Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REAL MEWS


Σχόλιο απο thoureio

Δείτε πως οταν ένας βουλευτής δεν ελέγχεται από το πολιτικό σύστημα της ολιγαρχίας γίνεται στόχος για πλήρη εξόντωση και μάλιστα κατηγορείται για "υπόθαλψη" εμπορου ναρκωτικών..
Δεν ντρεπόμαστε λιγακι..δεν υπάρχει καθόλου τσίπα..επειδή δεν μπορούν να ελέγχξουν τον κ. ΒΟΥΔΟΥΡΗ του ανοίγουν ανελέητο πόλεμο..και προσπαθούν να τον απαξιώσουν.


Διαβάστε την απάντηση του Ανεξάρτητου βουλευτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ στο δημοσίευμα της εφημερίδας Real News
   H καλυμμένη λασπολογία του κ. Μπέλια και η αντιστροφή των ρόλων

Στην εφημερίδα Real News με ημερομηνία 28 Απριλίου 2013, με τον σκοπίμως παραπλανητικό τίτλο «Διέσωσαν έμπορο ναρκωτικών», με τη λέξη διέσωσαν σε εισαγωγικά -προκειμένου να φυλαχτεί από ανεπιθύμητες για αυτόν συνέπειες- ο κ. Μπέλιας δημοσιεύει ρεπορτάζ αναφερόμενο στον κ. Κώστα Ζαχαριά (νυν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ) και σε μένα (με αναφορά στην ιδιότητά μου ως ανεξάρτητου βουλευτή Β' Αθήνας). Ας σημειωθεί εδώ ότι το ρεπορτάζ, χωρίς να μας αφορά άμεσα, αποτελεί έκφανση της δημοσιογραφικής αθλιότητας, μέρος και αιτία της βαθιάς κρίσης που ζει η χώρα μας.

Τα γεγονότα
Το Φεβρουάριο 2004, η διοικήτρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης, εισηγήθηκε στο ΔΣ του ΠεΣY Πελοποννήσου, του οποίου ήμουν πρόεδρος και ο κ. Ζαχαριάς εκπρόσωπος των ιατρών, ένα θέμα που αφορούσε υπάλληλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) της υπηρεσίας καθαρισμού του Ψυχιατρείου. Ο υπάλληλος αυτός είχε διαπράξει αξιόποινες πράξεις και είχε καταδικασθεί στο παρελθόν (πριν 6 χρόνια) σε ποινή φυλάκισης με αναστολή. Η εισήγηση της διοικήτριας κατέληγε στην πρόταση να δοθεί στον υπάλληλο μια δεύτερη ευκαιρία κοινωνικής επανένταξης, δεδομένου ότι η εξάντληση της αυστηρότητας στην προκειμένη περίπτωση θα κατέστρεφε οριστικά τον άνθρωπο αυτό. Τα μέλη του ΔΣ ομόφωνα αποδέχτηκαν την πρόταση της διοικήτριας, χωρίς καμία δική μου ή του κ. Ζαχαριά ειδικότερη αναφορά στο πρόσωπο του παραπάνω υπαλλήλου, αφού δεν τον γνωρίζαμε. Ας διευκρινίσουμε ότι η απόφαση αυτή αφορούσε έναν υπάλληλο καθαριότητας και όχι ένα στέλεχος ή ένα γιατρό του Ψυχιατρείου. Ας διευκρινίσουμε επίσης ότι πέρα από τα ανθρωπιστικά συναισθήματα, κανένα όφελος δεν μπορούσε να αποκομίσει κανένα μέλος του ΔΣ από το συγκεκριμένο περιθωριοποιημένο υπάλληλο, ούτε βεβαίως και εγώ, που δεν τον γνώριζα και δεν με γνώριζε, ούτε πριν τη συνεδρίαση του ΔΣ ούτε μετά. Ας τονίσουμε τέλος ότι το 10μελές ΔΣ απαρτιζόταν από εκπροσώπους του Δημοσίου και από εκλεγμένους εκπροσώπους, που αντανακλούσαν όλο το φάσμα των κοινωνικών και πολιτικών ενδιαφερόντων.
Ο καθένας θα κρίνει σύμφωνα με τις αξιακές του αναφορές, αν σε τέτοια περίπτωση αξίζει κάποιος μια δεύτερη ευκαιρία ή όχι.

Το σχόλιο
Κακόβουλα και υστερόβουλα ο κ. Μπέλιας ανασκευάζει τα γεγονότα για να πιστέψει ο αναγνώστης ότι οι δύο βουλευτές, με τη βουλευτική τους ιδιότητα, προστάτεψαν και «διέσωσαν» ένα έμπορο ναρκωτικών. Παραβιάζει τη στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία και κυρίως το ελάχιστο μέλημα για την εγκυρότητα ενός ρεπορτάζ, που επιτάσσει να ερωτηθούν πριν τη δημοσίευσή του και οι ενδιαφερόμενοι, σχετικά με την εκδοχή τους για τα γεγονότα, που ανασύρονται μετά από μια δεκαετία! Εμφανίζει εμμέσως πλην σαφώς την ομόφωνη απόφαση ενός ΔΣ, κατόπιν εισήγησης του αρμοδίου, ως μια προσωπική πράξη, δύο ανθρώπων υπό μια βουλευτική ιδιότητα, την οποία βέβαια δεν κατείχαν. Και τελικά ο κ. Μπέλιας παράγει ένα τυπικό δείγμα του δημοσιογραφικού «κιτρινισμού» που αποσκοπεί στην ανήθικη κερδοφορία (η λάσπη «πουλάει» ), αλλά και στην ύπουλη πολιτική υπονόμευση (δεν περνάει απαρατήρητο ότι οι δύο βαλλόμενοι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, δίνουν διαχρονικά αγώνα για την ανατροπή του σαθρού πολιτικού συστήματος). Τελικά, επιχειρείται η αντιστροφή των ρόλων. Επιχειρείται να παρουσιαστεί η λασπολογία με το μανδύα της δημοσιογραφικής έρευνας, ως τιμητής ενός συστήματος που η ίδια υπηρετεί και το οποίο της οφείλει σε τελευταία ανάλυση την ύπαρξή του.

Οδυσσέας Βουδούρης
.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙ" ΤΟΝ Κ. ΒΟΥΔΟΥΡΗ

Οι σημερινοί βουλευτές Βουδούρης (ανεξάρτητος) και Ζαχαριάς (ΣΥΡΙΖΑ) ψήφισαν να συνεχίσει ο επίορκος υπάλληλος την εργασία του σε νοσοκομείο, όπως αποκαλύπτει η Real της Κυριακής.

voudouris kouvelisΑνενόχλητος συνεχίζει να εργάζεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης ο 39χρονος Νικόλαος Κατιρτζής, ο οποίος πριν από μερικές μέρες συνελήφθη δεύτερη φορά για ναρκωτικά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, ο ίδιος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν με την κατηγορία της εμπορίας και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, για να συνεχίζει και πάλι να εργάζεται στο νοσοκομείο. ‘Ολα αυτά, σύμφωνα με την εφημερίδα, με ομόφωνη απόφαση του δεκαμελούς διοικητικού συμβουλίου – ανάμεσά τους και δύο μέλη του που αργότερα εξελέγησαν βουλευτές – του Περιφεριακού Συστήματος Υγείας και Πρόνοιας Πελοποννήσου.
Τα μέλη του το 2004 υπέγραψαν την απόφαση και ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής – που τότε ήταν πρόεδρος του ΠεΣΥΠ Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, ο τότε αντιπρόεδρος Ιωάννης Λαουδιάς, αλλά και ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωσταντίνος Ζαχαριάς. Επίσης, υπογράφουν και τα υπόλοιπα μέλη: Ιφιγένεια Συκαρά, Λεωνίδας Παρασκευόπουλος, Γεώργιος Ρουμελιώτης, Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, Αναστάσιος Γκόφς και Θεόδωρος Πισιμίσης.
boudourisrealnewsΣημειώνεται ότι ο Κατιρτζής συνελήφθη, μαζί με ένα ακόμα άτομο, στις 11 Απριλίου, μέσα στο σπίτι στην Τρίπολη. Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχόλησε τις αρχές. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του “είχε  κατηγορηθεί πάλι στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα για εμπορία ηρωίνης. Για το λόγο αυτό τελούσε υπό περιοριστικούς όρους  έως τις αρχές του 2008″.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το 1997 που συνελήφθη και από το 1998 που καταδικάστηκε φαίνεται να μπαινο-βγαίνει εναλλάξ στη φυλακή και στο νοσοκομείο, κατά το δοκούν και με τις ευλογίες του ΔΣ του ΠεΣΥΠ Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: