Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Βόμβα: Οικονομικοί εγκληματίες οι ελληνόφωνοι πολιτικοί που λαδώθηκαν από τη Siemens!

Η “Λίστα Χριστοφοράκου” στα χέρια του State Department!

Η μαύρη λίστα που χρησιμοποιήθηκε από την γερμανική κυβέρνηση για να κρατά το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας υπόδουλο, φαίνεται ότι περιήλθε στα χέρια των Αμερικάνικων αρχών μετά την συναλλαγή Deveboise & Plimpton – State Department.

Εδώ φαίνεται η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το θέμα η Αμερικανικη πλευρά αφού παρόμοιες ενέργειες έχει κάνει ιστορικά μόνο το Αμερικάνικο υπουργείο δικαιοσύνης. Η παρέμβαση του State Department δείχνει την διάθεση των άλλων μας “συμμάχων” να δώσουν ένα τέλος στην μονοκρατορία της Γερμανίας που λυμαίνεται την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες κρατώντας αρχεία ακόμα και από την περίοδο της κατοχής (!) ή της Στάζι όπου φαίνονται περίτρανα οι διαχρονικοί τους συνεργάτες.

Το ποτήρι φαίνεται ότι ξεχείλισε μετά την επιδεικτική άρνηση της κυβέρνησης Παπανδρέου να συνεργαστεί με το Αμερικάνικο υπουργείο δικαιοσύνης που ζητούσε δικαστική συνδρομή για κολοσσιαίο σκάνδαλο έλληνα ..“λομπίστα” ο οποίος χρημάτισε σκοπιανούς αξιωματούχους για λογαριασμό Γερμανικού κολοσσού. Υπόθεση που την είχε αποκαλύψει μόνο το Ολυμπία και έφτασε μέχρι και τον ΟΟΣΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!

Πλέον οι Αμερικανοί θα μπορούν να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης για τους ελληνόφωνους πολιτικούς ως μέλη εγκληματικής συμμορίας! Η κινητικότητα μάλιστα Αβραμόπουλου αλλά και Βενιζέλου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ίσως να σχετίζονται με τις εξελίξεις αφού μέχρι σήμερα και οι δύο δεν έχουν απασχολήσει για “σχέσεις στοργής” με τις επίμαχες γερμανικές εταιρείες.

Υπάρχει όμως η ανησυχητική πλευρά του θέματος, που πηγάζει ακριβώς από το ανώτατο επίπεδο της Αμερικάνικης πρωτοβουλίας. Όσο ασχολείτο το υπουργείο δικαιοσύνης με θέματα διαφθοράς, οι όποιες υποθέσεις έρχονταν στην δημοσιότητα και ενημερώνονταν αρμοδίως οι Ελληνικές αρχές. Όπως ακριβώς έγινε με την Siemens. Εάν αυτή η λίστα παραμείνει στο State Department και δεν προωθηθεί, υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να χρησιμοποιηθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που γινόταν εως σήμερα: Να δημιουργήσει πιέσεις προς το διεφθαρμένο κομμάτι του πολιτικού συστήματος προς όφελος αμερικανικών συμφερόντων, αντί να γίνει κάθαρση.

Ειδικά τώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη τα μεγάλα ενεργειακά παιχνίδια, οι αποφάσεις για την εκμετάλλευση φυσικού αερίου και κοιτασμάτων πετρελαίου στην Ελληνική επικράτεια.

Να υπενθυμίσουμε ότι πετρέλαιο εκτός δολαρίου δεν υπάρχει πουθενά και όσοι το επιχείρησαν είχαν την τύχη του Σαντάμ και του Καντάφι. Το ιδιότυπο καθεστώς που έχει περιέλθει η Ελλάδα ελέω μνημονίου υποθηκεύει αυτόν τον φυσικό πλούτο προς όφελος των “δανειστών”, κοινώς των Γερμανών. Για να ανατραπεί αυτό, χρειάζεται ισχυρή πολιτική βούληση από μη εκβιαζόμενους πολιτικούς ώστε να γίνει προς όφελος της Ελλάδας. Υπάρχει όμως και η “λύση” του χάους που θα ωθήσει σε μία βίαιη έξοδο από την Ευρωζώνη και “αραβοποίηση” της Ελλάδας. Εσωτερικό χάος χρώματος πορτοκαλί με αλλαλάζοντες μουλάδες και εξωτερικές απειλές να βοηθήσουν τους παγκόσμιους καρχαρίες να πάρουν αυτόν τον πλούτο με όρους Ιράκ, Νιγηρίας και Λιβύης.
Και πάλι οι διεφθαρμένοι του πολιτικού συστήματος να μένουν ατιμώρητοι για να εκποιούν την χώρα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι αυτό το σκεπτικό και ότι αυτή η εξέλιξη θα βοηθήσει για την εξάρθρωση της εγκληματικής συμμορίας που λυμαίνεται την Ελλάδα.

Διαβάστε και την σημερινή “Ελλάδα” που έχει εξαιρετικό ρεπορτάζ πάνω στην σημαντική αυτή εξέλιξη.

Την εξέλιξη – βόμβα με την D&P την αποκάλυψε πρώτο το Κουρδιστό Πορτοκάλι εδώ: Κινδυνεύουν με σύλληψη Έλληνες πολιτικοί στις ΗΠΑ;

  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: