Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Στο σπίτι μεγαλοεπιχειρηματία η απόφαση για διωγμό των δημοσιογράφων-ποιοι πήραν μέρος

Σχόλιο attikanea: Κάτι πολύ μεγάλο κρύβεται πίσω από την σύλληψη του Σπύρου Καρατζαφέρη. Το πολιτικό σύστημα, κάτι ετοιμάζει... και ... μήπως παίζει επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στα πολιτικά πράγματα; Το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία.
Η συνάντηση έγινε σε σπίτι μεγαλοεπιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό.
Εκτός από τον γνωστό μεγαλοπαράγοντα των ΜΜΕ συμμετείχε και ο ισχυρός άνδρας δημοσιογραφικού ομίλου ο οποίος εμφανίζει τεράστιες ζημίες και παρά την καλή θέληση των τραπεζών δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.
Δυστυχώς για την συγκυβέρνηση Σαμαρά 3 κορυφαίοι υπουργοί έδωσαν το παρόν στην συνάντηση.
Αφορμή της στάθηκε..
η λίστα Λαγκάρντ και το περιεχόμενο δεν ήταν άλλο από την φίμωση των δημοσιογράφων που αντιστέκονται στην εγχώρια διαπλοκή.
Σε χρόνο dt εκτός από τον Βαξεβάνη, έφαγε "άγριο ξύλο" ο Γιώργος Τράγκας, κόπηκε ο Αρβανίτης, συνελήφθη ο Σπύρος Καρατζαφέρης.
Στόχος της διαπλοκής είναι να εξουδετερώσει τις φωνές που την βγάζουν στην σέντρα και να το παρουσιάσει αυτό σαν επιθυμία της Τρόικας.
Κι όμως οι δανειστές μας θέλουν- όπως φάνηκε και από τα δημοσιεύματα των Νew York Times με αφορμή την σύλληψη Βαξεβάνη-να διωχθούν οι φοροφυγάδες μεγαλονταβατζήδες της διαπλοκής  και όχι οι αγγελιοφόροι-δημοσιογράφοι.
Μέσα σ΄αυτή τη συγκυρία ήλθε και η λανθασμένη απόφαση για απεργία των δημοσιογράφων-ας μην την σχολιάσουμε.
Μείνετε συντονισμένοι στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" και δείτε στο video τι είπε ο Σπύρος Καρατζαφέρης στον αδελφό του Γιώργο, ο οποίος έκανε εκπομπή στις 2.30 τα ξημερώματα.



 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: