Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ…!!!


 Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος
Αυτή την εποχή έχουν γραφτεί τόσα πολλά και για πολλούς που αφορούν τις εξελίξεις στη χώρα μας.
Από την μία κυριαρχουν τα σενάρια για επιβολή στην χώρα μας μιας νέας μορφής διακυβέρνησης, σε πλήρη αρμονία με ένα παγκόσμιο διακυβερνητικό σύστημα, που το ονομάζουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  της  ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, και θέλουν να το ταυτίζουν με την πολιτική του Δ.Ν.Τ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας…!!!
Από την άλλη οι Έλληνες τραπεζίτες που νέμονται τον πλούτο της χώρας από την σύσταση της, δηλαδή τα τελευταία 200 χρόνια σε συνεργασία με τους φίλους τους Ευρωπαίους, οι οποίοι προσπαθούν σήμερα με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τα κεκτημένα τους, προσπαθώντας να « επιβάλλουν» στη χώρα μας για άλλη μια φορά πτώχευση για να ξαναδιπλασιάσουν τα κέρδη τους , και να την εξαγοράσουν «αντί πινακίου φακής»…!!!

H Ελλάδα και ο ελληνικός λαός σήμερα μοιάζουν  σαν ένα σάκο του μποξ, που από την μία τον γρονθοκοπούν τα ξένα συμφέροντα, και από την άλλη τα ντόπια με τους φίλους τους Γερμανοτσολιάδες …!!!
Σήμερα όμως για πρώτη φορά έχει μπει στο τραπέζι ο ορυκτός της πλούτος,  που σε συνδυασμό με το χαμηλό εργατικό που επιβάλλεται, αποτελεί τεράστια προίκα για την Ελλάδα…!!!
Από εκτιμήσεις η παραπάνω προίκα της χώρας αγγίζει το ποσό των 50 τρις ευρώ για τα επόμενα  50 χρόνια…!!!
Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρόκειται να υποχωρήσει κανένας από τους δύο, έως ότου φτάσουν τον Έλληνα πολίτη στην εξαθλίωση και την ανέχεια, και γιατι όχι , ακόμα και σε πόλεμο…!!!
Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες, ότι τα συμφέρονται είναι τεράστια και αυτοί που θέλουν κομμάτι από την πίττα, δεν έχουν σκοπό να τα παρατήσουν αμαχητί…!!!
Τα ξένα συμφέρονται έχουν ξεκαθαρίσει τους όρους τους, και με την εφαρμογή του PSI ολοκληρώνεται η διαδικασία…!!!
Σε αντίθεση με τους Έλληνες Τραπεζίτες που θέλουν να διατηρούν ένα θολό τοπίο έχοντας μαζί τους και τα Ελληνικά ΜΜΕ  οι οποίοι  έχουν κατά νου δύο πράγματα:
  •    Από την μία να πτωχεύσουν την χώρα και να εισπράξουν τα CDS
  •  Από την άλλη να πετύχουν την έξοδο της από το Ευρώ, και αφού διπλασιάσουν τα χρήματα τους, σε συνδυασμό με την απαξίωση που έχουν επιβάλλει στην εργασία και στα ακινητα, να την αγοράσουν στο ένα τέταρτο της αξίας της…!!!
Ας καθίσει λοιπόν ο Ελληνικός λαός να σκεφτεί τα παιγνίδια που παίζονται στις πλάτες του, και των παιδιών του, και ας αποφασίσει αν θέλει ένα από τα δύο παραπάνω, η να ξεσηκωθεί και να πάρει τα πράγματα πάνω του…!!!
Σε κάθε περίπτωση όμως αυτός θα πληρώσει την νύφη...!!!
Το θέμα είναι τι μέλλον θέλει, και αν είναι αποφασισμένος να το καθορίσει μόνος του, η θα αφήσει τους άλλους να αποφασίζουν γι αυτόν;
Δηλαδή προτιμάει να πορευτεί με σκυμμένο το κεφάλι, υποταγμένος στα ντόπια η στα ξένα συμφέροντα, που  σε κάθε γενιά θα του  δίνουν και από ένα ισχυρό χαστούκι,  η να επαναστατήσει και να  τους ξαποστείλει;

1 σχόλιο:

  1. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙΝΟ ΠΥΡΓΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ.
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΡΠΟΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Ν.ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΩΣ 12:39, ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΤΗΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΘΩΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ Ή ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΦΙΕΣ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΩΝ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΡΟΥΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟ ΕΠΙΚΑΡΠΟΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΟΙ ΕΞ΄ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ. ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ. ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΙΤΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ (ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΗΠΑ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ), ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΠΤΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΙΕΘΝΗΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΞ΄ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΘΡΕΨΕ Ή ΓΑΛΟΥΧΙΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ),ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ,ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΩΝΙΚΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΕΞΩΓΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΝ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΛΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΔΝΤ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΘΗΣΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΔΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ Ή ΓΛΑΣΤΡΕΣ Π.Χ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΥΣ, (ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ (ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΥ.ΓΕΙ.ΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΥΝΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ! ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΩΝ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΥΦΟΗΓΕΤΗΣ!!
    Γ.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή