Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ…!!!


Thoureios
Σε κάθε περίπτωση  ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ έχει να αντιμετωπίσει αυτό που ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήθελε να αποφύγει με κάθε θυσία …!!!
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε ο Γ.Α.Π  ακόμα και σήμερα είναι ο βασικός ρυθμιστής των πολιτικών πραγμάτων στη χώρα μας γιατί κατάφερε να βάλει στον ντορβά  όχι μόνο τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ αλλά και τον ΣΑΜΑΡΑ..


Σε περίπτωση, που είναι και πολύ πιθανόν, το ΠΑ.ΣΟ.Κ πάρει γύρω στο 15% στις επόμενες εκλογές, έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βγει 3ο η ακόμα και 4ο κόμμα, άρα οδηγείται προς διάλυση..

Τελικά αυτός που θα χρεωθεί την διάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ  θα είναι ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και όχι ο ΓΑΠ ο οποίος την ήθελε με κάθε θυσία αλλά την φόρτωσε στον ΒΕΝΕΖΙΛΟ.

Από την άλλη θα φορτώσει και μία ακυβερνησία στον ΣΑΜΑΡΑ ο οποίος στην περίπτωση που δεν θα συνεργαστεί με ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ η ΝΤΟΡΑ θα τελειώσει και αυτός.

Σε ένα τέτοιο σενάριο ο δρόμος είναι ανοιχτός για τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ για ένα χρόνο ακόμα ο οποίος θα λιμοκτονήσει τον Ελληνικό λαό  που  θα καλέσει άρων-άρων τους σωτήρες ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για να τον ξανασώσει.

Σήμερα τον Γ.ΑΠ. τον βολεύει μια  κυβέρνηση με ΠΑΠΑΔΗΜΟ, αλλά στην περίπτωση που θα πιεστεί για εκλογές θα χρησιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες βγάζοντας το ΠΑ.ΣΟ.Κ 1ο κόμμα σαν εναλλακτική λύση  πρωθυπουργό τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ, οπότε θα κοπεί ο βήχας του ΣΑΜΑΡΑ για πρωθυπουργιλίκια.

Θα αναγκαστεί ο ΣΑΜΑΡΑΣ, επειδή έχει υπογράψει στην τρόικα,  να αποδεχθεί τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ για πρωθυπουργό..

Σε κάθε περίπτωση ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ είναι υπό προθεσμία και αναλώσιμος, μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα..
 Δηλαδή . ο «χαζός» Γ.Α.Π. θα έχει τελειώσει με τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ και ΣΑΜΑΡΑ και θα αρχίσει να μοιράζει την εξουσία με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Θα έχει πετύχει και την πλήρη υποταγή του Ελληνικού λαού για τα επόμενα 50 χρόνια και άντε πάλι από την αρχή.

Θα καυχιέται ότι από την μία απέφυγε την χρεωκοπία η πιθανόν και έναν πόλεμο και από την άλλη έσωσε στην κυριολεξία την χώρα και τον λαό από βέβαια καταστροφή…!!!

Να σημειώσουμε  Βεβαία την ευθύνη που  φέρει ο Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ ο οποίος την στιγμή που η αριστερά απειλούσε τα δικομματικά  παιγνίδια, διάλυσε το ΣΥΡΙΖΑ Και έτρεξε να δημιουργήσει το σαμαράκι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Γιατί μόνο μια μεγάλη και ενωμένη αριστερά θα διέλυε τα παιγνίδια του Γ.ΑΠ. και του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ..

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ πάντα έπαιζε και θα παίζει το ρόλο του δούρειου ίππου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: