Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ-ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ:ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΕΦΡΑΙΜ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…!!!

Σχόλια απο  Αθανασόπουλο Περικλή
ΠΟΥΤΙΝ- ΕΦΡΑΙΜ
Όλα έχουν τα όρια τους, αλλά χτυπήματα  ανήμερα της  μεγαλύτερης  γιορτής  της ορθοδοξίας όπως είναι η γέννηση του Χριστού  είναι πέρα από τα όρια…!!!
Όσοι αποφάσισαν να τα βάλουν με την Εκκλησία πολύ γρήγορα θα πάρουν ένα μεγάλο μάθημα γιατί θέλησαν να παίξουν με τα την θρησκεία ενός Δισεκατομμυρίου λαού…!!!
Το χτύπημα στον ΕΦΡΑΙΜ  άνοιξε  το κουτί της Πανδώρας  ανήμερα τα Χριστούγεννα και αυτό δεν θα μείνει έτσι « ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ – ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ»…!!!

Να ετοιμαστούμε για  σειρά γεγονότων που δεν μπορούμε να φανταστούμε…!!!
Η παράδοση  παραλαβή  των ακινήτων με την ΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ είχε μια «νόμιμη» διαδικασία που μεγάλο μέρος της το διακινούσε η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΚΕΔ), εταιρεία  μονομετοχική του Ελληνικού Δημοσίου υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Απο την ΚΕΔ θα δοθούν όλες οι απαντήσεις για όλα, είναι τόσο απλό...!!!

Η τότε Διοίκηση της ΚΕΔ  πρέπει να πάρει  θέση με την τότε πολιτική ηγεσία ...!!!

Η Κ.Ε.Δ. είχε Δ.Σ. και πρόεδρος τότε (2007) ήταν ο καθηγητής κ. ΠΕΤΡΟΣ Π. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο οποίος στην κεντρική του εισήγηση είχε σαν 4ο θέμα  την παραχώρηση των ακινήτων…
Το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ΚΕΔ  καθορίζεται απο τρεις διατάξεις ενώ  το 2005 γίνονται  τέσσερις τροποποιήσεις…!!!

Θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της  ΚΕΔ

973/1979 (ΦΒΚ 226Ώ/27-10-1979) ΙΔΡΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
Ν.1418/1984
2004/17/ΒΚ,

Τροποποιητικές διατάξεις
3429/2005
(ΦΕΚ «Α» 314/27.12.2005).
Ν.3310/2005
Ν.3414/2005
Ν.3316/2005

Όλες οι τροποποιήσεις έγιναν το 2005 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΥΧΑΊΟ...!!!!!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΔ ΓΙΑ ΤΟ 2007
http://www.qualitynet.gr/Uploads/Koinwnikoi_Apologismoi/171.pdf

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ) ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΩΣ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ. ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ -ΓΝΩΣΗΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠOIHΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ (ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κατάπληκτος από την απόφαση να κριθεί προφυλακιστέος ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Tην ίδια ώρα, ο ηγούμενος, επικαλούμενος ασθένεια, δεν παρουσιάστηκε σήμερα στο αστυνομικό τμήμα Καρυών του Αγίου Όρους προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα προφυλάκισης του.

Σύμφωνα με τον πολιτικό διοικητή του, Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου, ο ηγούμενος παραμένει κλινήρης στη Μονή καθώς οι γιατροί του ιατρικού κέντρου Καρυών διαπίστωσαν ότι εμφάνισε υψηλό πυρετό και απορύθμιση του σακχάρου.

«Μένω κατάπληκτος για την απόφαση που πάρθηκε. Ιδιαίτερα για τη στιγμή που διάλεξαν να την πάρουν. Υπενθυμίζω την παλιά ρήση που είναι πάντοτε σε ισχύ, ότι "και οι κρίνοντες, κρίνονται"», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου κρίθηκε προφυλακιστέος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, που ήρε τη σχετική διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα.

Ειδικότερα, με το βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου ήρθη η διαφωνία που είχε ανακύψει, μετά την απολογία του κ. Εφραίμ, μεταξύ της εφέτου - ειδικής ανακρίτριας Ειρήνης Καλού και του αρμόδιου εισαγγελέα Παν. Ματζούνη. Η ανακρίτρια είχε τη γνώμη ότι ο κατηγορούμενος (για την υπόθεση των ανταλλαγών εκτάσεων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής) πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος. Αντίθετα, ο εισαγγελέας είχε τη γνώμη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυοδοσίας 200.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα.

Πάντως, όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι του, ο κ. Εφραιμ επιθυμεί να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές σε δύο με τρεις μέρες, όταν θα το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Για την υλοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου Εφετώντο στο Αγιο Όρος μετέβη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Αντώνιος Παπαματθαίου και ο αστυνομικός διευθυντής Χαλκιδικής Κωνσταντίνος Παπουτσής. Την ίδια ώρα πληροφορίες από τις Καρυές αναφέρουν ότι στο μοναστήρι έχουν μεταβεί Ηγούμενοι και Μοναχοί άλλων μονών προς συμπαράσταση του κ. Εφραίμ.

Αιχμηρό για τον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ., Κωστή Αϊβαλιώτη, ο οποίος δήλωσε χθες: «Ποια δικαιοσύνη οραματίζεται το ΠΑΣΟΚ; Αυτή που κλείνει φυλακή έναν ηγούμενο του Αγίου Όρους και θέλει να απελευθερώσει άμεσα απ’ τις φυλακές βιαστές, ληστές και εμπόρους ναρκωτικών;»

Ανώνυμος είπε...

"Χριστουγεννα" στην Ελλαδα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ(Γ)ΟΣ...2012 Οταν κατι περιεργοι τυποι ασχολουνται με τον Εφραιμ-απατη και τη "σωτηρια" του


























Καλη χρονιά λοιπον.....φιλοι του Εφραιμ, του Γιωργακη, του Αντωνακη ,του Κωλοτουμπα,των αφεντικων τους και των δημοσιογραφισκων τους....


Σας ευχομαι να καταληξετε στον δρομο ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ...και σεις κι οι φιλοι σας !!!


ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τού ρασοφόρου σύντριψε ο πέλεκυς κι η αξίνα
Τα πιο μεγάλα αγάλματα στά βάθη τών Ναών,
Τών συντριμμένων η Ψυχή δέν χάθηκε μ’εκείνα,
Φωτοπλανήτης έγινε στά χάη τών Ουρανών,
Ωσ που καινούρια έθρεψε μαλαματένια κρίνα
Στον εκλεκτών το λογισμό,
Στούς κήπους τών Σοφών.......

Κωστής Παλαμάς