Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

O ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ , ΟΡΙΣΕ ΤΗΝ τ. ΣΥΖΥΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» Α.Ε. (ελέγχων & ελεγχόμενος)


Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 11-11-2015
Μάλλον λόγω έλλειψης στελεχών ο ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιεί όλα τα μέλη των οικογενειών ώστε να καταφέρει να κυβερνήσει την χώρα.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα στα οποία πολλά μέλη οικογενειών κατέχουν θέσεις κλειδιά στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Σχεδόν σε όλα τα υπουργεία το φαινόμενο είναι συχνό με αποκορύφωμα αυτό που έγινε πρόσφατα, ο Σύζυγος να διορίζει την σύζυγο και μάλιστα ο ένας να είναι ελέγχων και ο άλλος ελεγχόμενος.
Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ

«Τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015, δόθηκε θετική γνωμοδότηση κατά πλειοψηφία από την «Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης» κατά το άρθρο 49Α του Κανονισμού της Βουλής, για τον ορισμό του νέου Προέδρου και του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ.
» Νέος Πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας και νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Αντώνης Λεούσης. Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε αυτόκλητη Γενική Συνέλευση του φορέα με θέμα την εκλογή του νέου προέδρου, του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου και των τριών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ:
«Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει ότι ορίστηκαν τέσσερα νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικό Α.Ε. σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων.
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος είναι η Σουλτάνα (Νανά) Σπυροπούλου ενώ οι Ιωάννης Κωνσταντάτος (Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης), Ιωάννης Μανούσος και Αθηνά –Μαρία (Νάγια) Κόλλια ορίστηκαν μέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: