Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ...!!!

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ

Σε αυτό το βίντεο και συγκεκριμένα στην φράση του γέροντα Εφραίμ στο 0.31΄ όπου λέει στον Πούτιν "ξέρετε ότι η Ελλάδα σήμερα ζεί υπό όχι καλές συνθήκες και....
εγώ ως Έλλην πολίτης σας παρακαλώ νά βοηθήσετε την χώρα αυτή που πραγματικά δοκιμάζεται..." κρύβεται όλη η ουσία και η αιτία της προφυλάκισης του γέροντος.

H δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου και ο εσμός των εξωνημένων "λειτουργών", σαν γνήσια τσιράκια του Rothschild, εξετέλεσαν την οργίλη διαταγή του αφεντικού τους που δεν θα ανεχόταν βέβαια έναν καλόγερο να ζητάει δημόσια τη βοήθεια του Πούτιν...

Και μόλις επέστρεψε από την Ρωσία, επεστράτευσαν την "πρόθυμη" κα Ειρήνη Καλού να τον κλείσει στην φυλακή με το γελοίο σκεπτικό του πορίσματος ότι θα διαφύγει (ενώ ήταν στο εξωτερικό και επέστρεψε) και ότι μπορεί να διαπράξει τα ίδια αδικήματα (δηλαδή να πείσει τον Παπαδήμο να ανταλλάξει ξανά την Βιστωνίδα)...Αφού δηλαδή με το κύρος της σπουδαίας και παγκοσμίου φήμης μονής του υπνώτισε τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς και επειδή δεν είχαν λεφτά να του δώσουν για την ανταλλαγή, αντάλλαξαν τη λίμνη με το μέχρι τότε άχρηστο (όπως και όλα τα άλλα) ολυμπιακό ακίνητο, τώρα θα πείσει ξανά να του δώσουν και άλλα ακίνητα οι τραπεζίτες και τον στέλνουν στη φυλακή για να μην τους υπνωτίσει!!!



Μόνο που την Ι Μονή Βατοπεδίου, αυτός την έκανε παγκοσμίου φήμης με το έργο που επιτέλεσε τόσα χρόνια παραμένοντας ο ίδιος ακτήμων... αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες....


Και τώρα είχε το θράσος να παριστάνει τον πρέσβη της Ελλάδας πρός τον Πούτιν; Ε αυτό δεν μπορούσε να μείνει έτσι.


Όλοι οι τζάμπα μάγκες πέσανε σε ένα ανυπεράσπιστο καλόγερο.


Και ο Δήμας απεστόμωσε την Ρωσία που ετόλμησε να σχολιάσει την προφυλάκιση!!!


Ο Δήμας το γελοίο θηρίο-κουνούπι

Αυτό είναι το φαιδρότερο απ΄όλα...

Η χώρα βιάζεται κατ΄εξακολούθησιν τα τελευταία 60 χρόνια απ΄τους αμερικάνους, έχει σκύψει μπροστά σε χιλιάδες ταπεινώσεις άγγλων, γάλλων, τούρκων, ακόμη και σκοπιανών, αλλά το κυριώτερο τελεί υπό πλήρη γερμανική κατοχή, τρία ανθυποτίποτε λογιστάκια παριστάνουν την "παντοδύναμη" τρόϊκα και μπροστά τους κατουριούνται άπαντες, αλλά για την προφυλάκιση του γ. Εφραίμ, ο τέκτονας Δήμας με τις πλάτες του αφεντικού του, του Rothschild, έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν δέχεται παρεμβάσεις από ξένες κυβερνήσεις!!!

Τί λες ρε τρισμέγιστε που θάλεγε και ο Κλύνν, δεν σηκώνεις παρεμβάσεις, μόνο στην τρόϊκα σηκώνεις την φουστίτσα, (συγνώμη την ποδίτσα) και στους απεσταλμένους των αφεντικών σου, οι άλλοι που δεν σε πληρώνουν δεν μπορούν ούτε σχόλιο να κάνουν!!!

Οι μόνοι που παρέμειναν όρθιοι στο δικαστικό σώμα είναι μερικοί αρεοπαγίτες και οι εισαγγελείς!


Καθόλου τυχαία δεν είναι η σημερινή βόμβα των οικονομικών εισαγγελέων και οι καταγγελίες ήταν συγκεκριμένες, σε πείσμα του Παπαδήμου και του Βενιζέλου που μίλησαν για ασαφείς καταγγελίες και γενικολογίες.

Οι εισαγγελείς κατήγγειλαν παρεμβάσεις στη διερεύνηση διογκώσεως του ελλείματος, στη διερεύνηση στα μυστικά κονδύλια και στην διερεύνηση της εταιρίας του Αντρίκου στην Ελβετία και την αγορά απ΄αυτήν ασφαλίστρων κινδύνου (cds).

Πιό συγκεκριμένες καταγγελίες δεν γίνονται...Μία πρόβλεψη: Η προφυλάκιση του γέροντος Εφραίμ θα αποτελέσει τον θλιβερό σας επίλογο και θα γίνει και ο πολιτικός (ίσως και όχι μόνο) τάφος σας...

Αντί επιλόγου παραθέτω ένα εύγλωτο απόσπασμα από την "Καθαρση" του Καρυωτάκη


"Κανάγιες...σε βασανισμένα στήθη χωρικών βλέπω να δυναμώνει η πνοή που θα σας σαρώσει"


Καί δεν θάναι μόνο χωρικοί αλλά και αστοί... Όλοι οι Έλληνες!!!

http://oimos-athina.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;
Το καθάρισμα του Ναού της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, εν όψει της γιορτής των Χριστουγέννων, στάθηκε η αφορμή να πάρουν οι καλόγεροι τα σκουπόξυλα στα χέρια και να… κονταροχτυπηθούν!

Με τις σκούπες στα χέρια, Ελληνορθόδοξοι και Αρμένιοι μοναχοί ρίχτηκαν στη μάχη, κατηγορώντας αλλήλους ότι παραβίασαν τους αυστηρά καθορισμένους χώρους αρμοδιοτήτων μέσα στο Ναό.

Οι μοναχοί άρχισαν να λογομαχούν για τις περιοχές που μπορούν να καθαρίσουν και κατέληξαν να πετούν τα σκουπόξυλα ο ένας στον άλλο!

Τελικά επενέβη η παλαιστινιακή αστυνομία που επέβαλε την τάξη στο Ναό με γκλομπ!

Παρόμοια επεισόδια είχαν σημειωθεί και στο παρελθόν στο Ναό της Γεννήσεως.

Σημειώνεται ότι η εορτή των Χριστουγέννων εορτάζεται στην Βηθλεέμ με το παλιό ημερολόγιο σε λίγες ημέρες.

Πηγή: BBC

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικές ευθύνες
Εν τω μεταξύ, αναφορές σε πράξεις και παραλείψεις πολιτικών προσώπων και κρατικών αξιωματούχων, περιέχει το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο διατάχθηκε η προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ.

Το βούλευμα κάνει λόγο για ευθύνες πολιτικών προσώπων στην υπόθεση του Βατοπεδίου, οι οποίες όμως υπέπεσαν σε παραγραφή. Αποτελεί, όμως και κόλαφο για τη δράση του μοναχού Εφραίμ, καθώς κάνει λόγο για «επιτηδευμένο σχεδιασμό και εκτέλεση των εγκλημάτων χαρακτηρίζοντάς τον άτομο με ροπή στην εγκληματική δράση, ως στοιχείο της προσωπικότητάς του, ενεργώντας επιτήδεια και μεθοδευμένα».

Οι εφέτες θεωρούν επίσης πως ο κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων είναι υπαρκτός: «...ενόψει του ότι ο κατηγορούμενος, που ήταν ο ιθύνων νους και εμπνευστής των ως άνω πράξεων, εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιότητα του καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, υπάρχει κίνδυνος να εκμεταλλευθεί πάλι την ιδιότητά του αυτή για τη διάπραξη και άλλων πράξεων συναφών με αυτές, που με το κατηγορητήριο του αποδίδονται ότι έχει διαπράξει».

Η ανακρίτρια Ε. Καλού αναφέρει τρία στοιχεία που την οδήγησαν στο αίτημα για προφυλάκιση:

1. Την εκμετάλλευση της ιδιότητάς του ως καθηγούμενου αγιορείτικης μονής παγκόσμιας ακτινοβολίας προς επηρεασμό πολιτικών προσώπων, υπουργών και υφυπουργών, καθώς και ανώτερων κρατικών λειτουργών και υπαλλήλων.

2. Την επί μακρόν χρόνο τέλεση των πράξεων, γεγονός που δεν προσιδιάζει στο μοναχικό σχήμα και την πνευματική του αποστολή.

3. Την πρόκληση ιδιαίτερα μεγάλης ζημίας σε βάρος της δημόσιας περιουσίας.

Η ανακρίτρια θεωρεί πως είναι πιθανόν ο κατηγορούμενος, στον οποίο το κατηγορητήριο αποδίδει κεντρικό ρόλο στην υπόθεση των ανταλλαγών, να διαπράξει και νέα αδικήματα. Χθες, ο μοναχός Εφραίμ μεταφέρθηκε στην ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, εκεί όπου συνήθως εγκαθίστανται καταδικασμένοι για οικονομικά εγκλήματα. Οι δικηγόροι του θα μελετήσουν το βούλευμα με το οποίο ζητήθηκε η προφυλάκισή του και πιθανότατα να ζητήσουν αίτημα αντικατάστασης με περιοριστικά μέτρα.

Εν τω μεταξύ, επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε χθες ο Γ. Πεταλωτής κατηγορώντας κυρίως τον πρώην πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλής, ο οποίος αποφάσισε να κλείσει τις εργασίες της η Βουλή στις 9 Μαΐου του 2009, προκαλώντας πρακτικά την παραγραφή όλων των πιθανών αδικημάτων πολιτικών μέχρι τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007.

Η άλλη όψη
Επαγγελματίες του real estate

Είναι καινοφανής, αν όχι ύποπτη, η άποψη που εκφράζουν ορισμένοι ότι ο ηγούμενος Εφραίμ δεν έπρεπε να πάει φυλακή επειδή κάποιοι πολιτικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση του Βατοπεδίου, «τη γλίτωσαν» λόγω παραγραφής. Αλλωστε, την ευθύνη για τη μη απόδοση ευθυνών σε πολιτικούς έχει η κυβέρνηση Καραμανλή, που έκλεισε τη Βουλή και ουσιαστικά παραγράφηκαν τα αδικήματα. Κατακριτέο μεν αυτό, αλλά δεν αποτελεί Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους μοναχούς που... από ασκητές στο Αγιο Ορος επιχείρησαν να γίνουν... επαγγελματίες του real estate. Και ο ηγούμενος Εφραίμ δεν διαφέρει από κανένα άλλο Ελληνα πολίτη. Ας μην ξεχνούμε, επίσης, ότι ο ηγούμενος κατηγορείται για τρία κακουργήματα, μεταξύ αυτών και της απιστίας κατά του Δημοσίου. Ορθή λοιπόν η αντιμετώπισή του, επικίνδυνες οι επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης.