Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Δ.Κρεμαστινός: Ο Αντρέας δεν έκανε κριτική στην Αριστερά αλλά στη Δεξιά. Έτσι έφτασε το ΠΑΣΟΚ στο 48% το 93 …”

Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν έχει κριθεί ακόμη, εκτιμά ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κρεμαστινός, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Μιλώντας στον News24/7 ο Δ. Κρεμαστινός είπε συγκεκριμένα: «Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν έχει κριθεί ακόμη. Εκκρεμούν μεγάλα θέματα, όπως το μακεδονικό και οι συντάξεις, που θετικά ή αρνητικά θα επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα».
Και συνέχισε: »Το ΚΙΝΑΛ αν κινηθεί με φιλοσοφία Ανδρέα Παπανδρέου θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

»Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναδεικνύει τις αδυναμίες της αριστερής πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει κριτική στη Δεξιά ισόποσα με την κριτική που κάνει στην κυβέρνηση.
»Ο Ανδρέας, ενώ η Αριστερά τον είχε οδηγήσει σε ειδικό δικαστήριο δεν χρησιμοποιούσε ιδιαίτερα αντιπολιτευτική κριτική προς την Αριστερά, εντονότερα στρεφόταν εναντίον της άλλης πλευράς, της Δεξιάς. Με αυτή τη στρατηγική το ΠΑΣΟΚ το 93 έφτασε στο 48%».
Για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ ο κ. Κρεμαστινός είπε ότι «άλλη ήταν η περίοδος Βενιζέλου όταν συνεργάστηκε με τον Σαμαρά και άλλη σήμερα.
»Εάν δεν είναι αυτοδύναμη η ΝΔ πρέπει το ΚΙΝΑΛ να κάνει εσωκομματικό δημοψήφισμα, να ρωτηθούν τουλάχιστον τα βασικά όργανα, όπως έκαναν οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες όταν απευθύνθηκαν στην κομματική βάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: