Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Σφαγή μαθήτριας στο 1ο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης για μια έκθεση !


Έτσι έχουν καταντήσει την παιδεία μας....


 Απέβαλαν μαθήτρια από το 1ο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης γιατί στην "Φασιστοκουμουνίστρια" καθηγήτρια δεν της άρεσε η ανάπτυξη του θέματος και ποιου θέματος ?
 Το θέμα ήταν "Να γράψετε ένα άρθρο (λες και τα παιδιά είναι δημοσιογράφοι) 400 λέξεις στο οποίο θα αναπτύξετε τα αίτια και τις συνέπειες της βίας"
 Όπως μπορείτε να δείτε και στην εφημερίδα Ριζοσπάστη στην φωτογραφία του θέματος μας, οι αριστεροί γενίτσαροι όχι μονό δεν στεναχωρήθηκαν για την.....
καταστροφή του ελληνισμού στην Μικρασιατική καταστροφή αλλά και την ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ  ! Έτσι και τώρα όπως τότε υλοποιούν την επιθυμία τους για την "εξόντωση του εθνικισμού" όπως έχουμε σημειώσει εντός του κόκκινου κύκλου.
 Όπως όμως λέει η μαθήτρια και στην έκθεση της....
"Μια νέα Χρυσή Αυγή ξημερώνει" και όσους και να σφάξουν κατά την προσφιλή τους συνήθεια οι αριστεροί γενίτσαροι το ξημέρωμα θα έρθει!

 Το μόνο που είχε να γράψει η "άπλυτη" βολεμένη δημόσιος υπάλληλος, με κόκκινα γράμματα "Το θέμα ήταν συγκεκριμένο και ζητούσε ανάπτυξη ερωτημάτων" και συμπληρώνουμε εμείς, "γιαυτό πάρε μια 3ημερη αποβολή κωλόπαιδο να μάθεις..."    

 Αυτή είναι η παιδεία μας εν έτη 2013 και εμείς περιμένουμε η Ελλάδα να αναγεννηθεί, πως από που ?
 Το κρυφό σχολειό του Έθνους έχει γίνει κρεματόριο εθνικιστών! Οι αριστεροί υπάνθρωποι θέλουν να δουν καμένη την Ελληνική γη και το Ελληνικό πνεύμα, δεν θα τους περάσει για ακόμα μια φορά όσους και να σφάξουν, όσους και να ευνουχίσουν, όπως λέει και ο εθνικός μας ποιητής "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει"

http://nyxtobaths.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: