Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο τιμώρησε καθ' υπέρβασιν του Νόμου το δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα και τον σταθμό Real fm στον οποίο εργάζεται. Ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πυρός της ελληνικής δημοσιογραφίας, με τη σφοδρή κριτική που ασκεί σε βάρος της άθλιας πολιτικής Μέρκελ ενήργησε μέσα στα πλαίσια του Νόμου.
Το άρθρο 308 §3 του ΠΚ λέει ότι "όποιος προκληθεί με βάναυσο τρόπο, η αντίδρασή του παραμένει ατιμώρητη, εάν αυτή γίνει εκ δεδικαιολογημένης αγανακτήσεως". Το ανωτέρω άρθρο εφαρμόζεται και στην....
περίπτωση του άρθρου 361 §3.
Η αντίδραση συνεπώς του Γιώργου Τράγκα ήταν εκ δεδικαιολογημένης αγανακτήσεως, λόγω της βάναυσης προσβολής που δέχτηκε αυτός και όλοι οι Έλληνες από τους Γερμανούς των Μ.Μ.Ε. που παρουσίασαν την Αφροδίτη της Μήλου με κωλοδάχτυλο!

Η ίδια η Μέρκελ ως καγκελάριος της Γερμανίας, όχι μόνον δεν απαγόρευσε την κυκλοφορία του περιοδικού το οποίο διενεμήθη σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτό αποτέλεσε αφορμή να ξεκινήσει ένα μπαράζ διασυρμού όλων των Ελλήνων και της ιστορίας τους από το σύνολο των Μ.Μ.Ε.
Με υβριστικούς, χλευαστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την Ελλάδα, που συνεχίζονται έως τις μέρες μας από το σύνολο των Γερμανών αλλά και από τους αποκαλούμενους "δορυφόρους" της Γερμανίας!

Διπλωματικός Παρατηρητής
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: