Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

( Δείτε το video)
O πρόεδρος του Εurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, επισημοποίησε τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας των Ελλήνων, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Focus» τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραματικά»!!!
Καταλαβαίνει κανείς τι παιχνίδι έχει παιχτεί στα παρασκήνια σε βάρος της χώρας και των....

Ελλήνων, από τα κέντρα αποφάσεων της Ευρώπης. Δόλιο παιχνίδι καταδυνάστευσης των Ελλήνων και μειωμένης εθνικής κυριαρχίας.

Όταν η κ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη (τότε Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων) παρέδιδε τα...κλειδιά της Προεδρίας της Δημοκρατίας στον Κάρολο Παπούλια, μιλούσε ευθέως για μειωμένη εθνική κυριαρχία, για περιορισμό των συνόρων μας, για μεταβολή των δικαιωμάτων του ανθρώπου, για εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων, ακόμη και για την Δημοκρατία που "θα δοκιμασθεί από νέες μορφές διακυβέρνησης" Ιδού τι έλεγε τότε η κ. Μπενάκη:


"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις : Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης".

Η κ. Μπενάκη δηλαδή γνώριζε πολλά για το τι μαγειρευόταν σε βάρος της Ελλάδος και αυτά τα είπε δημοσίως στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, ο οποίος δεν έβγαλε άχνα! Σκοπίμως λοιπόν απέκρυψαν αμφότεροι τα σχέδια που εξυφαίνονταν σε βάρος της Ελλάδος και του λαού της. Σχέδια που υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια στις μέρες μας και σύμφωνα με τα λεγόμενα της κας Μπενάκη!

Και πριν από ενάμισι περίπου χρόνο, πριν ακόμη ο Παπανδρέου μας βάλει με το ζόρι υπό οικονομική επιτήρηση, είχε μιλήσει για «μειωμένη εθνική κυριαρχία, λόγω κακού χειρισμού των οικονομικών μας».

Η συγκεκριμένη δήλωση – «έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας αφαιρείται και ένα κομμάτι τις κυριαρχίας μας», προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και όχι μόνον, αλλά ουσιαστικά αποκάλυψε το δόλιο σχέδιο σε βάρος της Ελλάδος που γινόταν εν γνώσει και τη συνεργεία του ίδιου του Πρωθυπουργού της χώρας!



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thank you, I've rrcently been looking for info about this subjwct for ages
and yours is the best I've came upon so far.
But, what in regards to the bottom line? Are youu positive concerniing the supply?


My web-site ... streaming movies no registration

Ανώνυμος είπε...

Hi just wanted to give you a brief head up and let you know a
few of the pictures aren't loading correctly. I'm nnot sure why but
I think its a linking issue. I've tried it in two different
internet bfowsers and both shoow the same outcome.


My site ... streaming Movies For ipad

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΜΠΑΡΟΖΟ????+
ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Γράφει ο Ν Βράχος

Περνώντας την πόρτα του SUPER MARKET για να ψωνίσεις, ή , πηγαίνοντας στη ‘’λαϊκή’’ , Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Θυμάσαι πως ζούσαμε μέχρι το 2004, που όλος ο κόσμος μας ζήλευε και μας καμάρωνε. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300 δις ευρώ, ώστε να γίνουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ και ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ για μια ζωή στους Ευρωπαίους, χωρίς δυνατότητα και ΕΛΠΙΔΑ απελευθέρωσης. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Είναι η αιώνια δεξιά που πάντα μας κρατούσε ‘’αιχμάλωτους’’ και ‘’ όμηρους’’ και εθνικά και οικονομικά, ώστε οι ΝΕΟΙ κοτζαμπάσηδες να μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν και να νέμονται τα ‘’όσα κληρονόμησαν’’

Γιατί ο Καραμανλής ΔΕΝ αντέδρασε και δεν ενημέρωσε για την χρεοκοπία που ΗΔΗ κτυπούσε την πόρτα μας? Ήταν τόσο ανθέλληνας που προετοίμαζε την επιστροφή του καταστρέφοντας τον Παπανδρέου και την Ελλάδα? Συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υπακοή στην ξένη κλίκα ή, άθλια αμέλεια και ανικανότητα??? Μας έδεσε χειροπόδαρα, όπως ο …αείμνηστος εβραιότουρκος μπάρμπας του, ώστε ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας πρωθυπουργός στο μέλλον, να μην μπορέσει να αποσκιρτήσει από τους δεσμούς των Ευρωπαίων, ακόμη κι αν θίγεται η Εθνική μας αξιοπρέπεια, ώστε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ! σε όλα τα συνταγματικά δεσμά της ΕΕ και να μεταβληθούμε σε …αριθμούς χάνοντας τα πάντα?
Διότι άλλο να είσαι μια χώρα οικονομικά υγιής και άλλο να είσαι ο ζήτουλας και ο αξιολύπητος της παγκόσμιας κοινότητας.
Γι αυτό και η πρώην πρόεδρος της Βουλής , κ. Αννα Ψαρούδα –Μπενάκη, μίλησε στον Πρόεδρο Παπούλια για [[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]] Με τι στοιχεία, ‘’μίλησε’’ για απώλεια εθνικής κυριαρχίας, η οποία συνήθως είτε επιβάλλεται δια των όπλων είτε δια της οικονομικής χρεοκοπίας της χώρας. Εννοούσε ΑΡΑΓΕ τα 300 ΔΙΣ. Του ΧΡΕΟΥΣ που αυτό μόνο του δεν ήταν δυνατόν να αποπληρωθεί ποτέ?

ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ, δημιουργώντας ‘’πάτημα’’ για δήθεν αντεθνική ενέργεια της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων, των οποίων η ΣΙΓΟΥΡΗ αποπομπή από νέα κυβέρνηση θα δημιουργούσε αυτόματα, ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για επαναφορά της δεξιάς στην εξουσία. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
Υπάρχουν άραγε ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι της δεξιάς που δεν επιθυμούν την τιμωρία της κλίκας εκείνης που μας κατέστρεψε και μας μετέβαλε σε επαίτες και παρίες?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΄Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ???
Οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, ύποπτα βρώμικα και με πολύ ανεξήγητο τρόπο και σχέδιο, αφού γνώριζαν από το 2007 με κάθε λεπτομέρεια ότι, το 2009 θα είχαμε χρεοκοπήσει επίσημα, και στην ουσία θα είμαστε και εκτός Ευρώ και Ευρώπης. Αλλά το πιο βρώμικο και άνανδρο της υπόθεσης, είναι αφού λιποτάχτησαν γνωρίζοντας τα χάλια τους και τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει, επιχείρησαν να τα ‘’φορτώσουν’’ στις πλάτες του Πασόκ, που βρισκόταν στην εξουσία …είκοσι ημέρες !!!! αφού εν τω μεταξύ , ΟΛΗ Η ΚΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ και τα χρήματα τους , μαύρα και άσπρα, ‘’ΠΕΤΟΥΣΑΝ’’ με κάθε τρόπο για τις ξένες τράπεζες του κόσμου.
Αν όμως , το 2009 τον Οκτώβριο, δεν γίνονταν εκλογές και παρέμενε η κυβέρνηση Καραμανλή στην εξουσία, ποιος θα μας πει τι θα συνέβαινε?
1. Θα μπορούσε να δανείζεται αφού ήδη το έλλειμμα ήταν 35 δις για να επιβιώσουμε, και για τα χρέη πάνω από 60 δις. ευρώ, χωρίς τα νέα έξοδα που κάθε μέρα δημιουργούνταν?
2. Θα προσέφευγε στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ για να πάει δάνειο με όλες τις συνέπειες περί εφαρμογής μέτρων μειώσεως του ελλείμματος , ή ,
3. Θα άφηνε τη χώρα να χρεοκοπήσει και να γίνουμε μία νέα Αργεντινή?
Τι ακριβώς θα συνέβαινε ποιος καλόπιστος γνώστης του θέματος θα μπορούσε να μας δώσει μερικές απαντήσεις?