Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...!!!

Ο Παπαδήμος συγκροτεί το επιτελείο του

Αργά αλλά σταθερά, ο πρωθυπουργός αρχίζει να συγκροτεί την ομάδα των συμβούλων του στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος ανέλαβε και επίσημα τη θέση του οικονομικού συμβούλου του κ. Λουκά Παπαδήμου, άλλα δύο γνωστά στελέχη, απ΄ τον τραπεζικό κλάδο, αυτή τη στιγμή, λειτουργούν συμβουλευτικά στον πρωθυπουργό, αλλά προς το....
παρόν ατύπως.
Αντιθέτως, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρχει επαφή με τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, διευθυντή του ΙΟΒΕ και πρώην πρόεδρο του ΣΟΕ και στενό συνεργάτη του κ. Σημίτη, όπως αρχικώς αναμένονταν. Επίσης, κανείς ρόλος δεν έχει δοθεί στον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας κ. Βασίλη Ράπανο, αν και αρχικώς κάτι τέτοιο θεωρούνταν περίπου ως δεδομένο. Πιθανότατα να προσεγγίσθηκαν, αλλά να αρνήθηκαν οι ίδιοι.
Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδήμος προκρίνει να κρατήσει τις θέσεις τους κάποιους από τους συνεργάτες του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Χαρακτηριστικά αναφέρεται η περίπτωση της κ. Ρεγγίνας Βάρτζελη ή του διπλωματικού συμβούλου του πρώην πρωθυπουργού.

http://voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: