Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ...!!!

Κυπαρισσιώτης
ΚΟΥΣΕΛΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
(ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ)
Δεν ξέρω τους πραγματικούς λόγους που στην ουσία «απέπεμψαν» τον πρώην Υφυπουργό οικονομικών κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ από την κυβέρνηση, αλλά θα του έλεγα  να αισθάνεται υπερήφανος για αυτή την επιλογή γιατί τουλάχιστον δεν θα συμμετέχει σε επόμενες αντιλαϊκές κυβερνητικές αποφάσεις...!!!

Παρακολουθώντας το έργο του Δ. ΚΟΥΣΕΛΑ σαν υφυπουργός στα οικονομικά και επειδή γνωρίζω πολύ καλά τον βίο του και την καταγωγή του, μου θύμισε λίγο την αποπομπή του ΤΖΟΒΟΛΑ όταν ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τον ήθελε να εξυπηρετήσει κάποιους και αυτός ρητά του απάντησε ότι απαιτείται ριζική αλλαγή οικονομικής πολιτικής και ότι αυτός δεν θα γίνει όργανο κανενός παρά μόνο του Ελληνικού λαού…!!!


Αλλά ας έρθουμε λίγο στην περίπτωση του κ. ΚΟΥΣΕΛΑ και να δούμε τι άνθρωπος είναι και ποια σχέση έχει με τα πολιτικά πράγματα της χώρας…!!!
Επειδή τυχαίνει να είμαι φίλος του και θα παραμείνω φίλος του, πρέπει να πω στον Ελληνικό λαό να μην «τρώει» ότι του σερβίρουν τα γνωστά Ελληνικά σημερινά Μ.Μ.Ε. με τα παπαγαλάκια…!!
Ο κ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ έγινε βουλευτής με προσωπικό αγώνα στηριζόμενους στους φίλους του και μόνο, χτενίζοντας όλη την Μεσσηνία από σπίτι σε σπίτι μιλώντας με έναν -έναν στους ψηφοφόρους του, κάνοντας τους να τον αγαπήσουν, χωρίς να έχει καμία οικονομική η άλλου είδους υποστήριξη…!!!
Δεν ανήκει σε κανένα οικονομικό η άλλο κατεστημένο στη χώρα μας παρά μόνο στους φίλους του στην Αθήνα και στη  Μεσσηνία…!!!
Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ είναι εργάτης όπου και να βρεθεί δεν κωλώνει πουθενά , βάζει πλάτη…!!!

Τι δουλειά είχε όμως η αλεπού στο παζάρι;
Τι δουλειά είχε ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ στην παγκόσμια διακυβέρνηση;
ΚΟΥΣΕΛΑΣ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
( ΑΠΟ  ΜΑΚΡΥΑ)
Ήταν δυνατόν να ταυτιστούν οι απόψεις του ΚΟΥΣΕΛΑ με του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, του ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ η με του  ΜΟΣΙΑΛΟΥ;
Όσοι τον ξέρουν θα γελάσουν, γιατί όχι μόνο δεν εντάσσεται σε παιγνίδια, αλλά είναι και άριστος γνώστης του τραπεζικού και φορολογικού συστήματος…
Το θέμα είναι τι θα κάνει από δώ και στο εξής, θα τους αφήσει να «αλωνίζουν « τον τόπο;
Δεν είναι μόνος ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ, είναι πολλοί τέτοιοι μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: