Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Να παραιτηθούν τώρα οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης»



Χαροκόπου 2 & Λεωφ. Συγγρού 196
176 71 Καλλιθέα, Αθήνα
Tηλ. : 210 9545000   Φαξ: 210 3615634
Ιστοσελίδα:  http://www.anexartitoiellines.gr

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

«Να παραιτηθούν τώρα οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης»
  Μετά το τραγικό συμβάν της δολοφονίας της 25χρονης κοπέλας στην Κόρινθο από συμμορία αλλοδαπών κακοποιών που δραπέτευσαν πριν από λίγες μόλις μέρες, η Βουλευτής των
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κ.Ο Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να εκφράσω την θλίψη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προς τους οικείους της 25χρονης κοπέλας που έχασε χθες στα Ίσθμια τόσο άδικα την ζωή της από τις σφαίρες των αλβανικών Καλάσνικοφ.

Την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσα ερώτηση στη Βουλή για το φιάσκο της  απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων. Απευθύνθηκα στους κυρίους Δένδια και Ρουπακιώτη ζητώντας τους να αναλάβουν κάποιο μερίδιο ευθύνης. Για ακόμα μια φορά δεν το έπραξαν.

Δυστυχώς χθες τα ξημερώματα συμμορία με αρχηγό έναν από τους Αλβανούς δραπέτες σκότωσε την 25χρονη κοπέλα, την ώρα που επέστεφε αμέριμνη στο σπίτι της στην Κόρινθο.

Αν και έχει περάσει πάνω από μια ημέρα, δεν είδαμε ούτε και τώρα κάποια ανακοίνωση εκ μέρους των υπεύθυνων υπουργών στην οποία να εκφράζουν έστω την λύπη τους προς την οικογένεια της αδικοχαμένης 25χρονης.

Αφού λοιπόν δεν μπορούν να πουν τίποτα που να έχει πλέον κάποια σημασία, τουλάχιστον ας υποβάλουν οι κύριοι Δένδιας και Ρουπακιώτης τις καθυστερημένες παραιτήσεις τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: