Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011..!! (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ THOUREIOY ΑΠΟ ΤΟ 2012)

Επιβεβαιώνεται ο thoureios σε άρθρο που είχε αναρτήσει πριν από 6 χρόνια (6-7-2012) το οποίο αναφερόταν στην πλήρη ευθυγράμμιση των ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ με την Αμερικανική πολιτική, γιατί μόνο έτσι θα προεξοφλούσαν την παραμονή τους στην εξουσία για πολλά χρόνια.
  Διαβάστε ολόκληρο το  άρθρο


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ …!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος ηγέτης της κεντροδεξιάς με 2% !!! Πολύ γέλιο!

Ανώνυμος είπε...

Σκληρή επίθεση του υπουργού Άμυνας στην ΕΦ.ΣΥΝ - Τι απαντούν από την Εφημερίδα των Συντακτών -Σκληρές κατηγορίες Καμμένου ότι η εφημερίδα συνεργάζεται με επιχειρηματικό κέντρο έναντι χρημάτων

Αρχικώς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατηγόρησε την Εφημερίδα των Συντακτών για ψευδή δημοσιεύματα, σχολιάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ότι ο Πάνος Καμμένος «μαζεύτηκε» έπειτα από τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.


Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχόλιο ανώνυμου χρήστη του τουίτερ το οποίο ανέφερε «Η ΕΦΣΥΝ μιλάει για ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Και μετά δίνει «πολιτική γραμμή» σε ρόλο υποβολέα. Κάπου τα έχουν μπλέξει λίγο...», ο Πάνος Καμμένος κλιμάκωσε την επίθεσή του προς την Εφημερίδα των Συντακτών.

«Η Εφημερίδα των Συντακτών εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα» ήταν η βαριά καταγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για μια εφημερίδα που στηρίζει με συνέπεια την κυβέρνηση Τσίπρα.Η ΕΦΣΥΝ εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα.
Δεν είναι τυχαίο ότι γράφει ψέματα και δεν προσπαθεί ούτε για τους τύπους να διασταυρώσει τις πληροφορίες .
Στον πανικό τους στηρίζονται σε ανύπαρκτο τηλεφώνημα.