Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Η «εξαιρετική» κατά τον κ. Τόμσεν συνάντηση, που οδηγεί τη χώρα και το λαό στην καταστροφή!

Γράφει ο Μαγια 

Αυτό ήταν! Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν, χαρακτήρισε «εξαιρετική» τη ......
συνάντηση της Τρόικας με τον «ταλιμπάν» του Μνημονίου, υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα. Λίγες ώρες αργότερα Σαμαράς και Στουρνάρας, δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο. 
 
 
Εκεί, πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών συζήτησαν λεπτομερώς την... στρατηγική που θα ακολουθήσουν στην τελευταία πράξη του εθνικού δράματος! Είναι προφανές ότι, συμπληρώνεται το «παζλ» του πολιτικού εγκλήματος.
 
 Η τρικολόρε συγκυβέρνηση, της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας με το …αριστερό δεκανίκι, οδηγεί συνειδητά τη χώρα και το λαό στην καταστροφή! Σαμαράς και Βενιζέλος εκτελούν κατά γράμμα το «συμβόλαιο» υποτέλειας της χώρας και εξαθλίωσης του λαού, ενώ είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί ο …ειδικός ρόλος, που έχει αναθέσει η Διαπλοκή στην …υπεύθυνη «Αριστερά» του ανεκδιήγητου Κουβέλη.
 
 Όλοι οι οικονομικοί και κοινωνικοί δείκτες καταρρέουν, ενώ όσοι έχουν έστω και στοιχειώδη αίσθηση για την κατάσταση της αγοράς προειδοποιούν για «μαύρο Σεπτέμβρη», με αναρίθμητες χρεοκοπίες, απολύσεις και εισοδηματικές περικοπές.
 
 Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δίνουν τη μάχη της επιβίωσης, με την ανεργία να έχει ξεπεράσει και επισήμως το 22% (οι μισοί νέοι χωρίς δουλειά) και πλήθος κόσμου να μην μπορεί να πληρώσει τα φορολογικά χαράτσια και ακόμα πιο άμεσες υποχρεώσεις, η τρόικα εσωτερικού, Σαμαρά - Βενιζέλου – Κουβέλη, εξαρτημένη, άβουλη και ψοφοδεής, ανάβει «πράσινο φως» για την υλοποίηση των περικοπών του Μνημονίου 2, ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, που είχαν υπογράψει από τον Μάρτιο, Σαμαράς και Βενιζέλος. Μιλάμε για σφαγή! Το φθινόπωρο προβλέπεται ταραγμένο. 
 
Οι πλατείες θα δώσουν ξανά το δικό τους μήνυμα. Ωστόσο, όσοι λογαριάζουν χωρίς τους πολίτες, πριν από μας για μας, είναι βαθιά μνημονιακά νυχτωμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: