Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ: KATI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιασ

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 8/9/2015
Καμία είδηση δεν βγαίνει τις τελευταίες ημέρες από το γραφείο του «ΠΡΑΤΤΩ»  πολιτικού φορέα του σημερινού Υπουργού Εξωτερικών ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ.
Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ είναι ο βασικός διαμορφωτής της κεντρικής πολιτικής η οποία αφορά την γεωπολιτική στρατηγική της Ελλάδας της περιόδου κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ .

Τις τελευταίες ημέρες, ενόψει της διαμόρφωσης των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή των στελεχών οι οποίοι θα αποτελέσουν τόσο τον βασικό πύρινα για την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και την δημιουργία ενός συμπαγούς συνόλου ώστε να αποφευχθεί τυχών διαρροή στο μέλλον, το επιτελείο που επιλέγει τους υποψηφίους και συγκροττεί τα ψηφοδέλτια, δεν έχει μπει στην διαδικασία έστω και τυπικά να «ασχοληθεί» με τον ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ, με αποτέλεσμα ο τ. Υπουργός Εξωτερικών να έχει μετατραπεί σε μπαλάκι και να μεταφέρεται από το ψηφοδέλτιο επικρατείας σε περιφέρειες και ανάποδα.
Αυτό προφανώς έχει ενοχλήσει αφάνταστα το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και καθηγητή  ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ ο οποίος παρατηρεί χωρίς να αντιδρά και μάλιστα τις τελευταίες ώρες να δείχνει ενοχλημένος.!!
Το ερώτημα είναι αν απο την μία, ο τ. Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ θεωρεί ότι ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ μπορεί να μετατραπεί σε άβουλο τσιράκι του καθενός και απο την άλλη, ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ αποδεχθεί έναν τέτοιο ρόλο που πιθανά θέλει να του αναθέσει ο κάθε ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ..!!
Το βέβαιον είναι ότι τούτες τις ώρες οι σχέσεις ΚΟΤΖΙΑ –ΣΥΡΙΖΑ είναι σε κρίσιμη φάση…!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: