Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ! …ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ !

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Κίνηση Ορθοδόξων Ελλήνων (ΚΟΡΕΛ), καλεί τον ελληνικό λαό σε εθνική επαγρύπνηση, γιατί ήδη το σχέδιο αφανισμού του Ελληνικού Ένθους, βρίσκεται σε εξέλιξη, και είναι ορατά πλέον τα πρώτα σημάδια αφελληνισμού καθώς τα δόντια της παγκοσμιοποίησης… «μπήγονται» όλο και πιο βαθιά στο σώμα του ελληνικού λαού!

Όλοι μας φταίμε γι αυτήν την κατάντια… γιατί αφήσαμε δοσίλογους πολιτικούς, που εξαρτώνται από τα ντόπια και ξένα κέντρα αποφάσεων, να....
διαφεντεύουν τη ζωή μας και τις τύχες των παιδιών μας.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
Η κρίση που βιώνουμε στην απάνθρωπη μορφή της, ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη εδώ και πολλά χρόνια.

Έπρεπε να βρεθούν και να «ενηλικιωθούν» τα «κατάλληλα» πρόσωπα, που θα έφερναν τη χώρα σε αυτή την παρακμή! Δυστυχώς… πάντα υπήρχαν «εφιάλτες» που σκέπτονταν το δικό τους συμφέρον και την αρχομανία τους και ήταν έτοιμοι να πατήσουν, στο πτώμα της ελληνικής φυλής , αρκεί αυτοί να κυβερνούν και να μας «σώζουν» κάθε λίγο… Σκεφθείτε πόσες φορές …μας έχουν σώσει τελευταία!

ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΑΦΕΛΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
Αναλογιστείτε τι υποσχέσεις έδινε ο ΓΑΠ για να πάρει την εξουσία και τι έκανε αμέσως μετά. Τα αντίθετα και βεβαίως όλα όσα υπαγόρευαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και η Παγκόσμια Κυβέρνηση, που πρωτοστάτησε ο ΓΑΠ και οι συνεργάτες του… να τη «στήσουν» το Νοέμβριο του 2009.

Το ίδιο έκανε και ο Σαμαράς. Άλλα είπε προεκλογικά για να κλέψει τις ψήφους και άλλα έκανε μετά! Ακριβώς τα αντίθετα και βέβαια στην ίδια γραμμή του προκατόχου του, αφού και ο ίδιος έχει ασπαστεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την υπηρετεί δουλικώς.

Στα χνάρια τους βέβαια, βρίσκεται και η τρίτη λύση που ετοιμάζουν με τον Αλέξη Τσίπρα, που θέλει να φέρει και τις οικογένειες όλων των λαθρομεταναστών εδώ για μόνιμη εγκατάσταση και βεβαίως να κυνηγήσει και την ελληνοορθόδοξη θρησκεία, αλλάζοντας την φυσιογνωμία της χώρας σε ισλαμικό προτεκτοράτο υπό γερμανική κατοχή.

Και εμείς «αποχαυνωμένοι» από την πρόσκαιρη κοινωνική ευμάρεια και από τα κόκαλα που μας πέταξαν, τους ψηφίζαμε ξανά και ξανά και να ….τα αποτέλεσμα!

Σήμερα βιώνουμε την επιστροφή της ελληνικής κοινωνίας, στην εποχή της γερμανικής κατοχής και ακόμα χειρότερα. Τότε είχαμε ελπίδα να πολεμήσουμε τον ορατό εχθρό… τώρα ο εχθρός είναι αόρατος αλλά υπαρκτός και επικίνδυνος και κάθε μέρα μας σφίγγει περισσότερο τη θηλιά …στο λαιμό.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι αναλυτές, υποστηρίζουν πως το 2013, θα είναι το τέλος όλων των υπαρκτών πολιτικών κομμάτων της μεταπολίτευσης, γιατί το καθένα έχει μερίδιο ευθύνης -με πράξεις και παραλήψεις- που η χώρα έφτασε σε αυτή την χειρίστη παρακμή!

Οι πολιτικοί ταγοί όλων των μεγάλων κομμάτων που μας διακυβέρνησαν μέχρι τώρα, ακολουθούν πιστά το δόγμα Μέρκελ, που έρχεται ως συνέχεια του δόγματος Χίτλερ… Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει ο γερμανικός επεκτατισμός με τα όπλα το 1940 …το κάνει τώρα με τα μνημόνια και τους διεθνείς τοκογλύφους του.

ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ… ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
Ήδη βρισκόμαστε στον τρίτο χρόνο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και βλέπουμε τα οικτρά αποτελέσματά της. Φτώχια, εξαθλίωση, αυτοκτονίες και βία σε όλα τα επίπεδα ζούμε καθημερινά, καθώς προετοιμάζουν την έλευση του Αντιχρίστου και τον άγριο διωγμό κάθε Ορθόδοξου Ελληνικού στοιχείου, που να θυμίζει Ελλάδα (διωγμός της θρησκείας, πατρίδας, οικογένειας και πολιτισμικών στοιχείων).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ;
Νέα κόμματα και κινήσεις, θα ξεπηδήσουν από τα ματωμένα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας για να δώσουν την ύστατη μάχη: ΜΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Σε αυτή την κατεύθυνση, ήδη ξεκίνησε και η Κίνηση των Ορθοδόξων Ελλήνων και καλούμε όλους τους Έλληνες, που πιστεύουν ακόμα σε Πατρίδα Οικογένεια και Θρησκεία, να συμπαραταχθούν μαζί μας, στον ιερό αγώνα επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους, αφού πιστεύουμε: «Εί ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών!


Η κίνησή μας, πλαισιώνεται από Έλληνες Πατριώτες, σαν κι εσένα και στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή! Αυτή την παρέμβαση, μην την κρατήσεις για τον εαυτό σου! Γίνε μέλος της δράσης μας και κοινοποίησε την στη λίστα σου με τα δικά σου e-mail και πες και σε αυτούς να κάνουν το ίδιο στη δική τους λίστα! Έτσι το μήνυμά μας θα φτάσει σε κάθε ελληνικό σπίτι …πριν είναι πολύ αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: