Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ακριβώς μια μέρα μετά τις δηλώσεις ότι δεν δέχεται παρεμβάσεις η Δικαιοσύνη παραιτήθηκαν δύο οικονομικοί Εισαγγελείς...

ΣΧΟΛΙΟ:

ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΦΕΤΩΝ, 

 

Παραιτήθηκαν 2 οικονομικοί εισαγγελείς καταγγέλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους!



Η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Δυο οικονομικοί εισαγγελείς, οι κύριοι Μουζακίτης και Πεπόνης ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από την θέση του οικονομικού εισαγγελέα.

Ο Γρηγόρης Πεπόνης και ο Σπύρος Μουζακίτης, ζήτησαν την αντικατάστασή τους από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι από την έως τώρα αντιμετώπισή τους, καθώς δεν τους έχουν παρασχεθεί οι αναγκαίες υποδομές για την άσκηση των καθηκόντων τους.


Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες αφήνουν σαφείς αιχμές στην παραίτησή τους για οικονομικά συμφέροντα που τελικά δεν τους επέτρεψαν να εκτελούν τα καθήκοντά τους όπως εκείνοι κρίνουν με βάση τη νομιμότητα.

«Δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ’υπαγόρευση», φέρονται να υποστηρίζουν στην επιστολή τους.
newsit.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η...ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ "ΑΓΙΩΝ" ;

Δυσπιστε, εχεις δικιο, να επανελθει ο Καραμανλης αφου πρωτα διωξει αυτον που:
1- Μο.νι.μο.ποιησε 70.000 εποχιακους και τους εβαλε στο δημοσιο οταν ηταν 100% πασοκοι και ηξερε οτι δεν ειχε λεφτα το κρατος να τους προσλαβει δηλαδη θα υπερχρεωνοταν επιπλεον σε ενα κρατος που ηδη απο την εποχη του Α.Παπανδρεου ουσιαστικα ηταν με χρεος 60δις οσο ειχε δηλ και η Αργεντινη .
2- αυτον που πουλησε τον ΟΤΕ ,την μοναδικη κερδοφορα εταιρεια στην D.T. και φορτωσε επιπλεον ολους τους πρασινους κηφήνες στα ηδη ,απο τον Σημιτη χρεωκοπημενα ταμεια .
3- αυτον που εκανε την ιδια δουλεια με την Ολυμπιακη.

4- οταν εκλεισε τις βιομηχανιες λιπασματων και τωρα οι αγροτες αρχισαν να νοιθουν στην καμπουρα τους τις αγαθες προθεσεις των εισαγωγεων.

5- -αυτον που αφησ ε το καλοκαιρι την ελλαδα να καιγεται και δεν κουνησε το δαχτυλακι του.

6- αυτον που αφησε την ελλαδα στο ελεος των συριζαιων και των λαθροορκ τον δεκεμβριο του 2008 και

7- αφου τιμωρησει παραδειγματικα αυτον που πρόδωσε οχι μια παραταξη ,οπως ο μπαρμπας του το 64 ,αλλα μια ολοκληρη χωρα στα χερια του υποχειριου των κερδοσκοπων.

Οταν τιμωρησει ολους αυτους μπορει να παρει και μια πετρα στο λαιμο του και να παει να πνιγει στα ………… ωφελη που μας αποκομησε η (((((ολοκληρωμενη ))))))!!!!! του πολιτικη της ΑΟΖ με την Αλβανια και του Burgas-Aλεξανδρουπολη .

Τοτε ισως αποκτησει και τις δυναμεις και κανει και μια επανιδρυση του κρατους και τιμωρησει και τα λαμογια των σουαπς,του χρηματηστηριου ,των ολυμπιακων αγωνων ,της ζημενς .

ΡΕ αν ειχατε μυαλο θα καταλαβαινατε οτι ο Καραμανλης επρεπε να ειχε φυγει απο την εε απο τοτε που ανελαβε με ταυτοχρονη κυρηξη χρεοκωπειας γιατι 212 δις που παρελαβε δεν ξεχρεωνονται ουτε τον θεο μπαρμπα να εχεις και αυτος το ηξερε πολυ καλα.

Τι καθεστε και τον λιβανιζεται τωρα ,
Ενας καιροσκοπος της κακιας ωρας ηταν και αυτος, ενας ανθρωπος του συστηματος δηλαδη Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ.

Η ηγεσία της ΝΔ είναι η ρεζέρβα των τοκογλύφων (και ο λαός το γνωρίζει) και των ξένων επικυρίαρχων της χώρας μας