Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 Η προβοκατόρικη εισβολή στο Καπιτώλιο…

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, αρχικά δομήθηκε με γνήσια πατριωτικά υλικά (2000 – 2005) και για τον λόγο αυτό εκτινάχτηκε εκλογικά σε πολύ δύσκολες πολιτικά εποχές για πατριωτικό κόμμα, αφού υπήρχε επίπλαστη ευμάρεια του ελληνικού λαού και απόλυτος εφησυχασμός των δεινών που έρχονταν μέσω των Μνημονίων για κείνον και την Πατρίδα! Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, ξυπνήματος του ελληνικού λαού από τον “αιώνιο” λήθαργό του, ενώθηκαν πολλοί Έλληνες πατριώτες που καθιέρωσαν το κόμμα στη συνείδηση του ελληνικού λαού, πριν αυτό πουληθεί εκ των έσω, με βουλευτές του που μετακόμισαν στην νεοφιλελεύθερη ΝΔ και όλο το διάστημα από την ένταξή τους στον ΛΑΟΣ και μέχρι της αποχώρησής τους για τη Συστημική ΝΔ, υποδαύλιζαν τον πατριωτικό χώρο που εκείνη την εποχή εκφραζόταν από τον ΛΑΟΣ!

Ένας από τους άξιους πατριώτες και με τον οποίο συνεργαστήκαμε άψογα, ήταν ο ποινικολόγος Φλώρινας Παύλος Αλτίνης!

Την αναφορά μου στα παραπάνω ξύπνησε μια ανάρτηση του Παύλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο:

ΗΠΑ, εκλογές: Η εισβολή στο Καπιτώλιο μήπως ήταν προβοκάτσια;

«Κατά την ΕΤ1: Περίπου 100 ρεπουμπλικάνοι βουλευτές θα προέβαλαν αντιρρήσεις κατά της επικύρωσης της εκλογής του Μπάιντεν και άλλαξαν γνώμη μετά τα επεισόδια…

Αν ο Τραμπ έστειλε τους διαδηλωτές, γιατί το έκανε; Τι σκοπό είχε; Τι περίμενε ότι θα επιτύχει, αφού μετά την διακοπή της διαδικασίας ανακήρυξης, αυτή θα επαναλαμβανόταν; Τι όφελος θα προέκυπτε για τον Τραμπ από την εισβολή στο Καπιτώλιο; Δεν βλέπω κανένα όφελος. Άρα, γιατί να το κάνει;

Όταν άρχισαν να μαζεύονται οι διαδηλωτές, γιατί δεν αναπτύχθηκαν μεγαλύτερες αστυνομικές δυνάμεις για να προστατεύσουν το Καπιτώλιο; Ποιος ευθύνεται; Ο Τραμπ; Αν ευθύνεται ο Τραμπ, γιατί να το κάνει; Τι όφελος θα είχε από την εισβολή στο Καπιτώλιο; Ο αντιπρόεδρος Πενς, που συντάχθηκε με το στρατόπεδο του Μπάιντεν, αφού έγινε η εισβολή, έδωσε εντολή να βγει η Εθνοφρουρά και να προστατεύσει το Καπιτώλιο, πράγμα που έγινε. Γιατί ο Πενς δεν έδωσε αυτήν την εντολή νωρίτερα, πριν την εισβολή, ώστε να αποτραπεί η εισβολή στο Καπιτώλιο;

Πως εξηγείται το ότι υπάρχουν φωτογραφίες εισβολέων στο Καπιτώλιο (υποτίθεται οπαδών του Τραμπ), οι οποίοι εισβολείς φαίνεται να είναι μέλη των Αντίφα (που είναι εναντίον του Τραμπ);

Αυτή η κινητοποίηση και εισβολή στο Καπιτώλιο, δεν μοιάζει πάρα πολύ με άλλες παρόμοιες κινητοποιήσεις (π.χ. Ουκρανία κλπ.), τις οποίες μεθόδευσε το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ; Γιατί το ίδιο “βαθύ κράτος” να μην μεθόδευσε και την κινητοποίηση που κατέληξε στην εισβολή στο Καπιτώλιο;

Το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ είναι υπέρ ή κατά του Τραμπ; Δεν είναι δυνατόν αν είναι υπέρ του Τραμπ. Αν ήταν, ο Τραμπ δεν είχε ως αντιπάλους του τα ΜΜΕ (διεθνώς), τις οργανώσεις ομοφυλοφίλων, τους δικαιωματιστές κλπ. Όλοι όσοι συμπορεύονται με το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, είναι κατά του Τραμπ. Άρα, το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ είναι κατά του Τράμπ. Η πολιτική του Τραμπ είναι αντίθετη με αυτήν του “βαθέως κράτους” των ΗΠΑ. Ο Τραμπ:

1. Είναι κατά την χωρίς δασμούς εισαγωγή στις ΗΠΑ προϊόντων που παράγονται από αμερικανικές και πολυεθνικές εταιρίες της παραγωγής σε χώρες με χαμηλό κόστος εργασίας.

2. Είναι κατά της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης.

3. Είναι κατά της προπαγάνδας περί “πανδημίας”.

4. Είναι κατά της καταστροφής της μεσαίας τάξεως.

5. Είναι κατά του πολέμου που γίνεται στον Χριστιανισμό.

6. Είναι κατά του πολέμου που γίνεται στην έννοια του “έθνους”.

7. Είναι κατά της φτωχοποίησης των μαζών.

8. Από την πτώση του κομμουνισμού, είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν ξεκίνησε κανέναν πόλεμο και που σταμάτησε πολεμικές συγκρούσεις.

Συμπέρασμα: Μήπως η εισβολή ήταν προβοκάτσια;»!!


Το Μαξίμου ακούει; Ανοίγουν κερκόπορτα στον Έβρο;





Αντλούμε το παρακάτω δημοσίευμα, όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε στην ειδησεογραφική πλατφόρμα www.pronews.gr:

«Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με μία ανακοίνωση-κόλαφο αντιτίθεται σθεναρά στην απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει hotspot παράνομων μεταναστών πάνω στα ελληνοτουρκικά σύνορα, το οποίο χαρακτηρίζει ως “κερκόπορτα” για την άμυνα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η κατασκευή της δομής αυτής (η οποία θα χωράει 1500 παράνομους μετανάστες) δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια, καθώς η περιοχή είναι ευαίσθητη, αφού βρίσκεται ουσιαστικά πάνω στην αμυντική γραμμή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Όχι στην Κερκόπορτα στον Έβρο!

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε την πιθανότητα επέκτασης της υφισταμένης δομής καταγραφής μεταναστών στο χωριό Φυλάκιο Ορεστιάδος σε μόνιμη δομή φιλοξενίας τους, μόλις 16 χιλιόμετρα από τις Καστανιές.

Δίπλα στα σύνορα, με την επιθετική Τουρκία και με την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού μόλις πριν από ένα χρόνο η δημιουργία τέτοιων εγκαταστάσεων, όπου θα ζει και θα κινείται μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια.

Δεν είναι επιτρεπτό να ανοίγεται “Κερκόπορτα” στον Έβρο.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) ενώνει τη φωνή της με τους κατοίκους του Έβρου, δηλώνει την αντίθεσή της σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας ή επέκτασης δομών φιλοξενίας στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της Ελλάδας και καλούμε την πολιτική ηγεσία να αναθεωρήσει κάθε τέτοιο σχεδιασμό»!

Αλήθεια, τι άποψη έχει η διακομματική Επιτροπή για την ανάπτυξη του Έβρου υπό την προεδρία της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη;

Πότε θα συνεδριάσει γι΄ αυτό το πολύ σοβαρό και ανησυχητικό εθνικό ζήτημα; Εκτός και αν δεν βλέπει η Επιτροπή καμιά ανησυχία από τον εποικισμό του Έβρου μας από παράνομους μετανάστες! Δηλαδή αυτούς τους οποίους δεν επέτρεψε ο στρατός μας τον παρελθόντα Φεβρουάριο να εισέλθουν στον Έβρο, μας τους εισάγει εκεί η κυβέρνηση διά της ατόπου;;
Υπάρχει ανησυχία στα νησιά μας…
Πολλά έχουν γραφτεί από τα Συστημικά ΜΜΕ για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, πριν από λίγα 24ωρα, ανάμεσα σε σκάφος του Λιμενικού μας και σε μια τουρκική ακταιωρό!
Παρακάτω θα σας ενημερώσω από εξέχουσα πηγή μου, πως το ναυτικό αυτό επεισόδιο που έγινε στην περιοχή των Ιμίων, πρώτα “έπαιξε” σε Ολλανδικά, Γερμανικά και Σουηδικά Μέσα και ακολούθως έγινε ενημέρωση από τα Ελληνικά! Αν αυτό λέγει κάτι, από Μέσα χωρών με φιλοτουρκική τάση!
Ωστόσο η πηγή μου με ενημέρωσε, ότι το ναυτικό αυτό επεισόδιο συνδέεται απόλυτα με την ιδιαίτερα ανήσυχη τις τελευταίες εβδομάδες κινητικότητα που επιδεικνύει η Οθωμανική Κοινότητα της Κω!
Η οποία ήταν ενήμερη για πιθανή νέα κλιμάκωση κρίσεως από την Τουρκία! Στην Οθωμανική Κοινότητα και στην οποία ανήκουν κάποιοι Σύλλογοι Αλληλεγγύης και Πολιτισμού και οι οποίοι εκδίδουν τα βιβλία τους στην τουρκική και αγγλική γλώσσα, παρ΄ ότι είναι Έλληνες Μουσουλμάνοι το θρήσκευμα!

Αλλά η πηγή μου, μου διατύπωσε και εύλογο ερώτημα προς την στρατιωτική μας ηγεσία!

Μήπως πρέπει να απομακρυνθούν από μονάδες των νησιών μας, Οθωμανοί που υπηρετούν εκεί και να αποσπαστούν ή μετατεθούν σε άλλες μονάδες της ελληνικής επικράτειας;

Εμείς μεταβιβάζουμε από αυτό εδώ το βήμα τις πληροφορίες και τις ανησυχίες της πηγής μας και ευελπιστούμε να εισακουστούν!!

https://www.ksipnistere.com/2021/01/9-2021.htm

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ:Ο"ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....
Ειναι γνωστοs για τα"πατριωτικα"του αρθρα αλλα και τιs"καταγγελιεs"του σε εκπομπεs του Σ.Χιου για τουs διορισμουs των κολλητων..πασηs φυσεωs,στη Βουλη.Αυτο ομωs που αποκρυπτει συνεχεια ο"πατριωτηs"...πρωην οπαδοs του ΛΑΟΣ του λαγου Καρατζαφερη...ειναι οτι και ο ιδιοs ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!
Το πιο φοβερο που εχει πει σε εκπομπη ηταν το σημειο που λεει(ο Αποστολου)οτι ο Καρατζαφερηs διορισε στη βουλη τα παιδια ολων αλλα την κορη του Αποστολου οχι!!!;
Ομωs ο"πατριωτηs"Αποστολου βρηκε τροπο και την διορισε την κορουλα του...Δηλαδη αγωνιζονται να μπουν στη βουλη για να αλληλοδιοριζουν ολουs τουs τουs συγγενειs να τουs πληρωνουμε εμειs και μετα να ακουμε τον Αποστολου να μαs λεει πωs πτωχευσαμε,πωs εκχωρουμε εθνικη κυριαρχια,πωs υπαρχει διαφθορα και πωs στο τελοs καθε μηνα πληρωναμε την κορη του να μεταφερει το ποτηρι με το νερο στη βουλη και να την πληρωνουμε!!!