Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΓΙΑΤΙ Η Γ.Σ.Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΡΟΪΚΑ;

Με επιστολή  του ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. κ. Ν.ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, που έστειλε στις 20 Ιουλίου 2011 προς τους υπουργούς :

  1.       Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης     κ.   Δ. ΡΕΠΠΑ.
  2.       Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ.
  3.       Οικονομικών κ .Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

Και την κοινοποίησε:
  1. Ο.Ε.Ε.    –  Πρόεδρο & Μέλη Δ.Σ.
  2. Ο.Ε.Κ.     – Πρόεδρο & Μέλη Δ.Σ.
  3. Ο.Α.Ε.Δ. – Πρόεδρο & Μέλη Δ.Σ.
Εκφράζει την έκπληξή του για την κίνηση της κυβέρνησης να έχει έρθει σε συμφωνία με τους εταίρους για τις συγχωνεύσεις των εν λόγω Οργανισμών, στους οποίους δεν παρέχει καμία χρηματοδότηση ενώ η  λειτουργία τους διεξάγεται αποκλειστικά και μόνο με τις εισφορές των εργαζομένων, και η διαχείριση τους είναι πλεονασματική, χωρίς να συνυπολογίζουμε τα χρέη του ΙΚΑ προς τους Οργανισμούς τα οποία υπερβαίνουν τα 3 δις ΕΥΡΩ…!!!

Ενώ στα Δ.Σ. των  ανωτέρω Οργανισμών η Γ.Σ.Ε.Ε  έχει εκπροσώπους, δεν έχει ακουστεί καμία αντίδραση η διαφωνία με την κυβερνητική πολιτική

Σε μηνιαία βάση το ΙΚΑ εισπράττει περίπου 50 εκατομμύρια  ευρώ, για λογαριασμό του Ο.Ε.Κ., αποδίδει σ αυτόν μόνο τα 20-25.
Δηλαδή κάθε μήνα δαπανώνται 30 εκατομμύρια ευρώ για την μαύρη τρύπα του ΙΚΑ πάλι από τους εργαζόμενους…!!!
Καλείται ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Ε.Κ.και μέλος του Δ.Σ. της  Γ.Σ.Ε.Ε, κ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΩΜΑΣ να πάρουν άμμεσα θέση στα αναγραφόμενα της επιστολής του κ. Κιουτσούκη…!!!
Στην περίπτωση που συμφωνούν γιατί δεν την προσυπέγραψαν;;;;...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: