Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πόσο απαράδεκτο είναι το ελληνικό κράτος!!!!


Nadia
 Ειχα πληρώσει τη δόση εφορίας 2 Ιανουαρίου και δεν φαινόταν.... Ξέρεις γιατι; Εχουν βάλει τους νταβατζηδες τους τραπεζίτες να κρατούν τα χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα και να τα χρησιμοποιούν. Στο τέλος του μήνα φαίνεται η κατάθεση γιατι τότε τα δίνουν στο κράτος. Η κυβέρνηση αβανταρει
τους τοκοβρυκολακες αφήνοντας τους να διαχειρίζονται τα χρήματα μέχρι την ημερομηνία λήξης. Που το κατάλαβα; Μπήκα σήμερα στο σύστημα και η πληρωμή φάνηκε. Ομοίως με τις μοσθοδοσιες.

Παλιά πληρώνονταν οι δημόσιοι υπάλληλοι την προτελευταία μέρα του μήνα. Ετσι είχες τη δυνατότητα την τελευταία μερα να κανόνισεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.
Αν έπεφτε η προτελευταία μέρα Κυριακή τότε μας έβαζαν τα χρήματα απο την Παρασκευή. Τι έχουν κάνει τώρα; Πανε να εξαθλιωσουν τον κόσμο. Οχι μόνο δεν βάζουν τα χρήματα την προτελευταία μέρα, δεν τα βάζουν ούτε την τελευταία για να μην πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου ( φόρους δάνεια κλπ) και να τοκιζονται αφού χάνεις την προθεσμία. Ετσι κερδιζουν κι οι τραπεζίτες και το κρατος. Καλο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: