Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ακροδεξιοί κι ακροαριστεροί μην ασελγείτε στα παιδιά!


VIA-BIAΤελευταία πολύς ο λόγος για Χ/Α και προσπάθειές της να προσηλυτίζει μαθητές στα σχολεία. Τώρα δηλαδή, έτσι για να μη γελιόμαστε, αντιδρούν οι μεν για αυτό που οι ίδιοι έκαναν μέχρι πρόσφατα, επειδή τώρα το κάνουν οι αντίπαλοί τους και όχι για αυτό καθ΄αυτό το τραγικό γεγονός που βλάπτει απολύτως και ποικιλοτρόπως τα παιδιά!
του Δημήτρη Αναστασάκη
Εγώ λέω πως καλά θα κάνουν, τόσο οι δεξιοί-ακροδεξιοί και οι αριστεροί-ακροαριστεροί, να κατεβάσουν τα ξεράδια τους και να σταματήσουν να ασελγούν και χυδαιοπραγούν επί της παιδείας και των νέων αντίστοιχα!

Πωρωμένα φασιστοανδρείκελα, που αντί να βρείτε γιατρό να λύσετε τα ψυχανώμαλα που σας χτυπάνε σαν χταπόδι πέρα δώθε, σαν βαμπίρια στοχεύετε αυτές τις παιδικές ηλικίες να διοχετεύσετε τις αρρώστιες σας! Μακάρι δια νόμου να σας απαγορευθεί αυτή η ”ελευθερία” προσηλυτισμού, με σωρεία κατηγοριών, ισάξια της παιδικής πορνοπραξίας!
Δεξιοί και αριστεροί όλων των εκφράσεων και τάσεων, εσείς οι όποιοι βλάπτετε τις παιδικές καρδιές, είστε επικίνδυνοι για την κοινωνία και συνυπεύθυνοι για τα δεινά της!
Είστε διεστραμμένοι!

3 σχόλια:

  1. ΑΡΠΑΖΟΥΝ τα παιδάκια του Ορφανοτροφείου και τα κάνουν γενίτσαρους.
    ========================================
    Ένα τεράστιο έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας συντελείται σήμερα στην πατρίδα μας, από τους οργανωμένους εγκληματίες του φασισμού. "Πλησιάζουν " τα διάφορα ιδρύματα,ορφανοτροφεία,αναμορφωτήρια , και ψαρεύουν με ειδικά "δολώματα" της ΑΠΑΤΗΣ και της υποσχεσιολογίας .
    Εξαγοράζουν την αδυναμία, την άγνοια την πονεμένη παιδική ψυχη,υποσχόμενοι δόξα ,πλούτη και ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ !Οι Νεότουρκοι του φασισμού εκφασίζουν την νεολαία, εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματά της και καπηλευόμενοι τις αδυναμίες του συστήματος, ανατρέφουν και διαπλάθουν ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, εχθρούς της Ελλάδας.
    γι αυτό τα "ΕΒΑΛΑΝ" με τους πολύτεκνους, αφού αυτοί σαν γονείς μεγαλώνουν και ανατρέφουν ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι γενίτσαρους αιμμοροφιλικούς.
    Διώξτε το φασισμό από την Ελλάδα. Διώξτε το μακρύ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΓΚΕΛ! Διώξτε τους πουλημένους "φορείς" του παγκόσμιου φασισμού από την κοιτίδα της Δημοκρατίας την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    Μην επιτρέπετε στους βαρβάρους και στους εγκληματίες να "πατήσουν" πόδι στην πατρίδα μας.
    Η χρυσή αυλή, αποτελεί σήμερα το πρώτο "λιμάνι" του διεθνούς φασισμού στην Ελλάδα. Διώξτε τα "άρρωστα" και επικίνδυνα άτομα από τη ζωή των παιδιών σας. Κλείστε τις πόρτες του ΝΕΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ! Ανοίξτε σχολεία και ..μορφώστε τους βαρβάρους του φασισμού !
    Δημοκρατία είναι λέξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνελήφθη ο «Πυρηνάρχης» της «Χρυσής αυγής» Δράμας και

    υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη για ληστείες κατά αλλοδαπών Η αστυνομία συνέλαβε τον «Πυρηνάρχη» της Χρυσής αυγής Δράμας, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούσε ληστείες και ξυλοδαρμούς κατά αλλοδαπών.

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν πολλές καταγγελίες για την δράση του συγκεκριμένου ατόμου κατά κύριο λόγο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

    Ο Παναγιώτης Μπαντέμης
    είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να οργανώσει την “Χρυσή Αυγή” στη Δράμα στρατολογώντας ανηλίκους ακόμα και μέσα από το ίδρυμα (ορφανοτροφείο) της περιοχής.

    Η κοινωνική κατακραυγή και οι επιθέσεις που δέχθηκε από κατοίκους της Δράμας ανέτρεψαν το σχέδιο του και τον ανάγκασαν να μετακομίσει σε άλλη πόλη.

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα δραστηριοποιούνταν έντονα στην περιοχή της Αθήνας πραγματοποιώντας ληστείες που περιλάμβαναν βίαιες επιθέσεις κατά αλλοδαπών, μαζί με άλλους «συναγωνιστές» του.

    Τις τελευταίες μέρες συνελήφθη, ενώ η χρυσή αυγή προσπαθεί να αποσιωπήσει το γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΟΙ ΧΡΗΣΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!
    ==========================
    Συνελήφθη ο «Πυρηνάρχης» της «Χρυσής αυγής» Δράμας για το φονικό στη Λούτσα

    Φρικιαστικό έγκλημα στην Λούτσα.

    Ο νεαρός (Παναγιώτης Μπαντέμης) δολοφόνησε 20χρονο Ρουμάνο και μετά τον τσιμέντωσε. Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και συνελήφθη.

    Ένα άγριο έγκλημα έφεραν στο φως οι έρευνες της αστυνομίας στην Λούτσα.

    Όπως εξακριβώθηκε, την περασμένη Δευτέρα, ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο το θύμα, μέσα στο ξυλουργείο του πατέρα του, στην Αρτέμιδα. Στη συνέχεια τον τοποθέτησε μέσα σε λάκκο, τον οποίο κάλυψε με τσιμέντο.
    =============
    Η στυγερή δολοφονία του 20 χρονου παλληκαριού από τον χρυσαυγίτη φονιά ,πέρασε στα..ψιλά «ορισμένων» εφημερίδων και στη συνέχεια ‘’ άκρα του τάφου σιωπή’’.

    Αδίστακτοι φονιάδες, ψυχροί εγκληματίες , απάνθρωπα υποκείμενα. Αυτή είναι οι Χρυσαυλήτες που ζητούν να μας κυβερνήσουν. Όποιος έχει αντίθετη άποψη τον ..τρώει το τσιμέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή