Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Κάποιοι υπουργοί, φοβισμένοι φαίνεται απ' το λιβάνι, ξέχασαν να κάνουν το σημείο του σταυρού.

Σχόλιο attikanea: Πολλούς ΑΘΕΟΥΣ διαθέτει η Βουλή. Όσο για την κ. Διαμαντοπούλου... ως μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, ο μοναιδκός Θεός που πιστεύουν εκεί, είναι το χρήμα και η εξουσία. Και φυσικά, ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...τον οποίον η κ. Διαμαντοπούλου, ΤΙΜΑ.

Η κ. Διαμαντοπούλου αποδίδει τιμή στους Εβραίους
Κάποιοι υπουργοί κάνουν το σημείο του σταυρού και κάποιοι άλλοι, φοβισμένοι φαίνεται απ' το....
λιβάνι, ξεχάστηκαν και κοιτάνε με βλέμμα "διεισδυτικά κυνικό" και περίεργο, τον Σταυρό και τα υπόλοιπα αντικείμενα στο τραπέζι, που είναι
απαραίτητα για την τελετή της ορκωμοσίας από τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο καθένας δικαιούται να έχει μεταφυσικές ανησυχίες ή όχι και να πιστεύει ότι θέλει(ακόμα και στο χρυσό μοσχάρι στην έρημο του Σινά).
Δεν γίνεται όμως, η Υπουργός Παιδείας, και Θρησκευμάτων σε μια χώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είναι χριστιανοί, να το παίζει "σφήγκα" για τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις, ή επιεικέστερα να ξεχνά να κάνει το σημείο του Σταυρού στην κατάλληλη στιγμή της τελετής.
Αλλά και όταν εν τω μεταξύ ενεθυμήθει (για όσους έβλεπαν την τελετή) το πράττει υποτυπωδώς πέριξ του ομφαλού της, θυμιζουσα περισσότερον εκτέλεσιν εγχόρδου μουσικού οργάνου, ως του μαντολίνου του λοχαγού Κορέλι.

Ευτυχώς που Αρχιεπίσκοπος, είναι ο προσφιλής σε αυτήν κ. Ιερώνυμος και όχι ο μακαριστός Χριστόδουλος.

http://attikanea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: