Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Γιατί έπρεπε να αντικατασταθεί ο Σ. ΦΑΜΕΛΛΟΣ και το προεδρείο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

 Σχόλια ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ: Αθήνα 31-8-2024

Κάποια πράγματα επειδή δεν μπορούν να ειπωθούν στη σφαίρα της δημόσιας συζήτησης για πολλούς και διαφόρους λόγους, μπορεί όμως κάποιος να τα εντοπίσει στο βάθος των γεγονότων και να τα φέρει στο προσκήνιο.

Πριν και μετά τις εκλογές του 2023 και ενώ η χώρα στην ουσία διαλύεται, το σύστημα και  η ΝΔ χλευάζει  τον οποιοδήποτε επιχειρεί να φέρει στην επιφάνεια οποιασδήποτε μορφής σκάνδαλο, με έναν τρόπο τον οποίο ξέρει καλά το σύστημα  και δεν είναι άλλος από την δολοφονία χαραχτήρα και το ψέμα.

Αλώστε το έπραξε το 1989 με την διαπόμπεψη του μεγαλύτερου πολιτικού της μεταπολίτευσης ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΕΟΥ, επιδιώκοντας να τον φωτογραφίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ώστε να τον προβάλλει σε όλα τα μετέπειτα βιβλία της ιστορίας ως απατεώνα.

Το ίδιο επεχείρησαν και με τον ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ να τον βάλουν στο χέρι με το predator, και αν δεν το έπαιρνε χαμπάρι ο ΝΙΚΟΣ, θα τον έστελναν στο εδώλιο για  εθνική προδοσία.

Βέβαια, ας προβληματιστούμε λίγο και από την διαφοροποίηση του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ο οποίος διακριτικά από 2007, όταν κατηγορήθηκε γιατί τόλμησε να ρήξη μια ματιά προς την ΡΩΣΙΑ για το ενεργειακό, παραμένει στην άκρη.

Τελευταία είχα γράψει ότι τα μεγάλα προβλήματα της χώρας που παρουσιάζονται από το σύστημα είναι …ο βόθρος του Κασσελάκη..το κάπνισμα του Πολάκη ..και το κλάμα της Λινού…

Γνωρίζω τον Νίκο Παπά από πριν το 2015 στις συγκεντρώσεις που έκανε στη ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, με διάφορα πολιτικά στελέχη (Νίκο Κοτζιά, Γιάννη Δραγασάκη, Ανδρ. Νεφελούδη, Νίκο Τόσκα, Οδυσσέα Βουδούρη  κλπ) μετέπειτα υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παπάς εφαρμόζει την στρατηγική του  Κώστα Λαλιώτη στην τακτική και είναι οι μόνοι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον Παύλο Πολάκη οι οποίοι πολεμούν το σύστημα.

Η ΝΔ προσπάθησε να τον «δολοφονήσει» με την περιβόητη δικαστική απόφαση του 13-0, την οποία τα στελέχη της ΝΔ δεν παύουν ανά πάσα στιγμή να την χρησιμοποιούν, όταν στριμώχνονται σε δημόσιες συζητήσεις, ώστε να απαξιωθεί η καταργημένη καταβολή προς την Ελλάδα 200.000.000€ για την χρήση των εθνικών συχνοτήτων από τα ΜΜΕ, και επιπλέον την υποχρεωτική απασχόληση 2.500 εργαζομένων.

Να έρθουμε στο θέμα αντικατάστασης του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παπά για να καταλάβει και ο κόσμος.

Σήμερα που στην ουσία η χώρα εκποιείται, το κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολείται όσο πρέπει με την δολοφονία χαρακτήρων των πολιτικών, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, (ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΕΛΑΚΗ), αλλά και του ΠΑΣΟΚ( ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ κλπ) και περιορίζεται να σέρνεται πίσω από τα νομοσχέδια της Ν.Δ. και να ανέχεται μερικές φορές τον αυταρχισμό του Προεδρείου της Βουλής, (μην ξεχνάμε την αφαίρεση του λόγου από τον τ. πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ).

Δηλαδή ενώ ο ΠΟΛΑΚΗΣ έβγαζε στοιχεία σοβαρά στη δημοσιότητα που αφορούν την διασπάθιση του Δημόσιου χρήματος και τον «δολοφονούσαν», δεν προστατεύτηκε όσο έπρεπε από το προεδρείο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

 Επιπλέον τα κοινωνικά ζητήματα όπως, «ΤΟ ΔΥΣΤΎΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ», οι «ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ» , « ΟΙ ΠΛΥΜΗΡΕΣ» κλπ, δεν προβλήθηκαν όπως έπρεπε.

Βέβαια αυτό δεν έργο μόνο του ΦΑΜΕΛΛΟΥ αλλά όλου του προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ η οποία καθορίζει την αντιπολιτευτική ατζέντα στη Βουλή.

Με απλά λόγια, το προεδρείο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σερνόταν πίσω από τα νομοσχέδια της ΝΔ θεωρώντας ότι η Βουλή είναι μια εκκλησία και πήγαινε με τον σταυρό στο χέρι.

Έχει και αυτό την σημασία του που ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ μετά την αντικατάστασή του, έτρεξε στο SKAY για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου