Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΕΣΣΑΤΙΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Το συγκλονιστικό και τραγικό γεγονός της αυτοχειρίας του 33χρονου από την περιοχή μας, που έρχεται να προστεθεί στα αμέτρητα αντίστοιχα περιστατικά, δεν πρέπει να μας καταστήσει αμήχανους παρατηρητές. Η οργή και ο θυμός πρέπει να μετασχηματιστούν σε δράση για την ανατροπή αυτής της εφιαλτικής πολιτικής.

 
Πολιτική η οποία με τα απανωτά χαράτσια που χτυπούν τον Έλληνα στο κόκκαλο, τη διάλυση της δημόσιας περίθαλψης, την απορρύθμιση των δημοσίων σχολείων και πανεπιστημίων, του εργασιακού μεσαίωνα, της ανεργίας που κινείται σε εφιαλτικά και συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα, και μια σειρά ανατροπών που προκύπτουν από την εφαρμογή των μνημονίων και την καταδυνάστευσή μας από την τρόικα, οδήγησε  3.125 συνανθρώπους μας σε όλη τη χώρα στην αυτοκτονία.
Η κυβέρνηση μαριονέτα σταθερά προσηλωμένη στις επιταγές των μνημονίων, επικαλούμενη τη σωτηρία της χώρας και του ευρώ, σκληραίνει ακόμα περισσότερο τη στάση της απέναντι στους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται για τις απολύσεις και τους μικροεπαγγελματίες που κλείνουν τα μαγαζιά τους υπερχρεωμένοι.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Κάθε δημοκράτης που αισθάνεται τη θηλιά στο λαιμό του να σφίγγει από την πολιτική των μνημονίων και της τρόικας πρέπει να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ! Σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα ένας είναι ο δρόμος. Ανατροπή της αβάσταχτης για τον ελληνικό λαό πολιτικής. Ανατροπή της συγκυβέρνησης  για τη σωτηρία του λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας του λαού μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα υπερασπίσει με όλες του τις δυνάμεις τα συμφέροντά του λαού και τα συμφέροντα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: