Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Σε πανικό η ΝΔ – Αποχαρακτηρίστηκαν τα απόρρητα για το Σκοπιανό – Θα μάθει ο λαός την αλήθεια

Σε πανικό η ΝΔ – Αποχαρακτηρίστηκαν τα απόρρητα για το Σκοπιανό – Θα μάθει ο λαός την αλήθειαΣε απόλυτο πανικό τελούν τις τελευταίες ώρες κορυφαία στελέχη της «εθνοσωτηρίου» παρατάξεως από τη φήμη, που είναι σε θέση να επιβεβαιώσει το TRIBUNE, ότι αποχαρακτηρίστηκαν μια σειρά από απόρρητα έγγραφα για το Σκοπιανό, που φωτίζουν τις πτυχές του ζητήματος όπως τις χειρίστηκε στο παρελθόν η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες, ο Νίκος Κοτζιάς είχε αιτηθεί το προηγούμενο διάστημα τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων ώστε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
Ο πανικός και ο τρόμος εκφράστηκε και στην ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στη Βουλή, η οποία εκτόξευσε συκοφαντίες εις βάρος του Έλληνα ΥΠΕΞ, καλυπτόμενη προφανώς από τη βουλευτική ασυλία, όταν άλλοι που είχαν διακινήσει τους ίδιους ισχυρισμούς έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα ως συκοφάντες από τον Άρειο Πάγο.
Η ώρα της αλήθειας για το έθνος πλησιάζει. Η Παρασκευή είναι μια ημέρα που εξελίσσεται σε βατερλό για τη Νέα Δημοκρατία, μετά την υποκίνηση σε πραξικόπημα από τον Μπαρμπαρούση της Χρυσής Αυγής, κάτι που το χρεώνεται σύμφωνα με δηλώσεις του Δημ. Τζανακόπουλου και η σαμαρική δεξιά και ο «μπροστινός» της Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η είδηση ότι έρχονται τα απόρρητα στη Βουλή θα είναι το τελειωτικό χτύπημα.