τον γάμο του με τη σύζυγό του Κρίστεν (γεννημένη στη Γερμανία) και τη σχέση του με τα παιδιά του. Μάλιστα, εκτιμάται ότι ήταν πολύ στεναχωρημένος επειδή περνούσε πολύ λίγο χρόνο με τα δυο τους παιδιά (έχει άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο).   
«Ηταν πάρα πολύ ανήσυχος για τις απειλές θανάτου που δεχόταν. Κυριολεκτικά τον είχαν καταβάλει», είπε μια πηγή, υπό καθεστώς ανωνυμίας, στην Daily Express.
Κάποιες από τις πρόσφατες απειλές κατά της ζωής τού Φάρατζ -μέσω Facebook, Instagram και Twitter- ανέφεραν «κάποιος πρέπει να δολοφονήσει άμεσα τον Νάιτζελ Φάρατζ» και «θα πληρώσω όποιον θέλει να πυροβολήσει τον Φάρατζ», ωστόσο αστυνομικές πηγές θεωρούν ότι υπήρχαν πιο συγκεκριμένες απειλές που τον οδήγησαν στην αστυνομία.
«Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για το δημοψήφισμα είπα ότι θέλω πίσω τη χώρα μου. Τώρα θέλω πίσω τη ζωή μου», είπε χθες ο Φάρατζ, ανακοινώνοντας την παραίτησή του. «Αποφάσισα να κάνω στην άκρη από ηγέτης του UKIP. Η νίκη τού Leave στο δημοψήφισμα σημαίνει ότι η πολιτική μου φιλοδοξία έχει επιτευχθεί. Έχω έρθει σε αυτό τον αγώνα από τις επιχειρήσεις, επειδή ήθελα να είμαστε μια αυτοδιοικούμενη χώρα, όχι για να γίνω ένας πολιτικός καριέρας».
Και συνέχισε: «Το UKIP είναι σε καλή θέση και θα συνεχίσει, με την πλήρη υποστήριξή μου, να προσελκύσει μία σημαντική ψηφοφορία. Ενώ θα αφήσουμε τώρα την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι όροι της αποχώρησής μας είναι ασαφείς. Εάν υπάρξει πάρα πολύ μεγάλη υπαναχώρηση από την κυβέρνηση και με το Εργατικό Κόμμα αποκομμένο από πολλούς από τους ψηφοφόρους του, τότε οι καλύτερες μέρες του UKIP δεν έχουν έρθει ακόμα».
Μάλιστα, επανέλαβε την άποψή του ότι ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας πρέπει να είχε υποστηρίξει την εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης, αλλά αρνήθηκε να εκφράσει την υποστήριξή του για κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο μεταξύ των Αντρέα Λίντσομ, Μάικλ Γκόουβ ή Λάιαμ Φοξ. Το σημερινό φαβορί για την ανάληψη της πρωθυπουργίας, η Τερέζα Μέι, είχε υποστηρίξει την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ.
Συνιδρυτής του UKIP (United Kingdom Independence Party) το 1993, ο πρώην χρηματιστής, 52 ετών, είχε κάνει το θέμα της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας τον απώτατο στόχο του. Και πράγματι, ο ίδιος θριαμβολόγησε σε μια συνάντηση με τους ευρωβουλευτές του στις Βρυξέλλες: «Δεν είναι αστείο, όταν ήρθα εδώ πριν από 17 χρόνια και σας έλεγα ότι θέλω να κάνω εκστρατεία για να βγει το Ηνωμένο Βασίλειο από την ΕΕ, γελάγατε μαζί μου. Τώρα δεν γελάτε πια, έτσι δεν είναι;», είχε πει με στόμφο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: