Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 Αθήνα, 11.06.2013
Αρ. Πρωτ. : 118


                                                                                                                       
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με οργή διαπιστώνουμε καθημερινά ότι οι δοσίλογοι κυβερνώντες, οι Εφιάλτες της μνημονιακής κατοχής, συνεχίζουν απαρέγκλιτα το μεγαλεπήβολο σχέδιο του ολοκληρωτικού ξεπουλήματος του ελληνικού λαού.
Η μέθοδός τους, δυστυχώς, δεν είναι πια για μας απλά αναγνωρίσιμη, αλλά απολύτως γνώριμη.
Προτάσσουν αναίσχυντα, δήθεν μεταρρυθμίσεις και εξυγίανση, κούφιες ελπίδες κι ανύπαρκτους σχεδιασμούς. Απαξιώνουν την ιστορία και την προσφορά των δημόσιων οργανισμών και λασπολογούν κατά των εργαζομένων, στοιχηματίζοντας σε αιμοδιψείς κοινωνικούς αυτοματισμούς. Καταργούν τον δημόσιο χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών και τελικά, δημεύουν και ξεπουλούν την περιουσία του ελληνικού λαού.
Αυτή τη φορά αποφάσισαν πραξικοπηματικά να καταργήσουν τη φωνή μας. Αποφάσισαν και διέταξαν ρητά να παραδώσουμε τον πυρήνα της αληθινής ενημέρωσής μας, το δικαίωμά μας στην αλήθεια. Αποφάσισαν να ξεπουλήσουν, όχι μόνο έναν ακόμη πλεονασματικό οργανισμό, όχι μόνο άλλο ένα κομμάτι από τη δημόσια περιουσία μας, αλλά, την ίδια τη Δημοκρατία μας. Αυτή είναι η ώρα να ακούσουν το μεγάλο ΟΧΙ και να μας βρουν μπροστά τους, στους δρόμους.
Αξίζουμε και απαιτούμε το υπέρτατο αγαθό της αληθινής ενημέρωσης  που μόνο η ελεύθερη – ανεξάρτητη - δημόσια τηλεόραση μπορεί να μας προσφέρει. Απαιτούμε να μην ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία της ΕΡΤ και να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος. Συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε στους αγώνες των εργαζομένων της ΕΡΤ και υπερασπιζόμαστε το δημόσιο χαρακτήρα της.
Η κατάργηση της ΕΡΤ εξυπηρετεί μόνο την ανάγκη αυτής της κυβέρνησης να μείνουμε όλοι μας βουβοί μπροστά στα ακατανόμαστα εγκλήματά της.
.
  To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων τ.ΟΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου